08 / 12 / 2025
fuzul

250 bin sosyal konut projesi

250 bin sosyal konut projesi

Türkiye'de 250 bin yeni sosyal konut üreteceklerini söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ''250 bin sosyal konutlu projemizi 2023 yılına kadar yapacağız. Taksitlerimiz 460 liradan başlıyor 240 aya kadar da vadelerimiz var'' dedi.

TOKİ’nin 250 bin konut projesi için 3 ilde acele kamulaştırma yapılacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 250 bin sosyal konut hamlesi kapsamında Denizli, Giresun ve Trabzon’da acele kamulaştırma kararı aldı.

TOKİ'nin 250 bin konut projesi için İzmir ve Antalya’da kamulaştırma kararı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yürütülen 250 Bin Sosyal Konut Projesi kapsamında Antalya ve İzmir'de hayata geçirilecek olan yeni konutlar için acil kamulaştırma kararı alındı.

Emlak ilan sitelerinde fiyatlar çığrından çıktı: İki günde evin fiyatı 1 milyon 250 bin TL arttı

Emlak ilan sitelerindeki konut fiyatları her geçen gün şaşırtmaya devam ediyor. Son olarak sosyal medyanın gündemine düşen bir evin fiyatının 2 günde 1 milyon 250 bin TL artması büyük tepki aldı.

TOKİ'nin 250 bin sosyal konut projesi kapsamında üç il için acil kamulaştırma kararı! 

TOKİ'nin 250 bin sosyal konut projeleri kapsamında Konya, Rize ve Ordu'da bazı taşınmazlar acele kamulaştırılacak.

TOKİ'nin 250 bin sosyal konut projesi kapsamında üç il için acele kamulaştırma kararı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yürütülen 250 bin Sosyal Konut Projesi kapsamında Bolu, Uşak ve Trabzon’da belirlenen alanlar için acele kamulaştırma yapılacak.

TOKİ’nin 250 Bin Sosyal Konut Projesi için Artvin’de acele kamulaştırma kararı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Türkiye genelinde başlattığı "250 Bin Sosyal Konut Projesi" kapsamında Artvin'deki bazı arazilerin acele kamulaştırılmasına karar verildi.

TOKİ 250 bin sosyal konut projesi için üç ilde acele kamulaştırma!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından ülke genelinde başlatılan 250 bin Sosyal Konut Projesi kapsamında 3 ilde acele kamulaştırma yapılacak.

TOKİ'den son dakika 250 bin sosyal konut açıklaması! 

TOKİ, 250 bin sosyal konut çerçevesinde İstanbul Tuzla'da inşa edilen konutlarla ilgili son gelişmeleri paylaştı. 

Osmanoğlu Sitesi’nde 3 milyon 250 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

Osmanoğlu Sitesi’nde lansmana özel satışlar devam ederken 1+1 ve 2+1 dairelerin fiyatları 3 milyon 250 bin TL’den başlıyor. Yüzme havuzu, spor salonu, hamam gibi sosyal donatıların bulunduğu projede  30 aya kadar varan vade seçenekleri sunuluyor.  

Ankara Durulife Konutları'nda 4+1'ler 5 milyon 250 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Duruçalılar İnşaat tarafından Ankara, Kahramankazan'da inşa edilen Durulife Konutları'nda 4+1'ler 5 milyon 250 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Ankara Durulife Konutları'nda hangi tip konutlar var? Sosyal alanlar neler? Anahtar teslimleri ne zaman yapılacak?

Antalya Novo Port'ta 2+1'ler 7 milyon 250 bin liradan başlayan fiyatlarla! Teslimler Haziran 2025'te!

Kayalar İnşaat tarafından Antalya Muratpaşa'da inşa edilen Antalya Novo Port'ta 2+1'ler 7 milyon 250 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki Novo Port'ta hangi tip konutlar yer alıyor? Sosyal alanlar neler? İşte Novo Port ile ilgili ayrıntılar..

TOKİ 250 bin sosyal konut projesi Meclis gündeminde: Konut fiyatları artacak mı? 

TOKİ 250 bin sosyal konut projesi ile ilgili bir soru önergesi verildi. İşte EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Sevda Karaca'nın yönelttiği o sorular...

TOKİ "250 Bin Sosyal Konut Projesi" başvuruları ne zaman başlayacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın öncülüğünde hayata geçirilen "250 Bin Sosyal Konut Projesi" kapsamında bazı detaylar kamuoyuyla paylaşıldı. Dar gelirli vatandaşların ev sahibi olmasını amaçlayan proje ile Türkiye genelinde büyük bir dönüşüm hedefleniyor.

250 bin sosyal konut projesi Haberi

250 bin sosyal konut projesi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Pınarhisar ilçesinde AK Parti seçim bürosu önünde önemli açıklamalarda bulundu. Dün İslam dünyası için yas, dünya için ise kara bir gün olduğunu söyleyen Bakan Kurum, Yeni Zelanda'da cuma namazı sonrasında iki ayrı camiye düzenlenen hain terör saldırısında hayatını kaybedenlere, Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar dileğinde bulunurken, Müslümanlara yapılan bu saldırıyı şiddetle kınadığını söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, konut projelerine verdikleri önemi anlatan Bakan Kurum, "Türkiye'de 250 bin sosyal konutlu projemiz var. 250 bin sosyal konutlu projemizi 2023 yılına kadar yapacağız. Pınarhisar'ımıza da Kırklareli'ne de tüm illerimize de o sosyal konut projesini inşallah yapmış olacağız. İlk etapta 50 bin sosyal konut projemiz var. 50 bin konutu 67 ilimize yapıyoruz. 67 il çerçevesinde...