27 / 04 / 2024

3. havalimanı açıldı mı

3. havalimanı açıldı mı

Türkiye Cumhuriyeti'nin mega projeleri arasında yer alan İstanbul Yeni Havalimanı 29 Ekim'de hizmete açılıyor.

İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe Etabı hizmete açıldı!

İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe Etabı resmen hizmete açıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu açılışta önemli açıklamalar yaptı... 

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy 2023 kuraları çekildi mi? Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 isim sorgulama ekranı açıldı mı?

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy 2023 kuraları çekildi mi ve Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 isim sorgulama ekranı açıldı mı sorularının yanıtı projeye başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor... İşte konu ile ilgili detaylar...

Çay hasat sezonu açıldı! ÇAYKUR 3 günde 730 ton yaş çay aldı!

Çay hasat sezonu açıldı. Çay İşletmeleri (ÇAYKUR) Genel Müdürlüğü üreticiden 3 günde 730 ton yaş çay alımı yaptığı açıklandı.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı Büyük İstanbul Mitingi ile açıldı!

Dünyanın 5. Türkiye'nin ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen "Büyük İstanbul Mitingi" ile hizmete açıldı.

Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu hizmete açıldı!

Türkiye'nin "en hızlı metrosu" olarak lanse edilen ve merakla beklenen Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Gram altının 3 bin TL olacağı tarih peş peşe açıklandı! Tarihi duyanın gözleri adeta fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın!

Her gün merakla araştırılan gram altının 3 bin TL olacağı tarih peş peşe açıklandı! Tarihi duyanın adeta gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın!

Eresin Turizm İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih 3 Şubesi açıldı!

Eresin Turizm İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih 3 Şubesi bugün Fatih'te 20 milyon 650 bin TL sermaye bedeli ile Salih Eresin tarafından açıldı.

Tirink Sistem Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi 3 İstanbul Şubesi açıldı!

Tirink Sistem Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi 3 İstanbul Şubesi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aysan tarafından açıldı.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Bağcılar 3 Şubesi açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Bağcılar 3 Şubesi bugün Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından açıldı.

İstanbul Havalimanı Müzesi açıldı!

İstanbul Havalimanı Müzesi 'Türkiye'nin Hazineleri-Tahtın Yüzleri' sergisiyle hizmete açıldı...

İstanbul Havalimanı'nın 3. pisti açıldı!

İstanbul Havalimanı'nın 3. pisti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle açıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği kalkış izniyle İstanbul Havalimanı'ndaki üç ayrı pistten TK1453, TK1923 ve TK2023 uçakları aynı anda havalandı...

İsmet Karaca: Bursa Şehir Hastanesi açılsın diye mi 3 hastane kapatıldı?

CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, Bursa Devlet Hastanesi, Prof. Dr. Türkan Akyol Göğüs Hastalıkları Hastanesi ve Zübeyde Hanım Doğumevi’nin kapatılarak Bursa Şehir Hastanesi’ne taşındığını belirtti ve Bursa Şehir Hastanesi açılsın diye mi 3 hastane kapatıldı dedi...

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 3 No'lu Şubesi açıldı!

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 3 No'lu Şubesi 29 milyon 980 bin TL sermaye bedeliyle açıldı.

3. havalimanı açıldı mı Haberi

3. havalimanı açıldı mı

Türkiye Cumhuriyeti'nin mega projeleri arasında yer alan İstanbul Yeni Havalimanı, Cumhuriyet'in 95'inci yıl dönümünde açılıyor. Açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gerçekleştireceği yeni havalimanı, sahip olduğu özellikler ile ilklere de sahne olacak. İlk fazın hizmete girmesiyle birlikte yıllık yolcu kapasitesi 90 milyon olacak İstanbul'un üçüncü havaalanı, tüm fazların açılması ile beraber ise kapasitesini 200 milyon yolcuya çıkarmış olacak.

İstanbul Yeni havalimanı tam kapasite ile hizmet vermeye başladığında, yolcu kapasitesi, alan büyüklüğü ve uçuş noktası gibi kriterlerle dünyanın açık ara en büyük havalimanı olmuş olacak.

Limak, Kolin, Cengiz, Mapa, Kalyon İnşaat ortak girişiminde 26 milyar 140 milyon Euro'luk yapım, işletme ve devir bedelleriyle ihalesi kazanılan havalimanının birinci fazı için 6 milyar Euro'luk yatırım yapıldı. İlk fazın ardından, 2023 yılına kadar diğer fazlarda kademeli...