24 / 04 / 2024

2022 Haziran ayı kira artış oranı

2022 Haziran ayı kira artış oranı

Kirasına ne kadar zam geleceğini merak eden milyonlarca ev sahibi ve kiracı 2022 Haziran ayı kira artış oranlarını merak ediyor ve araştırıyor. Peki 2022 Haziran ayı kira artış oranları ne kadar? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

Haziran ayı destek ödemeleri ne zaman yatacak? Aile destek ödemelerine zam geldi mi?

Aile destek Haziran ayı ödemeleri ne zaman yatacak? Ödemeler ne kadar olacak? şeklindeki sorular vatandaşlar tarafından soruluyor. Bu ödemeden yararlanan kişiler hazirana girdiğimiz şu günlerde bu soruların yanıtını arıyor.

Aile Bakanlığı'ndan haziran ayı müjdesi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı müjdelere doymak bilmiyor. Bakanlıktan haziran ayı müjdesi de geldi. Bakanlık tarafından yoksulluk sınırındaki ailelere yönelik 1 yıl boyunca destek ödemesi yapılacak.

Babalar Günü ne zaman? 2023 Babalar Günü haziran ayının kaçıncı haftası?

Babalar Günü'ne kısa süre kala vatandaşlar haziran ayının hangi günü olduğunu sorgulamaya başladı. Peki, Babalar Günü ne zaman? İşte detaylar...

Aile Bakanlığından bu sefer haziran ayı müjdesi! Hesaplara peş peşe yatacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler bakanlığı dar gelirli vatandaşlara sosyal destek ödemesi yapıyor. Peki, sosyal destek ödemeleri ne zaman bitecek? İşte detaylar... Aile Bakanlığından bu sefer haziran ayı müjdesi! Hesaplara peş peşe yatacak!

Altına fısıldayan adam İslam Memiş'ten uyarı: Haziran ayında altın ve dolar etkilenebilir!

İslam Memiş, Haziran ayı için "gram altın" konusunda uyarıda bulundu ve dolar karşısındaki tüm varlıkların etkilenebileceğini söyledi.

Aile Bakanlığı ödemelerinde haziran ayı üzücü gelişmesi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından vatandaşlara yönelik yapılan ödemelerde üzücü bir gelişme yaşanıyor. Haziran ayıyla ilgili olan bu üzücü gelişme hakkındaki detaylar haberimizde...

Gram altın Haziran ayında bu kadar olacak! Cüzdanını kapan herkes hemen şimdi kuyumcuya fırlayacak!

Altın yatırımcıları, ekonomistlerin altın fiyatına ilişkin yorumlarını yakından izliyor. Ünlü ekonomist Mert Başaran'dan çok tartışmalı bir iddia geldi. Başaran, altının Haziran ayında geleceğine dair rakamlar açıkladı.

Tarımsal girdi fiyat endeksi haziran ayı rakamları açıklandı! Rekor kırıldı

Tarımsal girdi fiyat endeksi (Tarım - GFE), haziran ayında yıllık bazda % 134,  96, aylık % 7, 92 artış gösterdi. İşte detaylar…

Merkez Bankası açıkladı! Türkiye’nin dış borcu haziran ayında yüzde 10,9 arttı!

Merkez Bankası, Türkiye'nin kısa vadeli dış borç stoku haziran ayında %10,9 artarak 134,8 milyar dolara yükseldiğini açıkladı. İşte detaylar!

İnşaat malzemeleri ihracatında Haziran ayında tüm zamanların aylık rekoru kırıldı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye'nin inşaat malzemeleri sanayi ihracatı Haziran ayında 3,36 milyar dolarla tüm zamanların aylık rekorunu kırdı.

Akfen GYO, Türkiye otellerinde en yüksek Haziran ayı kira gelirine ulaştı! 

Akfen GYO, Türkiye otellerinde en yüksek Haziran ayı kira gelirine ulaştı. Şirket, hem yurt içi hem yurt dışı otellerine ilişkin açıklama yaptı. İşte Akfen GYO'nun o açıklaması...

Artık 400 bin liranın altında sıfır araç bulmak imkansız! İşte 2022 Temmuz ayı sıfır araba fiyat listesi

Artan kur ve dünyadaki siyasi dalgalanmalar sebebiyle araba fiyatları da artık cep yakarken, vatandaş ilgisini ikinci el otomobile yöneltmiş durumda. Peki, 2022 Temmuz ayı araba fiyat listesi ne durumda? İşte detaylar…

Gram altın mı dolar mı yoksa euro mu? Türkiye İstatistik Kurumu haziran ayında en çok kazandıranı açıkladı

Türkiye İstatistik Kurumu haziran ayında hangi yatırım aracının reel getirisinin fazla olduğunu açıkladı.

2022 Haziran ayı kira artış oranı Haberi

2022 Haziran ayı kira artış oranı

Kirasına ne kadar zam geleceğini merak eden milyonlarca ev sahibi ve kiracı 2022 Haziran ayı kira artış oranlarını merak ediyor.

Kira kontratı bu ay yenilenecek olan kiracılara ne kadar zam geleceği merakla beklenirken,söz konusu rakamlar da az önce resmen açıklandı.

Milyonlarca kişinin merak ettiği ve araştırdığı konular arasında yer alan 2022 yılı Mayıs ayı enflasyon oranları bugün saat 10:00'da Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından resmen açıklandı.

Milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen rakamlarla beraber ev sahipleri ve kiracıların araştırdığı kira artış oranları da açıklandı. Ev sahipleri ve kiracılar arasında imzalanan kira sözleşmelerine göre kiralara yılda bir kez olmak üzere belli oranlarda zam yapılıyor. 

Peki 2022 Haziran ayı kira artış oranı ne kadar? Bu ay kiraya ne kadar...