26 / 04 / 2024

Vekon, 39. Yapı Fuarı’nda ön üretimli yapı çözümlerini tanıtacak!

Vekon, 39. Yapı Fuarı’nda ön üretimli yapı çözümlerini tanıtacak!

Ön üretimli yapı sektörünün en deneyimli markaları arasında yer alan Vekon, 39. Yapı Fuarı’nda anahtar teslim ön üretimli yapı çözümlerini hem yurtiçi hem yurtdışı müşterileriyle buluşturuyor.



Ön üretimli yapı sektörünün en deneyimli markaları arasında yer alan Vekon, 39. Yapı Fuarı’nda anahtar teslim ön üretimli yapı çözümlerini hem yurtiçi hem yurtdışı müşterileriyle buluşturuyor.


Prefabrike yapı, yaşam konteyneri, hafif çelik yapı ve yapısal çelik binaların tasarım, üretim ve uygulama süreçlerini anahtar teslim hizmet modeliyle tek başına üstlenen Vekon,10 –14 Mayıs 2016 tarihleri arasında TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan 39. Yapı Fuarı’na katılıyor.


Türkiye ve bölgesinin en büyük yapı zirvesi olan fuarda Vekon, ön üretimli yapı çözümlerini 11A salonda 441 numaralı standında sektör profesyonelleri ile buluşturacak. Ön üretimli yapı çözümleriyle Vekon, işçi kamplarından sosyal konutlara, toplu konutlardan sosyal tesislere, ticari binalardan depo ve hangarlara, modüler yaşam ünitelerinden sanayi tesislerine, çok katlı binalardan spesifik tasarımlı binalara kadar çok geniş bir faaliyet gösteriyor.


100’e yakın ülkeye ürün ve hizmet ulaştırıyor


Vekon Genel Müdürü Özgül Yücel, bugüne kadar 100’e yakın ülkeye çözümlerini ulaştırdıklarını belirtti. Global bir çözüm ortağı olduklarının altını çizen Yücel, “Grubumuzun ön üretimli yapılar alanındaki faaliyetlerini tek bir çatı altında toplayarak tüm enerjimizi bir araya getirdik. Bu sinerji ile birlikte daha işlevsel bir yapıya kavuştuk ve müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarına aynı anda cevap verebilecek duruma geldik” dedi.


Entegre üretim ile rekor sürede teslim


Vekonu rakiplerinden ayıran en önemli unsurlardan biri olarak çözümlerini anahtar teslim sunmasını gösteren Özgül Yücel, projelerin tasarım, üretim, montaj ve lojistiğini tek başına üstlenerek sürecin her aşamasının birbirine entegre ilerlemesini sağladıklarını söyledi. Entegre üretim anlayışının şantiye sahasında yaşanabilecek uyumsuzlukların önüne geçtiğini ifade eden Yücel, böylece üstlendikleri projeleri rekor sürelerde teslim edebildiklerini vurguladı. Yücel, entegre üretim sürecinin farklı iklim ve arazi tipine uygun iş ve yaşam alanlarıyla dünyanın her noktasında müşterilerinin işini kolaylaştırdığını da ifade etti.


Yeniliklerin takipçisi


Vekon olarak dünyadaki yenilikçi teknolojileri yakından takip ettiklerini ifade eden Özgül Yücel, uzman AR-GE ve ÜR-GE ekipleriyle daha hızlı daha güvenli daha kaliteli ürünler üreterek müşterilerinin işlerini kolaylaştırdıklarını kaydetti. Yücel, Pazar beklentilerini karşılamak için fonksiyonel ürünler geliştirmeyi sektörel bir sorumluluk olarak gördüklerini de sözlerine ekledi.



Haber Dünya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Prefabrike yapı, yaşam konteyneri, hafif çelik yapı ve yapısal çelik binaların tasarım, üretim ve uygulama süreçlerini anahtar teslim modeliyle üstlenen Vekon,10 -14 Mayıs 2016 tarihleri arasında TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan 39. Yapı Fuarı'na katılıyor. Vekon, işçi kamplarından, sosyal konutlara, ticari binalardan, depo ve hangarlar gibi geniş bir alanda faaliyet gösteriyor. 


Dünya


Geri Dön