29 / 03 / 2024

3S Teknoloji Savunma ve Yapı

3S Teknoloji Savunma ve Yapı

3S Teknoloji Savunma ve Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Savaş Tulgar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 25 Kasım'da Sultangazi, Esentepe Mahallesi'nde kuruldu.

Güney Koreli şirketler yatırım için Türkiye’ye geliyor!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Güney Koreli şirketlerin teknoloji, savunma ve enerji alanında Türkiye'ye yatırımı değerlendirdiklerini açıkladı.

3S Teknoloji Savunma ve Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

3S Teknoloji Savunma ve Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Savaş Tulgar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 25 Kasım'da Sultangazi, Esentepe Mahallesi'nde kuruldu.

STM Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

STM Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Mazlum Savaş Onur Şube Müdürlüğü'nde 50 milyon TL sermaye ile 16 Eylül'de Pendik, İstanbul Teknoloji Geliştirme Bölgesi Sanayi Mahallesi'nde açıldı.

EMR Teknoloji Danışmanlık İnşaat Kimya Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EMR Teknoloji Danışmanlık İnşaat Kimya Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Suat Emrah Koçak tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

TÜBİTAK, Samsun'a Bilim ve Teknoloji Müzesi yapacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz; Arkeoloji müzemiz iyi değil. Onun projesini Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bilim ve Teknoloji Müzesi`nin projesini de TÜBİTAK hazırlıyor. Biz inşaatı yapacağız, dedi.

Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi'ne yeni bina yapılacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Türkiye’nin ilk Bilim ve Teknoloji Merkezi’nin son 1 yılda 120 bin ziyaretçi ağırladığını belirterek, BTSO tarafından yeni bina yapılacağını ifade etti...

Milli Savunma Bakanlığı yapım ihalesi tamamlandı!

MİLLİ Savunma Bakanlığı Genel Kurmay Başkanlığı Bağlıları Ve Müsteşarlık Ankara inşaat Emlak Bölge Başkanlığı 2014/55935 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

Kayseri Bilim ve Teknoloji Merkezi Mayıs 2015'te açılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve TÜBİTAK işbirliği ile yapılan Kayseri Bilim ve Teknoloji Merkezi 2015 yılı Mayıs ayında açılacak. Kayseri Bilim ve Teknoloji Merkezi hakkında bir sunum yapıldı.

Creon İleri Teknoloji ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Creon İleri Teknoloji ve Mühendislik Anonim Şirketi, Ozan Temel Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 9 Aralık'ta Beyoğlu, Cihangir Mahallesi, Sıraselviler Caddesi'nde kuruldu.

Ford’un Ankara bayisi Kartaş yeni 3S tesisini hizmete açtı!

Ford’un Ankara bayisi Kartaş yeni 3S tesisini hizmete açtı. Ford Otosan’ın Ankara Bayisi Kartaş; müşterilerine satış, servis ve yedek parça hizmetlerini aynı çatı altında vermek için inşa ettiği 3S tesisini hizmete açtı.

3. nükleere 3. nesil teknoloji!

ÇİN'İN milli nükleer teknoloji şirketi SNPTC Başkanı Wang Binghua, "Üçüncü nükleer santral için üçüncü nesil teknolojiyi (CAP 1400) Türkiye'ye getirerek, elektrik piyasasında daha iyi ilişkiler kurmak istiyoruz" dedi.

Milli Savunma Bakanlığı yapım ihalesini Teknikel Elektrik aldı!

MİLLİ Savunma Bakanlığı Genel Kurmay Başkanlığı Bağlıları Ve Müsteşarlık İzmir İnşaat Emlak NATO 2014/43928 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

Milli Savunma Bakanlığı Ankara onarım ihalesi sonuçlandı!

MİLLİ Savunma Bakanlığı Genel Kurmay Başkanlığı Bağlıları Ve Müsteşarlık Ankara İnşaat Emlak Bölge Başkanlığı 2014/37002 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

3S Teknoloji Savunma ve Yapı Haberi

3S Teknoloji Savunma ve Yapı

3S Teknoloji Savunma ve Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Savaş Tulgar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 25 Kasım'da Sultangazi, Esentepe Mahallesi'nde kuruldu. 


3S Teknoloji Savunma ve Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Prefabrike inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak ve bunları satmak, kiraya...