27 / 04 / 2024

2015 emlakçı iş takip sözleşmesi

2015 emlakçı iş takip sözleşmesi

Gayrimenkul satış ve kiralama işlemlerini takip eden emlakçıların yapmaları gereken sözleşmeler arasında iş takip sözleşmesi de bulunuyor. Peki, Emlakçı iş takip sözleşmesi nasıl yapılır? İşte emlakçı iş takip sözleşmesi örneği...

Fahiş fiyatlar mercek altında! 545 emlak işletmesine 54,5 milyon lira para cezası kesildi!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, otomotiv, emlak ve diğer alanlarda yapılan denetimler sonucunda 400 milyon TL üzerinde idari para cezası kesildiğini duyurdu. Bakan Bolat, 545 emlak işletmesine 54,5 milyon lira para cezası uygulandığını aktardı.

A-a Turzi̇m Ti̇c.emlak İnş.elektri̇k Elektroni̇k Mobi̇lya Bi̇lgi̇sayar İth. İhr.sanayi̇ Li̇mi̇ted Şi̇rketi̇ Kuruldu!

A-a Turzi̇m Ti̇c.emlak İnş.elektri̇k Elektroni̇k Mobi̇lya Bi̇lgi̇sayar İth. İhr.sanayi̇ Li̇mi̇ted Şi̇rketi̇ Kağıthane'de Hüseyin Narmanlı tarafından kuruldu!

Emlak işletmeleri web tapudan yetki talep edebilir mi?

Kullanımı git gide yaygınlaşan Webtapu uygulamasıyla yetki belgeli emlak işletmeleri taşınmaz maliklerden yetki talep edebilecek.

Emlak işletmeleri iflasa mı sürükleniyor?

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sebebiyle, işlerine ara veren emlak işletmeleri iflasa sürükleniyor...

Emlak işletmelerinde lise şartının kaldırılmasına büyük tepki!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkanı Hakan Akdoğan, emlak işletmelerinde lise şartının kaldırılmasına büyük tepki gösterdi.

Emlak işletmeleri için süre doldu!

Yetki belgesi alan emlak işletmelerinin sayısı 30 bini aştı. Mevcut işletmeler için belirlenen 31 Mart 2021 tarihi sonrası sektörde denetim ve düzenlemelerin artması bekleniyor.

Emlak işletmelerinde çalışanlar dikkat! Son gün 28 Şubat!

Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik kapsamında yetki belgesi alan işletme sayısı toplamda 25 bini aştı. Bu işletmeler de, sorumlu emlak danışmanı ve emlak danışmanları ile sözleşmeli işletmelerine ilişkin bilgileri 28 Şubat tarihine kadar taşınmaz ticareti bilgi sistemine aktarmaları gerekli.

Yetki belgesiz emlak işletmelerine dikkat!

Sahte ilanlarla müşteri çekmeye çalışan yetki belgesiz aracılar gerek gayrimenkul sektörüne gerekse de tüketicilere zarar verdiğini dile getiren Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, "Düşük fiyatlı, hatalı konumlu, sahte resimli ilanlar için tüketiciler ihbar sistemlerini kullanabilir" şeklinde ko

Emlakçılar dikkat! 2021'de değişiyor!

Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmeliğe göre, belgesiz işletmeler artık emlakçılık faaliyetinde bulunamayacak. 1 Ocak itibariyle kabuk değiştirecek olan yönetmelik kapsamında, artık portallar emlak işletmelerinin yetki belgeleri yoksa ilanlarını yayınlayamayacak ve üye yapamayacak.

Mustafa Hakan Özelmacıklı: Yetki belgeli emlak işletmeleri ile çalışın!

Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik ile ilgili açıklamalar yapan Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı “İşletmelerin taşınmaz ticaretiyle iştigal edilebilmesi için Ticaret İl Müdürlükleri tarafından verilen yetki belgesine sahip olmaları gerekiyor." dedi.

Emlak işletmelerinde çalışanlar dikkat!

Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelikte yapılan değişiklik sonrasında emlak işletmelerinde çalışanlar için de bazı ek düzenlemeler getirildi

Emlakçılar için eğitim şartı getirildi!

Emlakçılar için eğitim şartı geldi. 14 Ekim 2020 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanmış olan değişiklikle beraber artık emlak işletmesi açacak ya da bir emlak işletmesinde sözleşmeli işletme sahibi olacak kişiler için eğitim şartı aranıyor.

Emlakçılar için eğitim şartı başladı!

14.10.2020 tarihli Resmi Gazetede yayımlanmış olan değişiklikle beraber artık emlak işletmesi açacak veya bir emlak işletmesinde sözleşmeli işletme sahibi olacak kişiler için eğitim şartı getirildi. 

2015 emlakçı iş takip sözleşmesi Haberi

2015 emlakçı iş takip sözleşmesi

Emlakçı iş takip sözleşmesi örneği!

Emlakçılar, bir gayrimenkulün satış, kiralama, pazarlama sürecini yöneterek,bunların satış,kiralama sözleşmesini yapmaya,Emlak beyannamesi düzenlemeye muktedir olarak; portföy oluşturur, pazarlama teknikleriyle gayrimenkulün sunumunu yapıyor.


Emlakçıların yapmaları gereken sözleşmeler arasında iş takip sözleşmesi de bulunuyor. Peki, Emlakçı iş takip sözleşmesi nasıl yapılır?


Emlakçı iş takip sözleşmesi örneği..


Aşağıya tapu kayıt örneği çıkarılan taşınmaz malın, yine aşağıda belirtilen hukuksal işlemin tamamlanabilmesi için hak sahibi veya yetkili temsilcisi adına Tapu Sicil Müdürlüklerine ön başvuruda bulunmaya, akit öncesi ibraz edilmesi gereken belgeleri tamamlayıp ibraz etmeye, harç ve vergileri yatırmaya, akit aşamasına kadar yapılacak tüm iş ve işlemleri hukuksal ve cezai sorumluluğu kabullenmek suretiyle yerine getirmek üzere aşağıda kimlik bilgileri belirtilen Oda kimlik örneği ekte ilişik bulunan meslek mensubunun yetkili kılındığına dair işbu iş takip...