TOKİ’den 4 şehre 984 konutluk dört yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 4 şehirde 984 konutluk dört yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projelerin ihaleleri yarın yapılacak.
Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 4 şehirdeki yeni projeleri için düğmeye bastı.
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın yeni projeleri Bartın, Konya, Zonguldak ve Bingöl’de inşa edilecek. TOKİ’nin Bartın Merkez projesinde 358 adet konut, Konya Karatay projesinde 254 adet konut, Zonguldak Gökçebey projesinde 319 adet konut, Bingöl Adaklı projesinde 53 adet konut yer alıyor.
İhaleleri bugün yapılacak olan TOKİ projelerinde toplam 984 adet konut yer alıyor.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın ihale ilanları şu şekilde:
Bartın İli Merkez İlçesi Kozcağız Beldesi 358 Adet Konut ve 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi
Bartın İli Merkez İlçesi Kozcağız Beldesi 358 Adet Konut ve 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11.00’de yapılacak.
Konya İli Karatay İlçesi Zirvecik Mahallesi 254 Konut İnşaatı
Konya İli Karatay İlçesi Zirvecik Mahallesi 254 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11.30’da yapılacak.
Zonguldak İli Gökçebey İlçesi Çay Mahallesi 319 Adet Konut İnşaatı
Zonguldak İli Gökçebey İlçesi Çay Mahallesi 319 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14.00’te yapılacak.
Bingöl İli, Adaklı İlçesi, Merkez Mahallesi 53 Adet Konut İnşaatı
Bingöl İli, Adaklı İlçesi, Merkez Mahallesi 53 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14.30’da yapılacak.