26 / 04 / 2024

emlakçı iş takip sözleşmesi nasıl hazırlanır

emlakçı iş takip sözleşmesi nasıl hazırlanır

Gayrimenkul satış ve kiralama işlemlerini takip eden emlakçıların yapmaları gereken sözleşmeler arasında iş takip sözleşmesi de bulunuyor. Peki, Emlakçı iş takip sözleşmesi nasıl yapılır? İşte emlakçı iş takip sözleşmesi örneği...

Özmiş Uluslararası Organizasyon İnşaat Emlak İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Özmiş Uluslararası Organizasyon İnşaat Emlak İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özmiş tarafından kuruldu.

Here İstanbul 34 Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Here İstanbul 34 Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrezzak Elbekur tarafından kuruldu.

Fahiş fiyatlar mercek altında! 545 emlak işletmesine 54,5 milyon lira para cezası kesildi!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, otomotiv, emlak ve diğer alanlarda yapılan denetimler sonucunda 400 milyon TL üzerinde idari para cezası kesildiğini duyurdu. Bakan Bolat, 545 emlak işletmesine 54,5 milyon lira para cezası uygulandığını aktardı.

Tamaris Tedarik Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tamaris Tedarik Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Eren tarafından kuruldu.

Asil Global Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asil Global Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yan Hou tarafından kuruldu.

Sindy Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sindy Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yaseen tarafından kuruldu.

Keysera Danışmanlık Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keysera Danışmanlık Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 99 bin TL sermaye bedeli ile Ausılıı Ozturk ve Semra Coşkuntuna ortaklığında kuruldu.

Merkez Bankası'ndan dikkat çeken hamle! Altın ve dolar alım satımında yeni uygulama başladı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) Liralaşma Stratejisi kapsamındaki Türk lirası uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalelerinde yeni uygulamanın değişikliği takip eden ilk üç günde, 734 milyon dolar karşılığı pozisyon büyüklüğüne ulaşıldı.

Al Amir Turizm Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Amir Turizm Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahhçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Esmaa Alhalıl ve Mahmous M.M. Adwam tarafından kuruldu.

Amazon'dan isteyen herkes ayda 2 dolar kazanacak! İşte tek şart...

Amazon, Ad Verification uygulamasıyla telefonlarındaki trafiği takip etmesine izin veren kullanıcılarına ayda 2 dolar ödeme yapacağını duyurdu.

Altın fiyatlarının ne kadar olacağı belli oldu! 4 analist peşe peşe açıkladı

Milyonlarca yatırımcı altın fiyatlarındaki hareketliliği takip etmeye devam ediyor. Altın fiyatları dün yeniden yükselişe geçerken yatırımcılar altın fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor.4 analist peş peşe altın fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı.

Mari Group Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mari Group Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Anas Nabulsı ve Hasan Husseın ortaklığında kuruldu.

A-a Turzi̇m Ti̇c.emlak İnş.elektri̇k Elektroni̇k Mobi̇lya Bi̇lgi̇sayar İth. İhr.sanayi̇ Li̇mi̇ted Şi̇rketi̇ Kuruldu!

A-a Turzi̇m Ti̇c.emlak İnş.elektri̇k Elektroni̇k Mobi̇lya Bi̇lgi̇sayar İth. İhr.sanayi̇ Li̇mi̇ted Şi̇rketi̇ Kağıthane'de Hüseyin Narmanlı tarafından kuruldu!

emlakçı iş takip sözleşmesi nasıl hazırlanır Haberi

emlakçı iş takip sözleşmesi nasıl hazırlanır

Emlakçı iş takip sözleşmesi örneği!

Emlakçılar, bir gayrimenkulün satış, kiralama, pazarlama sürecini yöneterek,bunların satış,kiralama sözleşmesini yapmaya,Emlak beyannamesi düzenlemeye muktedir olarak; portföy oluşturur, pazarlama teknikleriyle gayrimenkulün sunumunu yapıyor.


Emlakçıların yapmaları gereken sözleşmeler arasında iş takip sözleşmesi de bulunuyor. Peki, Emlakçı iş takip sözleşmesi nasıl yapılır?


Emlakçı iş takip sözleşmesi örneği..


Aşağıya tapu kayıt örneği çıkarılan taşınmaz malın, yine aşağıda belirtilen hukuksal işlemin tamamlanabilmesi için hak sahibi veya yetkili temsilcisi adına Tapu Sicil Müdürlüklerine ön başvuruda bulunmaya, akit öncesi ibraz edilmesi gereken belgeleri tamamlayıp ibraz etmeye, harç ve vergileri yatırmaya, akit aşamasına kadar yapılacak tüm iş ve işlemleri hukuksal ve cezai sorumluluğu kabullenmek suretiyle yerine getirmek üzere aşağıda kimlik bilgileri belirtilen Oda kimlik örneği ekte ilişik bulunan meslek mensubunun yetkili kılındığına dair işbu iş takip...