25 / 04 / 2024

39. Yapı fuarı istanbul

39. Yapı fuarı istanbul

ITE Turkey ve YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer, yapı sektöründeki gelişmeleri değerlendirdi, Başer, “Konuk Ülke Projesi”ni bu yıl “Konuk Bölge Projesi” başlığı altında Afrika’yı ağırlayarak gerçekleştireceklerini belirtti…

Ege Vitrifiye 39. Turkeybuild İstanbul Yapı Fuarı’nda!

Tasarım ve üretim gücüyle vitrifiye sektörünün en önemli markalarından biri olan Ege Vitrifiye, Yapı Fuarı’nda sergilediği serileriyle büyük beğeni topladı.

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’a 110 bin 430 ziyaretçi katıldı!

39. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, bu yıl da yoğun ilgi görerek 100 bin metrekarelik 14 salon ve açık alanda, 1.250 üretici firmanın en yeni malzemelerini, teknoloji ve hizmetlerini 110 bin 430 ziyaretçiyle buluşturdu.

Rigips'in yeni sistem çözümleri İstanbul Yapı Fuarı'nda ilgi gördü!

Saint-Gobain Rigips Türkiye, 10-14 Mayıs 2016 tarihleri arasında Beylikdüzü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen 39. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da yenilikçi sistem çözümleriyle yer aldı.

39. Yapı Fuarı Turkeybuıld İstanbul'da büyük ilgi gördü!

Saint-Gobain Rigips Türkiye, 10-14 Mayıs 2016 tarihleri arasında Beylikdüzü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen 39. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da yenilikçi sistem çözümleriyle yer aldı.

thyssenkrupp Asansör, İstanbul Yapı Fuarı’na katıldı!

Bu yıl 39’uncusu düzenlenen Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’da yenilikçi çözümlerini tanıtan thyssenkrupp Asansör Türkiye’ye ilgi büyük oldu.Şirket, fuarda biri asansör sistemi diğer ticari yürüyen merdiven sistemi olmak üzere iki ürüne odaklandı.

Hebo Yapı, 39. İstanbul Yapı Fuarı'nda ürünlerini sergiliyor!

Hekim Holding bünyesinde bulunan Hebo Yapı 39. İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı.Hazır, modüler ve taşınabilir yapı sektöründe faaliyet gösteren şirket, özel tasarladığı modern çizgilerdeki satış ofisi standıyla sektör profesyonelleriyle buluştu.

39. Yapı Fuarı, Afrika'dan gelen satın alma heyetlerini ağırladı!

39. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul'da Kenya, Nijerya ve Mozambik'den satın alma heyetleri ağırlandı. Afrika – Türkiye İnşaat İkili İş Görüşmeleri'nde 35 milyar dolarlık inşaat harcaması gerçekleştirmeleri öne çıkan konular arasında yer aldı.

Cosentino ürünlerini 39. Yapı Fuarı’nda sergiledi!

Dünyanın en büyük yapı fuarları arasında bulunan ve bu yıl 39.’su düzenlenen İstanbul Yapı Fuarı, 10-14 Mayıs tarihleri arasında Beylikdüzü TÜYAP’ta tüm yapı sektör profesyonellerini bir araya getiriyor.

Kale Endüstri Holding, 39. Yapı Fuarı'na katıldı!

Kale Endüstri Holding, inovatif, nitelikli, satana katma değer, kullanana yüksek verim sağlayan ürünlerini, 39. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’da tüketici ile buluşturuyor.

Hekim Yapı, 39. İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı!

Hekim Yapı 39. İstanbul Yapı Fuarı’na katılım gösterdi. Hekim Yapı AŞ Genel Koordinatör Yardımcısı Özge Hekim, "Hekim Yapı’yı diğer firmalardan farklı kılan yüzde 100 sermayeyle yüzde 100 yerli üretim yapmasıdır.” dedi.

Akçansa, 39. Yapı Fuarı’nda ilgi odağı oldu!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, bu yıl 10-14 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen 39. Yapı Fuarı’nda teknolojik standıyla ilgi odağı oldu. Akçansa, Artırılmış Gerçeklik uygulamasıyla katılımcılara güncel projelerini tanıttı.

Akçansa, 39. Yapı Fuarı’nda teknolojik standıyla ilgi odağı oldu!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, bu yıl 10-14 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen 39. Yapı Fuarı’nda teknolojik standıyla ilgi odağı oldu. Sanal gerçeklik gözlüğü ile 3. Köprü’yü yürüyerek geçen ziyaretçilere farklı bir deneyim yaşattı

Vekon, 39. Yapı Fuarı’nda ön üretimli yapı çözümlerini tanıtacak!

Ön üretimli yapı sektörünün en deneyimli markaları arasında yer alan Vekon, 39. Yapı Fuarı’nda anahtar teslim ön üretimli yapı çözümlerini hem yurtiçi hem yurtdışı müşterileriyle buluşturuyor.

39. Yapı fuarı istanbul Haberi

39. Yapı fuarı istanbul

YEM Fuarcılık tarafından 10 – 14 Mayıs 2016’da gerçekleştirilecek 39. Yapı fuarı – Turkeybuild İstanbul ile ilgili düzenlenen toplantıda ITE Turkey ve YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer, bu yıl “Konuk Bölge Afrika Projesi’nde” üç ülke özelinde Kenya, Nijerya ve Mozambik’in ağırlanacağını açıklarken, Türk yapı sektörüne dair geçtiğimiz yılın değerlendirmelerini ve 2016 öngörülerini paylaştı.


YEM Fuarcılık’ın değişmez hedefinin yapı sektörü için yeni pazarlar yaratılmasına ve iş hacminin artırılmasına katkıda bulunmak olduğunu belirten Burcu Başer, bu hedef doğrultusunda 39. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul kapsamındaki İş Geliştirme Platformu’nun, bu yıl faaliyetlerini “Konuk Ülke Bölge Afrika Projesi” ile İran ve Suudi Arabistan ülkelerine yönelik İnşaat Forumları’yla sürdürdüğünü belirtti. Başer, 39. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul Konuk Bölge Afrika Projesi’nde kıta içindeki coğrafi...