19 / 04 / 2024

3.köprünün açılış tarihi

3.köprünün açılış tarihi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, TRT Haber'de Gazeteci Mustafa Kartoğlu ve Yıldıray Oğur'un sorularını cevapladı. Bakan Elvan, 3. köprünün açılış tarihini de açıkladı.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabının açılış tarihi belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabının açılış tarihini açıkladı.

Rize-Artvin Havalimanı açılış tarihi belli oldu! İlk Erdoğan ve Aliyev'in uçakları iniş yapacak

Rize-Artvin Havalimanı yapım döneminde 56 farklı sektöre doğrudan veya dolaylı olarak fayda sağladı. Rize-Artvin Havalimanı'nın açılış tarihi 14 Mayıs 2022 olarak açıklandı. Rize-Artvin Havalimanı'na ilk inişi Erdoğan ve Aliyev'in uçakları yapacak.

1915 Çanakkale Köprüsü bugün açılıyor! 1915 Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti ne kadar?

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışı bugün gerçekleştirilecek. Köprünün açılış töreni için son hazırlıklar tamamlandı. Peki, Araç geçişi ne zaman başlayacak? 1915 Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti ne kadar? İşte tüm detaylar...

1915 Çanakkale Köprüsü yarın açılıyor!

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışı yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılacağı törenle yapılacak. Peki 1915 Çanakkale Köprüsü'nün geçiş ücreti belli oldu mu? İşte ayrıntılar...

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılış tarihi değişti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son zamanlarda sık sık gündeme gelen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılış tarihinin değiştiğini açıkladı. Peki 1915 Çanakkale Köprüsü ne zaman açılacak? İşte detaylar...

1915 Çanakkale Köprüsü 26 Şubat'ta açılıyor! Büyük gün geldi!

Türkiye'de hayata geçirilmesi planlanan mega proje olan ve 18 Mart 2017 tarihinde temeli atılmış olan simgelerin köprüsü şeklinde nitelendirilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nde açılışın 26 Şubat tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılması hedefleniyor.

Malatya Tohma Köprüsü bugün açılıyor! 

Malatya ile Sivas arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde "itme sürme yöntemi" ile inşa edilen yeni Tohma Köprüsü bugün açılıyor. 

İstanbul Havalimanı'nın 3. pisti bugün açılıyor!

Son hazırlıkları tamamlanan İstanbul Havalimanı'nın bağımsız üçüncü pisti bugün açılıyor. İstanbul Havalimanı’nda saatlik uçak iniş kalkış kapasitesin 80‘den 120’ye ulaşacak 3. bağımsız pistin yanı sıra, yapılan törende cami ve devlet konuk evinin de açılması planlanıyor.

3 milyar dolarlık 3. Köprü'nün yüzde 51’i nasıl 688 milyon dolara satıldı?

3 milyar dolar civarında yatırım öngörülen 3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu'nun yüzde 51'inin 688 milyon dolara satılacak olması kafada soru işaretlerine neden oldu.

Çinliler 3. köprüye talip!

Çinli China Merchants Expressway, CMU, Zhejiang Expressway, Jiangsu Expressway, Sichuan Expressway ve Anhui Expressway firmalarından oluşan 688.5 milyon dolar sermayeli konsorsiyum 3.köprünün işletmesinden sorumlu olan IC İçtaş'ın yüzde 51'ini almayı hedeflediğini açıkladı.

İnşaatı devam eden Konya YHT Garı'nın açılışı meclis gündeminde!

Yapımı devam eden Konya Yüksek Hızlı Tren Garı'nın açılış tarihi meclis gündemine taşındı. MHP'li Kara, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankapark'ın açılış tarihi belli oldu!

Avrupa'nın en büyük temaparkı olacak Ankapark'ın açılış tarihi belli oldu. İlkbaharda kapılarını açacak parka giriş ücreti 25 lira olacak.

Sabiha Gökçen-Tavşantepe metrosunun açılış tarihi belli oldu!

Sabiha Gökçen Havalimanı-Tavşantepe Raylı Sistem Metro Hattı'nın açılış tarihi belli oldu. Sabiha Gökçen-Tavşantepe metrosunun açılışı 29 Ekim 2019'da yapılacak.

3.köprünün açılış tarihi Haberi

3.köprünün açılış tarihi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, TRT Haber'de yayınlanan "3 Gün" programında Gazeteci Mustafa Kartoğlu ve Yıldıray Oğur'un sorularını cevapladı.


Elvan'ın konuşmasından satır başları şöyle;


"Uzay ajansı ile ilgili kanun tasarımız hazır"


"Şu anda 4B uydusunu fırlatmak için bekliyoruz"


"Türkiye'de uydu fırlatma merkezi kurma hedefimiz var"


ULAŞIM PROJELERİ


"Günde 1 buçuk milyon insan kıtalar arası seyahat ediyor"


"İstanbul'un özellikle ulaşım altyapısının geliştirilmesi için önemli projeler var"


"Biz İstanbul'un trafik sorununu kökünden çözmek istiyoruz"


"İstanbul'u çok iyi analiz ettik ve bu noktada ciddi çalışmalarımız oldu"


"Önümüzdeki aylarda İstanbul'a yönelik mega projeleri açıklayacağız"


"Yavuz Sultan Selim köprümüzü 29 Ekim 2015 tarihinde...