25 / 04 / 2024

3 boyutlu yeni konut

3 boyutlu yeni konut

Adana, geçen yıla göre yeni konut satışının artış gösterdiği iller arasında yer aldı. Markalı konut projelerini, 3 boyutlu olarak sunan emlak sitesinin verileri yeni konuta olan ilgisindeki artışı ortaya koyuyor.

TOKİ'den hiç evi olmayana 3 bin yeni konut müjdesi! 6 yeni kampanya için düğmeye basıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 6 şehirde 3 bin 6 yeni konut inşa edecek. Merakla beklenen yeni projelerin ihaleleri Mart, Nisan ve Mayıs aylarında yapılacak.

Tapu sahipleri dikkat! Gayrimenkul alım-satımında 3 boyutlu döneme geçiliyor!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından uygulanacak olan ve pek çok kişiyi de yakından ilgilendiren değişikliğe göre gayrimenkul alım-satım işlemlerinde ve tapu süreçlerinde 3 boyutlu döneme geçilecek.

TOKİ'den 3 şehre 614 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 3 şehirdeki yeni projeleri için düğmeye bastı. TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan projelerde toplam 614 konut yer alacak.

Kalyon Gayrimenkul'den 3 bin yeni konut geliyor!

Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra Kurulu Üyesi Ayşegül Öztürk, Nevbahar Kemer Konakları’nın yüzde 55’inin satıldığını belirterek, “Yatırımı süren projeleri teslime hazırlarken, önümüzdeki üç yıl içinde 3 bin yeni konutu sektöre kazandıracağız” diye konuştu.

TOKİ'den 3 şehre 583 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 3 şehirdeki yeni projeler için düğmeye bastı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın inşa edeceği yeni projelerde toplam 583 konut yer alacak.

Bakan Özhaseki'den Tapu ve Kadastro açıklaması! 3 boyutlu dönem başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 3 boyutlu şehir modellerinin üretilmesine katkı sağlayacak ‘3B Şehir Modelleri Üretimi ve 3B Kadastro Altlığı Oluşturma Projesi’nin hayata geçirileceği açıklaması geldi.

Rusya’da yeni konut fiyatlarında rekor artış! üç seneda yüzde 90 arttı!

Rusya Merkez Bankası Başkanı Elvira Nabiullina, Rusya’da son 3 senede yeni konutların fiyatlarının yüzde 90 oranında arttığını söyledi. Üç sene önce dolar 77 ruble iken bugün 89 ruble bandında. 

Limak Çimento, 3 boyutlu yazıcıda üretilen ‘LimakCement 3DC-101’ ürününü tanıttı!

​​​​​​​Limak Çimento, iklim değişikliği ile mücadele kapsamında 3 boyutlu beton yazıcılarında kullanıma uygun, yenilikçi ve aynı zamanda baskılanabilir harç serisinin ilk ürünü ‘LimakCement 3DC-101’ lansmanını gerçekleştirdi. Ürün, sera gazı emisyonlarının düşürülmesini amaçlıyor.

Bayraktar İnşaat'tan Ankara'ya 3 bin yeni konut geliyor! Adres Ankara evleri satışta! Yeni proje!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'ya 26 bloktan oluşan toplam 3 bin konutluk yeni proje geliyor. Peki Adres Ankara Evleri fiyatları ne kadar? Adres Ankara Evleri ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

Özak Göktürk 3 geliyor! Yeni Proje!

Göktürk 3 projesi, Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilmeye hazırlanıyor. Peki Göktürk 3 projesi nerede? Göktürk 3 projesi ile ilgili ayrıntılar.

Hayran bırakan tasarımı ve performansıyla Yeni BMW 3 Serisi görücüye çıktı!

Akılda kalıcı görünümü, etkileyici performansı ve adeta büyüleyen teknik özellikleriyle Yeni BMW 3 Serisi yeni fiyatıyla görücüye çıktı. BMW, her ay olduğu gibi bu ay da modellerinin yeni fiyatını resmi internet sitesinden yayımladı.

Yeni Eyüp Evleri'nde 15 yıla varan vade fırsatı! 3+1 Yeni Eyüp Evleri ne kadar?

Yeni Eyüp Evleri, Aksüs Yapı ve MAF Taahhüt imzasıyla yükseliyor. Satışları başlayan projenin tüm detayları belli oldu. İşte Yeni Eyüp Evleri'ne ilişkin tüm merak edilenler...

Oppo Enco Air 3 Çin’de piyasaya sürüldü! İşte 5 Mart 2023 fiyat listesi...

Çinli teknoloji şirketi Oppo ekosistem tarafında öne çıkmaya çalışıyor. Marka, Enco Air 3 isimli yeni kulaklığını piyasaya sürdü. Detaylar haberde.

3 boyutlu yeni konut Haberi

3 boyutlu yeni konut

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) konut satış istatistiklerine göre 2015 yılının Ocak ve Şubat aylarında satılan toplam 181.188 konutun 78.633 adedi ilk satış olarak gerçekleşirken, bu yılın aynı döneminde gerçekleşen 186.259 konut satışının 87,486 tanesini ilk satışlar oluşturdu. Adana, geçen yıla göre yeni konut satışının artış gösterdiği iller arasında yer aldı. Markalı konut projelerini, haritadaki gerçek konumlarında 3 boyutlu olarak sunan emlak sitesinin verileri de gayrimenkul alıcılarının yeni konuta olan ilgisindeki artışı ortaya koyuyor. Şu anda 78 tanesi Adana'dan olmak üzere çoğunluğu yeni, 4 binin üzerinde markalı konut projesini bir arada sergileyen 3DKonut.com'u bu yılın ilk iki ayında ziyaret eden kullanıcıların oranı, geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 437 artış gösterdi. Rakamlara göre Türkiye genelinde 2016 yılında, ilk satışlar yani...