19 / 04 / 2024

39. Uluslararası Yapı Fuarı ne zaman

39. Uluslararası Yapı Fuarı ne zaman

Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük buluşması olan "Uluslararası Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul"un 39'uncusu 10-14 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek.

Türkiye’den 85 firmanın katıldığı Cezayir’deki uluslararası yapı fuarı Batimatec 2023 açıldı!

Cezayir'de 25.'si gerçekleştirilen uluslararası yapı ve inşaat malzemeleri fuarı “Batimatec 2023”, 85 Türk şirketinin de katılımıyla açıldı.

Akkon Uluslararası Yapı Endüstrisi Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Akkon Uluslararası Yapı Endüstrisi Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de Melik Şimşek tarafından kuruldu.

Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarları hangi tarihlerde? 2022 ve 2023 yılında gerçekleştirilecek olan inşaat fuarları!

İnşaat sektörünün merakla beklediği Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarları 2022 ve 2023 tarihleri belli oldu. İşte tüm sektörün merakla beklediği o tarihler...

Mimarın İlk Yapısı Ödülü için başvurular başladı!

Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri kapsamında gerçekleştirilen “MİMARIN İLK YAPISI” için başvuru süreci başladı.

Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu yarışması için başvurular başlıyor!

27'uncu kez gerçekleşecek ‘Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri’ için kayıt dönemi 1 Mayıs'ta başlıyor. Yarışmacılar 30 Haziran'a kadar başvuruda bulunarak erken kayıt döneminden yararlanılabiliyor.

Erzincan'da yapılan bilimsel betonarme çalışması deprem yönetmeliğinde yer alacak!

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinde yapılan bilimsel betonarme çalışması, Uluslararası Yapısal Beton Federasyonu (CEB-FIB) Korozyon Komitesi tarafından kabul edilerek, çalışmanın deprem yönetmeliğinde alınması için karar verildi.

Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri için başvurular başladı!

29'uncu kez gerçekleşecek ‘Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri’ için kayıt dönemi başladı. 31 Mayıs’a kadar başvuruda bulunarak erken kayıt döneminden yararlanılabiliyor.

Türk yapı sektöründen Etiyopya Yapı ve İnşaat Fuarı'na yoğun ilgi!

Etiyopya’nın başkenti Addis Ababa 9 – 12 Ekim 2019 tarihleri arasında yapılacak olan 10. Uluslararası Yapı, Çelik, Yapı Malzemeleri ve Altyapı Fuarı’na hazırlanıyor.

Dülger İnşaat, Uluslararası Yapı Ödülünü aldı!

Dülger İnşaat, Dünya çapında 95 ülkede 7 bin 500’den fazla üyesi olan Kürel Ticaretin Liderleri Kulübü tarafından sektörün oskarı olarak kabul edilen Uluslararası Yapı Ödülünün sahibi oldu. 

Erkanlı Uluslararası Yapı Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Erkanlı Uluslararası Yapı Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Hüseyin Erkanlı tarafından kuruldu.

Türk Ytong ürünleri, Yapı İstanbul Fuarı'nda sergilendi!

-8-12 Mayıs 2018 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen 41’inci Uluslararası Yapı İstanbul Fuarı’nda Yapı malzemesi sektörünün lider kuruluşu Türk Ytong yer aldı.

Gita Uluslararası Yapı ve Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gita Uluslararası Yapı ve Yatırım Ticaret Limited Şirketi İbrahim Kızıl tarafından 10 bin TL sermaye ile 30 Kasım 2017'de kuruldu. 

Yapı malzemelerinde yanmaz ürün tercih edilmeli!

Yapı malzemesi sektörünün öncü kuruluşu, gazbeton üretiminde dünya lideri Türk Ytong, 23-27 Mayıs 2017 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Uluslararası Yapı İstanbul Fuarı’nda yapılarda yangın güvenliğine dikkat çekiyor.

39. Uluslararası Yapı Fuarı ne zaman Haberi

39. Uluslararası Yapı Fuarı ne zaman

Konuya ilişkin düzenlenen basın toplantısında konuşan ITE Turkey ve YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer, Beylikdüzü TÜYAP'ta YEM Fuarcılık tarafından düzenlenecek fuara 1.250 firmanın katılmasını beklediklerini söyledi.


Başer, Türk yapı sektörünün ihracatını artırmayı hedeflediklerini belirterek, "Bu yüzden yabancı katılımcı sayısını sınırlı tuttuk. Sadece 50 yabancı firma katılacak" dedi.


Fuarın, 14 kapalı salon dahil olmak üzere toplamda 100 bin metrekarelik alanda yapılacağını dile getiren Başer, ziyaretçi hedefinin 110 bin olduğunu aktardı.


- "Konuk ülkeler Kenya, Nijerya ve Mozambik"

Başer, fuara bu yıl bir yenilik getirdiklerini, geçen yıllarda uygulanan "Konuk Ülke Projesi"nin bu sene "Konuk Bölge Projesi" olarak hayata geçeceğini anlattı.


Bu kapsamda Afrika'yı Kenya, Nijerya ve Mozambik ülkeleri özelinde ağırlayacaklarını ifade eden Başer, "Türk yapı sektörünün hedefinde olan Afrika'nın, coğrafi konumları, hızlı büyüyen istikrarlı ekonomileri,...