28 / 03 / 2024

39. İstanbul Yapı Fuarı ne zaman

39. İstanbul Yapı Fuarı ne zaman

Hekim Yapı 39. İstanbul Yapı Fuarı’na katılım gösterdi. Hekim Yapı AŞ Genel Koordinatör Yardımcısı Özge Hekim, "Hekim Yapı’yı diğer firmalardan farklı kılan yüzde 100 sermayeyle yüzde 100 yerli üretim yapmasıdır.” dedi.

Kanal İstanbul yapılırsa İstanbul'a ne olur? Buğra Gökce 10 maddede açıkladı! 

Son zamanlarda Kanal İstanbul'daki son durum sık sık merak konusu oluyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Buğra Gökce, X sosyal medya hesabından 'Kanal İstanbul yapılırsa İstanbul'a ne olur?' diyerek bir paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Son Dakika: İstanbul'da yapı denetim bölgelere ayrıldı!

6 Şubat depremlerinden sonra daha çok tartışılan ‘etkin yapı denetim sistemi’ kamunun da gündeminde yer aldı. Bu kapsamda İstanbul, yapı denetimi için 4 bölgeye ayrıldı. İşte hayata geçirilen yeni sitem...

Bir İstanbul Yapı İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bir İstanbul Yapı İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Salim Manaz tarafından kuruldu.

Demka İstanbul Yapı Ve Zemin Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Demka İstanbul Yapı Ve Zemin Laboratuvarı Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Demir tarafından kuruldu.

Real İstanbul Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Real İstanbul Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Yiğit tarafından kuruldu.

Marka By İstanbul Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Marka By İstanbul Yapı Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Apdulkadir Kacemer, Ece Alaca ve Riza İmamoğlu ortaklığında kuruldu.

Quantum İstanbul Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quantum İstanbul Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Şeyhmus Cantürk tarafından kuruldu.

BİST'ten 4 hisseye tedbir kararı

Banka hisseleri üzerinden yaşanan spekülasyonun ardından hisselerde hareketlilik devam ediyor. Borsa İstanbul, yapılan incelemelerin ardından 4 hisseye Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında tedbir uygulanacağını açıkladı. 

Klas İstanbul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Klas İstanbul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Bahaa M. H. Abutayyem tarafından kuruldu.

Aks İstanbul Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Aks İstanbul Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Pendik'te Yücel Bulut tarafından kuruldu.

Ct İstanbul Yapı İnşaat Ve Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ct İstanbul Yapı İnşaat Ve Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da Coşkun Nal, Taşkın Nal ve Caner Nadas ortaklığında kuruldu.

Ct İstanbul Yapı İnşaat Ve Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ct İstanbul Yapı İnşaat Ve Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da Coşkun Nal, Taşkın Nal ve Caner Nadas ortaklığında kuruldu.

Kınay İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Kınay İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Esenler'de Furkan Kınay tarafından kuruldu.

39. İstanbul Yapı Fuarı ne zaman Haberi

39. İstanbul Yapı Fuarı ne zaman

Hekim, 39. İstanbul Yapı Fuarı'nda yaptığı değerlendirmede, şirket ürünleri hakkında bilgi vererek, "Hekim Yapı AŞ, 2001 yılında Sakarya 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulan bir firmamız. Kendi sektöründe, endüstriyel ve sanayi yapılarında, genel yaşam alanlarında ürünlerimiz kullanılmaktadır. Özellikle 2004 yılında Türkiye’nin ve yakın coğrafyanın ilk otoklavlı fibercement levhası 'Hekimboard' markasıyla üretimlerine başlamıştır. Özellikle iç ve dış cephe malzemesi olarak kullanılmaktadır. Diğer alanda 'Hekimpanel' markasıyla sandviç panel, duvar ve cephe panelleri alanında üretimimiz devam etmektedir. EPS dediğimiz ‘Hekimpor’ markasıyla ısı yalıtım malzemesini üretmekteyiz. Son markamız olan 'Hekimpan' markasını prefabrik yapılarda kolay kullanımlı ve hazır yalıtımlı duvar panelleri olarak üretimini gerçekleştirmekteyiz. Hekim Yapı’yı diğer firmalardan farklı kılan yüzde 100 sermayeyle yüzde 100 yerli üretim yapmasıdır.” diye konuştu. 


Dünyada tüm ürün gruplarında ihracat yapılan...