28 / 03 / 2024

3. havalimanı neden hedefte

3. havalimanı neden hedefte

Dünyanın en büyük havalimanı olacak olan 3. havalimanı terör yandaşlarının hedefinde. İşte 3. havalimanı hakkındaki iftira ve manipülasyonlar...

Ahmet Davutoğlu: 3. havalimanı projesi topografik açıdan en doğru yerde!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 3. havalimanı projesinin topografik açıdan en doğru yerde gerçekleştirildiğini belirterek, "Bu alan yıllardın madencilik faaliyetleri kapsamında adeta delik deşik edilmiş. " dedi..

3. Havalimanı projesi istikrarın göstergesidir!

Başbakan Davutoğlu, 3. havalimanı ilişkin "Böylesine bir projenin uzun dönemli üstlenilmiş olması ülkenin istikrarına duyulan güvenin de çok çarpıcı bir işaretidir" dedi.

3.Havalimanı'nın açılış tarihi belli oldu!

Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ardından İstanbul'da yapılan ve inşaatı devam eden 3. havalimanının 29 Ekim 2017 tarihinde açılması planlanıyor...

3. havalimanı kredi anlaşması Mayıs ayında yapılacak!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, 3. Havalimanı için 750 milyon euroluk köprü kredisi aldıklarını söyledi. Özdemir, "4.5 milyar euroluk kredi anlaşmasını da mayısta yapacağız" dedi

3. Havalimanı trenine 9 talip var!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü İstanbul 3. Havalimanı raylı sistem bağlantısı etüt ve mühendislik projelerinin hazırlanması için ihale açtı.

3. Havalimanı raylı sistem ihalesine 9 teklif geldi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda düzenlenen İstanbul 3. Havalimanı raylı sistem bağlantısı etüt ve mühendislik projelerinin hazırlanması ihalesine 9 firma teklif verdi..

Lütfi Elvan'dan 3. havalimanı açıklaması!

Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan, 3. havalimanı ile ilgili 'bataklık' eleştirilerine Ordu - Giresun Havalimanı örneğiyle yanıt verdi. Elvan, ''Bıraksınlar bu kafayı. Biz denizin üzerine havalimanı yapıyoruz dedi.

3. Havalimanı projesinde yer alan tarihe geçer!

3. Havalimanı'nın ilk fazının bataklık olmayan kısımda inşa edileceğini söyleyen CMLKK ortaklığının CEO'su Yusuf Akçayoğlu, "Tarihe geçecek bu projede kim yer alacaksa o da tarihe geçer" dedi

3.havalimanı projesi tarihe geçecek!

3. Havalimanı'nın ilk fazının bataklık olmayan kısımda inşa edileceğini söyleyen CMLKK ortaklığının CEO'su Yusuf Akçayoğlu, "Tarihe geçecek bu projede kim yer alacaksa o da tarihe geçer" dedi..

3.havalimanı metro ihalesi 16 Ocak'ta!

3. Havalimanı'na yapılacak 70 kilometrelik metro ve 3. köprüden geçerek gelecek hızlı tren; Marmaray metrobüs ve mevcut metro hattına entegre olacak..

DHMİ'den 3. havalimanı açıklaması!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğünden, İstanbul'a yapılacak 3. havalimanına ilişkin, 'Dört milyarı bataklık yutacak' şeklindeki iddiaların, tamamen gerçek dışı ve hayal mahsulü olduğu bildirildi.

3. Havalimanı 150 milyon yolcu kapasitesine sahip olacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, İstanbul'da yapımı süren 3. havalimanı inşaat alanını ziyaretinde, “Havacılık sektöründe üçüncü havalimanımız dünyanın merkezi olacak” dedi.

Lütfi Elvan: 3. havalimanımız dünyanın merkezi olacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, İstanbul'da 3. havalimanını bölgedeki bataklığı ıslah ederek inşa ettiklerini belirtti, " 3. havalimanımız dünyanın merkezi olacak " dedi.

3. havalimanı neden hedefte Haberi

3. havalimanı neden hedefte

200 milyon kapasitesi ile dünyanın en büyük havalimanı olma özelliğine sahip olacak 3. havalimanı, 4 fazda tamamlanacak. 29 Ekim 2018 tarihinde ilk uçağın ineceği havalimanının adı da aynı gün açıklanacak.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre, terör yandaşlarının son hedefi 3. havalimanı. Peki 3. Havalimanı neden hedefte? İşte 3. Havalimanı hakkındaki iftira ve manipülasyonlar...

3. havalimanı hakkındaki iftira ve manipülasyonlar

"Vergisiz yakıt"

Terör örgütü FETÖ medyası, 3. havalimanı inşaatını yapan firmalara vergisiz verdiliği iftirasını attı.

CHP Genel Başkanı Kılıçtaroğlu;

Bu iftirayı sahiplendi.

İnşaat firmalarına 1,21 liradan yakıt verildiğini iddia etti. (Mayıs 2015)

"Kuzey Ormanları yok ediliyor"

Gazetelerde defalarca 3. havalimanının "Kuzey Ormanları'nın yok edildiği" iftirası atıldı.

Ancak inşaat sahasının büyük bölümü ormanlık değil
Yüzde 65'i önceden tahrip olmuş alanlar.

Ayrıca projeyi üstlenen firmalar, sözleşme gereği 10 milyon...