18 / 04 / 2024

26. Yapı ve Yaşam Fuarı nerede

26. Yapı ve Yaşam Fuarı nerede

Tüyap Bursa Fuarcılık tarafından Büyükşehir Belediyesi, KOSGEB, BTSO, Bursa Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği ve Mimarlar Odası Bursa Şubesi işbirliğinde hazırlanan Bursa 26. Uluslararası Yapı ve Yaşam Fuarları sona erdi...

Ege Yapı ve Missafir'den 26 milyon liralık işbirliği! 

Ege Yapı ve Missafir'den 26 milyon liralık işbirliği geldi. Ege Yapı, kısa, orta ve uzun vadede konut kiralamak isteyen vatandaşlarla ev sahiplerini bir araya getiren Missafir'e yatırım gerçekleştirdi. 

Musab Bin Yapı ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Musab Bin Yapı ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Şükrü Baş tarafından 100 bin TL sermaye ile 26 Şubat'ta Sarıyer, İstinye Mahallesi, Burhan Sokak 'ta kuruldu.

Penta Banyo, The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’na katılacak!

Türkiye'nin en prestijli “banyo armatürleri ve aksesuarları” ürün grubuna sahip Penta Banyo, 23 – 26 Kasım tarihleri arasında The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’nda sektöre soluk getirmeye hazırlanıyor.

Asfa Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Asfa Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Anonim Şirketi, Ömer Faruk Demir Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Zeytinburnu, Çırpıcı Mahallesi 'nde kuruldu.

Medbir Yapı Ve Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Medbir Yapı Ve Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mehmet Dündar ve Bekir Akkuş tarafından 500 bin TL sermaye ile 26 Haziran 2015 tarihinde Şişli'de kuruldu.

Dos Danışmanlık Gıda Yapı Ve Dekorasyon Malzemeleri Ticaret Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Dos Danışmanlık Gıda Yapı Ve Dekorasyon Malzemeleri Ticaret Sanayi Anonim Şirketi Murat Kirkit tarafından 50 bin TL sermaye ile 22 Haziran 2015 tarihinde Kadıköy'de kuruldu.

Battaloğlu Konut Yapı ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Battaloğlu Konut Yapı ve İnşaat Limited Şirketi Serhat Özdemir tarafından 100 bin TL sermaye ile 18 Haziran 2015 tarihinde Arnavutköy'de kuruldu.

Model Aydın Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Model Aydın Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi; Servet Aydın tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Haziran'da Üsküdar, Cumhuriyet Mahallesi' nde kuruldu.

Nükte Mimarlık Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nükte Mimarlık Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ümit Urun tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile İstanbul Sultanbeyli'de 1 Haziran'da kuruldu.

6. Van İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı ziyaretçilerini ağırlıyor!

Ortadoğu Expo Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 6’ncısı düzenlenen İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı üçüncü gününde ziyaretçilerini ağırladı. Fuara 85 firmanın belirtildi.

Van 6. İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı başladı!

Van’da Ajans Asya Fuarcılık tarafından organize edilen 6. İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı törenle açıldı. Fuara 85 firmanın katılım sağladığına değinen Güler, “Biz bu rakamı çok önemsiyoruz. " dedi.

Van İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı yarın başlıyor!

Van'da 28-31 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan 'İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı' açılışa hazır. Ajans Asya Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Güler, fuarla ilgili bilgi verdi..

Van İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı’na hazır!

Van’da 28-31 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan ‘İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı’ açılışa hazır. Ajans Asya Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Güler, 28- 31 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek olan fuar ile ilgili konuştu..

26. Yapı ve Yaşam Fuarı nerede Haberi

26. Yapı ve Yaşam Fuarı nerede

Bu yıl 26. kez düzenlenen Bursa Uluslararası Yapı ve Yaşam Fuarları, yurtiçi ve yurtdışından gelen yaklaşık 40 bin kişi tarafından ziyaret edildi. 


Tüyap Bursa Fuarcılık tarafından Büyükşehir Belediyesi, KOSGEB, BTSO, Bursa Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği ve Mimarlar Odası Bursa Şubesi işbirliğinde hazırlanan Bursa 26. Uluslararası Yapı ve Yaşam Fuarları sona erdi. 12 ülkeden 219 firma ve temsilciliğin katılımı ile gerçekleşen fuarları yaklaşık 40 bin kişi ziyaret etti.


Bursa Haber Gazetesi...