28 / 03 / 2024

BMW İX’e haziran ayı zammı geldi! BMW, İX’e tam 85.700 TL zam yaptı!

BMW İX’e haziran ayı zammı geldi! BMW, İX’e tam 85.700 TL zam yaptı!

Türkiye’de hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan BMW, haziran ayı kapsamında yeni fiyatlarını duyurdu. Yenilenen fiyatlara bakıldığında İX’e tam 85.700 TL zam yapıldığı görüldü.



Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden BMW, her ay olduğu gibi haziran ayında da Türkiye satış fiyatını güncelledi. BMW, yaptığı duyuruda yeni fiyatların resmi internet sitesinden paylaşıldığını aktardı. Bu kapsamda, İX modeline 85.700 TL zam yapıldığı bilgisine ulaşıldı. Peki, İX’in yen fiyatı ne kadar oldu? İşte detaylar...

BMW İX’e haziran ayı zammı geldi! BMW, İX’e tam 85.700 TL zam yaptı!

BMW iX’İN SÜRÜŞ ASİSTANI

Bu araçta, standart olarak sunulan fazlasıyla geniş bir sürüş asistan sistemleri yelpazesi yer alıyor. Profesyonel Sürüş Asistanı, kritik sürüş şartlarında veya sıkışık trafikte en makul konforu ve güvenliği sağlıyor. Sisteme eklenen özellikler arasında yer alan ve gelişmiş fonksiyonların bulunduğu Direksiyon ve Şerit Yönlendirme Asistanı, Acil Durum Direksiyon Asistanı ve etkin yandan çarpışma koruması özellikli Şeritte Tutma Asistanı bulunuyor. İX’in etrafında bulunan nesneleri 3 boyutlu bir şekilde görebilmeniz için birçok sayıda kamera kullanan Park Asistanı Plus, İX’le manevra yapma ve İX’i park etme konusunda size yardımcı oluyor.

Peki, Tamamen elektrikli yeni BMW İX’in ne kadar, özellikleri neler? İşte detaylar...


Geri Dön