28 / 03 / 2024

2D Planlama Mimarlık adres

2D Planlama Mimarlık adres

2D Planlama Mimarlık ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Dila Damla Öner ve Mehmet Öner ortaklığıyla kuruldu...

Smart Şehircilik Mimarlık Planlama Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Smart Şehircilik Mimarlık Planlama Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Katsıaryna Okur ve Mert Ali Özan ortaklığında kuruldu.

La Lab Peyzaj Mimarlık Mühendislik Planlama İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

La Lab Peyzaj Mimarlık Mühendislik Planlama İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Çağla Su Ağca ve Deniz Ağca ortaklığında kuruldu.

Jmo Yapı İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Planlama Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jmo Yapı İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Planlama Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Ertakuş, Orhan Balıkçı ve Ziya Kartal ortaklığında kuruldu.

Afel Mimarlık Mühendislik Haritacılık Ve Planlama Müşavirliği Limited Şirketi kuruldu!

Afel Mimarlık Mühendislik Haritacılık Ve Planlama Müşavirliği Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Merve Kör tarafından kuruldu.

Batu Kepekçioğlu Mimarlık Peyzaj Kentsel Tasarım Planlama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Batu Kepekçioğlu Mimarlık Peyzaj Kentsel Tasarım Planlama Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de Mustafa Batu Kepekcioğlu tarafından kuruldu.

Sm Planlama Mimarlık Restorasyon Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sm Planlama Mimarlık Restorasyon Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Samet Kuzpınarı tarafından kuruldu.

Motto Planlama Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Motto Planlama Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da Şükrü Oğuzhan Çalışkan tarafından kuruldu.

Safa Harita Planlama Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Safa Harita Planlama Mimarlık Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Halil İbrahim Pekrü, Ramazan demircan ve Süleyman Yorulmaz ortaklığında kuruldu.

Sc Planlama Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Sc Planlama Mimarlık Limited Şirketi  Kadıköy’de  20 bin TL sermaye bedeli ile Şule  Çetin tarafından kuruldu.

Bsn Harita Mühendislik Şehir Planlama Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bsn Harita Mühendislik Şehir Planlama Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Uslu tarafından kuruldu.

Yüce Planlama Mimarlık İnşaat Enerji Lojistik Ve Prodüksiyon Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yüce Planlama Mimarlık İnşaat Enerji Lojistik Ve Prodüksiyon Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Tolga Yüce tarafından kuruldu.

Kanopi Mimarlık Tasarım Ve Planlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kanopi Mimarlık Tasarım Ve Planlama Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  10 binTL sermaye bedeli  ile Ekin Su Akalın, Simin Pakakar tarafından kuruldu.

Say Planlama Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Say Planlama Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nurşen Özer tarafından kuruldu.

2D Planlama Mimarlık adres Haberi

2D Planlama Mimarlık adres

2D Planlama Mimarlık ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Dila Damla Öner ve Mehmet Öner ortaklığıyla kuruldu.

2D Planlama Mimarlık ve Danışmanlık Limited Şirketi konusu: Yurt içinde ve yurt dışında her ölçekteki Bölge planı, Çevre Düzeni Planı, Nazım İmar Planı, Uygulama İmar Planı, İlave İmar Planı, Koruma Amaçlı İmar Planları, Sektörel Planlar, Mevzi İmar Planı, Revizyon İmar Planları, Islah İmar Planları, her özellikte imar plan uygulaması ile Kentsel Tasarım Projeleri, Toplu Konut Projeler, Vaziyet Planları, Danışmanlık, Gayrimenkul Geliştirme ve Değerleme projeleri yapmak, yaptırmak, gerçekleştirmek, yürütmek, kontrolörlük, müşavirlik, danışmanlık gibi yan hizmetleri beraberinde gerçekleştirmek. 2) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya...