28 / 03 / 2024

3D yazıcı inşaat maketi

3D yazıcı inşaat maketi

Son yılların en büyük buluşlarından olan 3D yazıcılar, dünya genelinde inşaat sektörüne sağladığı kolaylıklarla dikkati çekiyor. 3D yazıcılar sayesinde 10 katlı binaların 10 saatte basılması artık hayal değil.

Yazıcı34 Global İnşaat Malzemeleri Hırdavat Petrol Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcı34 Global İnşaat Malzemeleri Hırdavat Petrol Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayaz Yazıcı tarafından kuruldu.

Mcatechnıc İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mcatechnıc İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Çağlar Alkan tarafından kuruldu.

Cç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Cç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Cavit Çağlar tarafından kuruldu.

Eyl Dağcı İnşaat Otomotiv Turizm Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Eyl Dağcı İnşaat Otomotiv Turizm Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Dağcı tarafından kuruldu.

Miraz Yazıcı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Miraz Yazıcı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Pendik’de Nurhayat Tunç tarafından kuruldu.

Miraz Yazıcı İnşaat Gayirmenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu! 

Miraz Yazıcı İnşaat Gayirmenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Pendik'te Nurhayat Tuç tarafından kuruldu.

Yüksek İnşaat Mühendisi Muzaffer Yazıcı vefat etti!

İTÜ İnşaat Fakültesi 1973 Mezunu, Yüksek İnşaat Mühendisi Muzaffer Yazıcı hayatını kaybetti.

Bystatıc İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Bystatıc İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Pendik'te Ercument Cafet Bayegan tarafından kuruldu.

Yazıcı Kardeşler Gıda Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Tarlabaşı Şubesi açıldı!

Yazıcı Kardeşler Gıda Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Tarlabaşı Şubesi Beyoğlu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yazıcı ve Yakup Yazıcı ortaklığında açıldı.

Çolakoğlu Yazıcı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çolakoğlu Yazıcı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yazıcı ve Muhammet Emin Çolak ortaklığında kuruldu.

Özyazıcı İnşaat Beykoz projesi Mart 2023’te tamam!

Özyazıcı İnşaat Beykoz projesi için hızla çalışmalarını sürdürüyor. Projenin projenin Mart 2023’te bitirilmesi ve Aralık 2024’te iskana açılması planlanıyor.

Yaz Group İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yaz Group İnşaat Anonim Şirketi Anonim Şirketi Pendik’te 150 bin sermaye bedeli  ile Ayhan    Yaz ve Manolya Tatar tarafından kuruldu.

İBB'nin 3 boyutlu yazıcıyla inşa ettiği evlere yoğun ilgi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraklerinden İSTON, 3D yazıcı kullanarak üç oda bir salondan meydana gelen konut inşa etti.

3D yazıcı inşaat maketi Haberi

3D yazıcı inşaat maketi

Son yılların en büyük buluşlarından olan 3D yazıcılar, dünya genelinde inşaat sektörüne sağladığı kolaylıklarla dikkati çekiyor. Özellikle oldukça zahmet gerektiren maket yapımlarında kullanılmaya başlanılan 3D yazıcılar sayesinde 10 katlı binaların 10 saatte basılması artık hayal değil.


 Kullanımı hızla yaygınlaşan 3D yazıcılar parça üretiminde devrim yapmaya devam ediyor. Başta savunma ve sanayi olmak üzere pek çok sahada parça üretmek amacıyla kullanılan 3 boyutlu yazıcılar makine sanayinde de kullanılmaya başlandı. Kullanıldığı alanlarda üretim maliyetlerini yarı yarıya düşüren 3D yazıcılar, yakın dönemde hayatın her alanında kullanılmaya başlanacak.


 Yerli 3D yazıcıyı muadillerinden çok daha uygun fiyatlarla üreten ve satan EMESYS firmasının Genel Müdür Hakan Ertan, ABD, Çin, Avustralya gibi ülkelerden sonra Türkiye'nin de yakın zaman içerisinde inşaat sektöründe 3D yazıcılarla fark yaratacağını kaydetti. Yut dışında...