28 / 03 / 2024

24 Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi yapıldı

24 Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi yapıldı

Bu zamana kadar çeşitli mahallelerde 24 Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi ile 16 Gençlik Merkezi hizmete açan Altındağ Belediyesi, 1 Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi ile 1 Gençlik Merkezi'ni daha Altındağ'a kazandırdı.

Meltem Taylan Aydın kimdir? Meltem Taylan Aydın eğitim durumu nedir?

Meltem Taylan Aydın kimdir? Meltem Taylan Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Meltem Taylan Aydın'ın kim olduğu ve Meltem Taylan Aydın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilen detaylar. Meltem Taylan Aydın'ın eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Gür Çağdaş kimdir? Gür Çağdaş eğitim ve kariyeri nedir?

Gür Çağdaş kimdir? Gür Çağdaş'ın kim olduğu ve Gür Çağdaş'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Gür Çağdaş kimdir? ve nerelerde görev almıştır? Gür Çağdaş'ın eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Alper Gökgöz kimdir? Alper Gökgöz ne iş yapıyorr? Alper Gökgöz'ün eğitim ve kariyeri nedir?

Alper Gökgöz'ün kim olduğu ve Alper Gökgöz'ün hangi alanlarda çalışmalar yaptığı araştırılan ve merak edilen konular arasında yer almaktadır. Buna kapsamda Alper Gökgöz kimdir? nerelerde görev almıştır? Alper Gökgöz'ün eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Can Çaka kimdir? Can Çaka'nın eğitimi ve kariyer durumu nedir?

Can Çaka'nın kim olduğu ve Çaka'nın hangi alanlarda çalışmalar yürüttüğü araştırılan konular arasında yer almaktadır. Buna göre Can Çaka kimdir? nerelerde görev almıştır? Çaka'nın eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Ahmet Fahri Yiğitbaşı kimdir? Nereli? Eğitim hayatı nasıldı?

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Fahri Yiğitbaşı kimdir? Kaç yaşında? Damla Ahmet Fahri Yiğitbaşı daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ahmet Fahri Yiğitbaşı'nın eğitim hayatı nasıldı?

Ali Murat Dizdar kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Ali Murat Dizdar kimdir? Kaç yaşında? Ali Murat Dizdar daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Murat Dizdar'ın eğitim hayatı nasıldı?

Gür Çağdaş kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Gür Çağdaş kimdir? Kaç yaşında? Gür Çağdaş daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Gür Çağdaş'ın eğitim hayatı nasıldı?

Levent Kirman kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Eğitim hayatı nasıl?

Yenigimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Başkanı ve Genel Müdürü Levent Kirman kimdir? Kaç yaşında? Levent Kirman daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Levent Kirman'ın eğitim hayatı nasıldı?

ŞOK’ta erkek/kadın eşofman altı 200 TL’ye, basic t-shirt 70 TL’ye, erkek/kadın ayakkabı 300 TL’ye düştü!

ŞOK’un 27 Nisan tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi paylaşılırken, erkek/kadın eşofman altı 200 TL’ye, basic t-shirt 70 TL’ye, erkek/kadın ayakkabı 300 TL’ye düştü. İşte fiyat listesi ŞOK 27 Nisan 2023...

Vineet Kashyap kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Alarko Carrıer Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Vineet Kashyap kimdir? Ahmet Kürkçü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?  Ahmet Kürkçü'nün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Kürkçü`nün hayatına dair merak edilenler.

Murat Kolbaşı kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Uzmanlık alanı nedir?

Arzum Elektrikli Ev aletleri Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kolbaşı kimdir? Murat Kolbaşı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Murat Kolbaşı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Murat Kolbaşı`nın hayatına dair merak edilenler.

Ahmet Kürkçü kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Mali Müşavirlik ve T.T.K. , Müdürü Ahmet Kürkçü kimdir? Ahmet Kürkçü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Kürkçü'nün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Kürkçü`nün hayatına dair merak edilenler.

Bakanlıktan son dakika eğitim desteği! 223,7 milyon lira kaynak aktarıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık yaptığı açıklamada ihtiyaç sahibi hanelerdeki çocukların eğitim masraflarının karşılanması amacıyla 223,7 milyon TL kaynak aktardıklarını söyledi.

24 Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi yapıldı Haberi

24 Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi yapıldı

Gülpınar Mahallesi'nde yapımı tamamlanan ve açılış için gün sayan Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi, şimdiden mahalle sakinleri tarafından heyecanla bekleniyor. 3 kattan oluşan merkez, kadınların da hayatına katkı sunacak. 


Sabah...