27 / 04 / 2024

3. havaalanı yeri

3. havaalanı yeri

İstanbul'da 2017 yılında hizmete girmesi planlanan 3. havaalanı nerede yapılacak? Yanıtı ve 3. havaalanı ile ilgili diğer detaylar için haberimizi inceleyebilirsiniz...

3. Havalimanı nerede olacak? Havadan videosu!

3. Havalimanı www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

3. Havalimanı nereye yapılacak?Havadan videosu!

3. Havaalanının kurulacağı arazi 12 Şubat 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

İstanbul 3. Havalimanı bölgesinin seçimindeki önemli etkenler!

Avrupa Yakası’nda, Arnavutköy ilçesi sınırları içerisinde bulunan Tayakadın’da yapılması planlanan yeni havaalanının yer seçiminde bu bölgenin tercih edilmesinin en önemli nedeni olarak 3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu gösterilmektedir.

3 ilde dört arsa ve bir iş yeri satılıyor!

Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanları kapsamında 3 ilde dört arsa ve bir iş yeri satılacağı belirtildi. İşte o ihale ilanları...

Belediyeden satılık 3 iş yeri!

Bilecik Pazaryeri Belediyesi'ne ait 3 iş yeri için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu iş yerlerinin satış ihalesi 5 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Kayseri Kocasinan'da yüzde 20'si peşin kalanı 4 taksitle 3 iş yeri satışa sunuldu! 

Kayseri Kocasinan Belediyesi, Kayseri ili Kocasinan ilçesi, Hacı Ahmet Yesevi Mahallesinde yer alan 3 adet iş yerini yüzde 20'si peşin kalanı 4 taksitle satıyor. Peki Kocasinan'da yer alan iş yerlerinin fiyatları ne kadar? 

Lapseki'de 17 adet 1+1, 2+1, 3+1 konut ile 4 adet iş yeri satılıyor! Fiyatlar tek tek açıklandı! 

Çanakkale Lapseki'de 17 adet 1+1, 2+1, 3+1 konut ile 4 adet iş yeri satılıyor. Peki Lapseki'de yer alan konut ve iş yerlerinin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Yatırımcılar dikkat! O ilde 3 otel, 12 işyeri ve 55 konut açık artırma ile satışa çıktı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Diyarbakır'da 3 otel, 12 işyeri ve 55 konutu açık artırma ile satışa çıkaracağını duyurdu.

Belediye 3 iş yeri ve 1 arsa satacak! Kaçırmayın!

Afyonkarahisar İli Bolvadin Belediye Başkanlığı, Afyonkarahisar Şazi ve Gölbaşı'nda yer alan 3 adet iş yeri ve 1 adet arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 7 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Bu ilde 4 taksitle iş yeri fırsatı! Satışa çıkan 3 iş yerini kaçırmayın!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu'da yer alan 3 adet iş yeri için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu iş yerlerinin muhammen bedelleri 15 milyon TL ile 16 milyon 500 bin TL arasında değişiyor.

Adapazarı Belediyesi 3 iş yeri satacak! Taksitle iş yeri fırsatını kaçırmayın!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Sakarya Adapazarı'nda yer alan üç adet iş yerini satışa çıkardı. Taksit imkanı sağlanan iş yerlerinin satış ihalesi 29 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Ankara Büyükşehir'den kaçırılmayacak fırsat: 21 arsa, 3 iş yeri ve 1 konut satacak! Hemen bakın!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, başkent Ankara'da yer alan 21 arsa, 3 iş yeri ve 1 konutu satışa çıkardı. Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın...

Ankara'da 21 adet arsa, 3 iş yeri ve 1 konut satılıyor: Gayrimenkul almak isteyenler dikkat! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ili, Çankaya, Çubuk, Etimesgut, Pursaklar ve Yenimahalle ilçelerinde yer alan 21 adet arsa, 3 iş yeri ve 1 konutu satıyor. Peki başkentte satışa sunulan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Pursaklar Belediyesinden büyük fırsat! Ankara'da 10 arsa ve 3 iş yeri satacak! Kaçırmayın!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara Pursaklar ve Sirkeli'de yer alan 10 adet arsa ve 3 adet iş yerini satışa çıkardı.

Belediye iş yeri ve akaryakıt istasyonu satacak! İhalesi 30 Mart'ta!

Karabük Belediye Başkanlığı, Karabük'te yer alan 3 iş yeri ve bir arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 30 Mart tarihinde yapılacak.

Semt Güngören'deki 88 konut ile 8 iş yeri satılıyor! 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ev sahibi olmak için hemen bakın! Büyük fırsat!

Güngören Belediyesi Semt Güngören projesindeki, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 88 adet konut ile 8 adet iş yerini satıyor. Ev ve iş yeri sahibi olmak isteyenler hemen baksın! İstanbul'da büyük fırsat! 

3. havaalanı yeri Haberi

3. havaalanı yeri

3. havaalanı nerede yapılacak?

İstanbul'da bilindiği üzere biri Avrupa Yakası'nda diğeri Anadolu Yakası'nda Atatürk Havaalanı ve Sabiha Gökçen Havaalanı olmak üzere, iki havaalanı bulunuyor. Peki, İstanbul için söz konusu olan 3. havaalanı nerede yapılacak, diyorsanız hemen yanıtlayalım.


2017 yılında açılması plananan 3. havaalanı projesi tamamlandığında 150 milyon yolcu kapasitesine sahip olacak. Tüm bölümleri açıldığı zaman dünyanın en büyük havalimanlarından biri sıfatını taşıyacak 3. havaalanı inşaat süreci 3 etap halinde planlanıyor.


Sürecin ilk etabında 2 adet bağımsız paralel pist (3750 metre*60 metre), 1 adet cross pist (3750 metre*60 metre), 3 adet parelel taksirut (3750 metre*45 metre), Yüksek hız ve bağlantı taksirutları, Apron, Terminal binası, Hava trafik, Haberleşme ve meteroloji sistemleri diğer hizmet binaları ve sistemlerin inşaası yapılacak.


İkinci etapta, Akpınar yerleşimi tarafına 1 adet...