24 / 04 / 2024

216 sancaktepe ulaşım

216 sancaktepe ulaşım

208 dairenin bulunduğu 216 Sancaktepe Konutları’nda iskan ruhsatı alındı. Daire sakinlerine kat mülkiyet tapuları verilmeye başlandı. 216 Sancaktepe Konutları, Sancaktepe’de kat mülkiyeti tapusuna sahip ilk nitelikli proje olma özelliğini taşıyor...

DSİ'den Artvin'e 3 milyar liralık ulaşım yatırımı!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada, "Artvin'de bugüne kadar toplam 216,61 kilometre kara yolu, 26,83 kilometrelik tünel inşaatı tamamlandı. Ayrıca 35 köprü ve viyadük inşaatı bitti. Bu çalışmalarla Artvin'de yaklaşık 3 milyar liranın üzerinde ulaşım yatırımı yapıldı" dedi.

Konut fiyatlarına ulaşım dopingi!

İstanbul’da ulaşım hatlarının geçtiği bölgelerde konut fiyatları adeta uçuyor. Anadolu Yakası'nda Sancaktepe ve Pendik, Avrupa Yakası'nda ise Kağıthane ulaşım hatlarına bağlı gelişimleriyle dikkat çekiyor.

Ulaşım hatları konut tercihini etkiliyor!

Anadolu yakasında Sancaktepe ve Pendik, Avrupa yakasında Kağıthane ulaşım hatlarına bağlı gelişimleriyle öne çıkıyor. 

Aydos Country ulaşım adresi!

Aydos Country ulaşım adresi bilgilerine göre proje İstanbul Sancaktepe Veysel Karani Mahallesi'nde bulunuyor. Projede konutların alanları 68 ile 206 metrekare arasında değişiyor.

Bizimtepe Aydos Samandıra ulaşım!

Bizimtepe Aydos Samandıra ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de yükseliyor. Projede dairelerin alanları 88 ile 191 metrekare arasında değişiyor.

Sancaktepe Resim İstanbul Orman ulaşım!

Daire teslimlerinin bu yıl Aralık ayından itibaren gerçekleşeceği proje Ortadoğu Grup tarafından hayata geçiriliyor. Sancaktepe Resim İstanbul Orman ulaşım bilgisi kapsamında Yenikapı'ya 36 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Sinpaş Aydos Country Sancaktepe ulaşım!

Sinpaş Aydos Country Sancaktepe ulaşım bilgileri kapsamında proje, Aydos Ormanı'na komşu lokasyonda bulunuyor. Projede teslimlerin 2017 yılı Ağustos ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Sancaktepe Aydos Country ulaşım bilgileri!

Sancaktepe Aydos Country ulaşım bilgileri kapsamında proje Veysel Karani Mahallesi, Gülhane Caddesi üzerinde bulunuyor. Projede daire fiyatları 256 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Bilal Duman 216 Yapı Satış Müdürü oldu!

Bugüne kadar aralarında 216 Sancaktepe Konutları, 216 Butik, 216 Koru ve 216 Butik Plus’ın da bulunduğu bir çok konut projesine imza atan, 216 Yapı’nın satış müdürlüğüne Bilal Duman getirildi.

Dumankaya Mozaik Sancaktepe ulaşım!

Dumankaya Mozaik Sancaktepe ulaşım bilgileri kapsamında proje Ataşehir - Finans Merkezi'ne 17 dakika uzaklıkta bulunuyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edilen daireler yer alıyor.

Aydos Country Sancaktepe ulaşım bilgileri!

Aydos Country Sancaktepe ulaşım bilgileri kapsamında proje, İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe, Gülhane Caddesi'nde bulunuyor. Proje teslimlerin 2016 yılı Mayıs ayı içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

Adres Sancaktepe ulaşım bilgileri!

Adres Sancaktepe ulaşım bilgileri kapsamında proje Kent Hastanesi'ne 2 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Toplam 300 adet daireden oluşan projede daireler stüdyodan 4 oda 1 salona kadar farklı seçenekte tasarlandı.

Adres Sancaktepe ulaşım!

Adres Sancaktepe ulaşım bilgilerine göre proje metroya 1 kilometre, Marmaray'a 15 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Proje toplam 25 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek.

216 sancaktepe ulaşım Haberi

216 sancaktepe ulaşım

İnşaat sektörünün öncü firmalarından 216 Yapı tarafından Sancaktepe’de hayata geçirilen 216 Sancaktepe Konutları’nda iskan ruhsatı alındı, daire sakinlerine kat mülkiyet tapuları verilmeye başlandı. Bu amaçla 216 Sancaktepe Konutları’nın havuzbaşında bir organizasyon düzenlendi. Organizasyonun ev sahipliğini 216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar ve 216 Yapı Satış ve Pazarlama Müdürü Şafak Bamyacıoğlu yaptı. 

Burada bir konuşma yapan 216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar, Sancaktepe’de satılan evlerin daha çok kat irtifakı tapusunun (arsa tapusu) olduğunu belirterek, “Kat mülkiyeti tapusuna sahip konut sayısı çok az. Biz bu konuda da öncülük yapıyoruz. Belediyeden iskan ruhsatını aldık. Daire sakinlerimize kat mülkiyet tapularını vermeye başladık” dedi.