26 / 04 / 2024

Emlakçı iş takip sözleşmesi örneği!

Emlakçı iş takip sözleşmesi örneği!

Gayrimenkul satış ve kiralama işlemlerini takip eden emlakçıların yapmaları gereken sözleşmeler arasında iş takip sözleşmesi de bulunuyor. Peki, Emlakçı iş takip sözleşmesi nasıl yapılır? İşte emlakçı iş takip sözleşmesi örneği...



Emlakçı iş takip sözleşmesi örneği!

Emlakçılar, bir gayrimenkulün satış, kiralama, pazarlama sürecini yöneterek,bunların satış,kiralama sözleşmesini yapmaya,Emlak beyannamesi düzenlemeye muktedir olarak; portföy oluşturur, pazarlama teknikleriyle gayrimenkulün sunumunu yapıyor.


Emlakçıların yapmaları gereken sözleşmeler arasında iş takip sözleşmesi de bulunuyor. Peki, Emlakçı iş takip sözleşmesi nasıl yapılır?


Emlakçı iş takip sözleşmesi örneği..


Aşağıya tapu kayıt örneği çıkarılan taşınmaz malın, yine aşağıda belirtilen hukuksal işlemin tamamlanabilmesi için hak sahibi veya yetkili temsilcisi adına Tapu Sicil Müdürlüklerine ön başvuruda bulunmaya, akit öncesi ibraz edilmesi gereken belgeleri tamamlayıp ibraz etmeye, harç ve vergileri yatırmaya, akit aşamasına kadar yapılacak tüm iş ve işlemleri hukuksal ve cezai sorumluluğu kabullenmek suretiyle yerine getirmek üzere aşağıda kimlik bilgileri belirtilen Oda kimlik örneği ekte ilişik bulunan meslek mensubunun yetkili kılındığına dair işbu iş takip sözleşmesi birlikte imza altına alınmıştır.


TAPU KAYIT BİLGİLERİ 

Mahallesi : …………………………. 

Kütük : …………………………. 

Sayfa : …………………………. 

Pafta : ………………………….

Ada : ………………………….

Parsel : ………………………….

Bağımsız Bölüm No: ………………….


YAPILACAK İŞİN ADI

1- ……………………………

2- ……………………………

3- ……………………………

4- ……………………………



TAŞINMAZ HAK SAHİBİ 

VEYA YETKİLİ VEKİLİ

Adı – Soyadı Adı - Soyadı


YÜKLENİCİ

Adı – Soyadı Adı - Soyadı


Emlakçı komisyon paylaşım sözleşmesi!


Işıl Seren KESKİN/Emlakkulisi.com


Geri Dön