27 / 12 / 2025

4 mali proje

4 mali proje

Karacadağ Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısı Şanlıurfa'da gerçekleştirildi. 2015 yılında proje teklif çağrısı yöntemiyle verilecek desteklere ilişkin olarak 4 mali destek programı için 28 milyon TL bütçe ayrıldı.

TOKİ’den İzmir’e 3 bin 544 konutluk 4 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmir Menemen’de 3 bin 544 konutluk 4 yeni proje inşa edecek. Projelerin ihaleleri bu ay içerisinde yapılacak.

Luxera GYO’dan 4 yeni proje geliyor!

2024 yılında gayrimenkul yatırım ortaklığı dönüşümünü tamamlayarak yepyeni bir döneme adım atan Luxera GYO 4 yeni proje için düğmeye bastı.

TOKİ'den Antalya Konyaaltı'na 4 bin 574 konutluk dev proje geliyor! 12,4 milyarlık proje için start verildi!

Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya Konyaaltı'na toplam 6 etaptan oluşan 4 bin 574 konutluk dev proje için harekete geçti.

TOKİ’den dört şehre 897 konutluk 4 yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul, Bolu, Trabzon ve Iğdır’da 897 konutluk 4 yeni proje inşa edecek. Projelerin ihaleleri Eylül ve Ekim aylarında gerçekleştirilecek.

Ankara’ya Lodumu AVM, otel ve iş merkezi geliyor! 4.9 milyarlık dev proje için düğmeye basıldı!

Lodumu AVM, otel ve iş merkezi projesi için düğmeye basıldı. Başkent Ankara’da yükselecek proje 4 milyar 942 milyon 429 bin TL’ye mal olacak.

TOKİ’den 4 şehre 984 konutluk dört yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 4 şehirde 984 konutluk dört yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projelerin ihaleleri yarın yapılacak.

TOKİ’den 4 şehre bin 655 konutluk dört yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya, Ankara, Nevşehir ve Erzincan’da bin 665 konutluk 4 yeni proje inşa edecek. Söz konusu projelerin ihalesi bugün yapılacak.

Türk müteahhitler Libya'da 31,4 milyar dolarlık proje üstlendi!

Türk müteahhitlik sektörünün ilk yurt dışı proje tecrübesini kazandığı Libya'da bugüne kadar 31,4 milyar dolar değerinde 640 proje üstlenildi.

TOKİ’den 4 şehre 729 konutluk dört yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 4 şehirde 729 konutluk dört yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projelerin ihaleleri bugün yapılacak. 

Emlak Konut GYO Esenler projesiyle 4 bin 156 yeni konut geliyor! 16.4 milyar TL’lik dev proje başlıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Esenler Kuzey Rezerv Alan projesinin inşaatı başlıyor. 4 bin 156 konutun yer alacağı proje 16 milyar 428 milyon TL’ye mal olacak.

Cebesoy Kule’de 5 milyon 650 bin TL’ye 4+1 fırsatı! Yeni proje

Cebesoy Kule projesinde ön satışlar başladı. 4.5+1 dairelerin 5 milyon 650 bin TL’den başladığı projede, aileler için her türlü ayrıntı düşünülmüş. İşte proje ile ilgili detaylar..  

Emlak Konut GYO Esenler Kuzey Rezerv Alan projesi nerede? 4 bin 156 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın Esenler Kuzey Rezerv Alan projesi 13 milyar 690 milyon TL’ye mal olacak. 4 bin 156 konut ve 140 ticari alanın yer alacağı proje İstanbul Esenler’deki Topkule ve Baştabya Kışlaları’nda yükselecek.

Solena Residence’ta 4 milyon 950 bin TL'ye! Saffet Sancaklı'dan Balıkesir'e 900 konutluk yeni proje!

Balıkesir Burhaniye’de yükselen Solena Residence projesinde yer alan konutların fiyatları 4 milyon 950 bin TL’den başlıyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim imkanı sağlanan proje yüksek getiri potansiyeliyle dikkat çekiyor. 

4 mali proje Haberi

4 mali proje

KARACADAĞ Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısı, Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy başkanlığında Şanlıurfa'da yapıldı. Toplantıya Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Şanlıurfa Büyükşehır Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı E. Sabri Ertekin ve Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya'nın katılımıyla Şanlıurfa'da yapıldı. Toplantıya Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi adına da Daire Başkanı Necati Pirinçcioğlu katıldı. 


Toplantıda; Aralık 2014 döneminde gerçekleştirilen faaliyetler ile devam eden proje uygulamalarının ilerleme durumları ele alındı. Toplantı ile ilgili olarak Ajans Yönetim Kurulu Başkanlığınca yapılan açıklamada, "Bilindiği gibi Ajansımız tarafından her yıl hazırlanan programlar çerçevesinde proje teklif çağrısı usulüyle başarılı olan projelere mali destek (hibe) venlmektedir. 2015 yılında da Hükümetimizin benimsediği ulusal plan ve stratejilere, Bölge Planında belirtilen temel amaç ve önceliklere uygun olarak yeni proje desteklen...