26 / 04 / 2024

40 kuruşa sigorta

40 kuruşa sigorta

Deprem sigortasının maliyeti deprem riskine göre değişiklik gösterecek, toplu sigorta da ise yüzde 20 indirim yapılacak

1952'de inşaat demir fiyatlarına yüzde 50 zam! 6 milimetrelik demir 75 kuruşa yükselmiş!

1952 yılında demir fiyatlarındaki yükseliş yüzde 50'yi buldu. Demir fiyatlarına daha ne kadar zam geleceği ise bilinmezken, 6 milimetrelik demir 75 kuruşa yükselmiş.

Yarısı bizden kampanyasından yararlanmak isteyenler dikkat! Kentsel dönüşümde yüzde 40'a varan sigorta avantajı

Yarısı bizden kampanyasında kredi geri ödemeleri, geri ödemesiz dönemden sonraki ilk aydan itibaren başlayacak ve ilk 12 taksit faizsiz olmak üzere en fazla 120 ayda tamamlanacak. Krediden doğan borçlarını güvence altına almak isteyenler için de yüzde 40’a varan indirimlerle sigorta yaptırabilecek.

Nivak Florya'da peşin ödemede indirim fırsatı! Teslimler Aralık'ta!

İstanbul Avrupa Yakası Florya'da inşa edilen Nivak Florya projesinde peşinat oranı yüzde 40 olarak açıklandı. 96 adet konutun yer aldığı projenin teslimlerinin yıl sonunda yapılması planlanıyor.

Dolar ne kadar, kaç TL? 31 Ocak 2024 dolar kuru alış satış fiyatı!

Amerika Merkez Bankası faiz kararı öncesi dolar kuru aşağı yönlü hareket ediyor. Dolar ne kadar, kaç TL? 31 Ocak 2024 dolar kuru alış satış fiyatı.

Dolar yatırımcılarına kötü haber! Dolar/TL kuru geriledi!

Merkez Bankası faiz kararı öncesi dolar kuru aşağı yönlü hareket ediyor. Dün 30,37 TL'den işlem gören dolar kuru bugün yüzde 0,25 düşüşe geçti. 

İstanbul'da deniz gören arsanın metrekare fiyatı 40 kuruşmuş!

İstanbul'da günümüzde arsa fiyatları zirveyi görürken 1941 yılında deniz gören arsanın metrekare fiyatı 40 kuruşmuş...

Emlakta Nostalji: Kınalıada'da deniz manzaralı metrekaresi 50 kuruşa satılık arsa! 

1942 yılında İstanbul Kınalıada'da deniz manzaralı 8000 metrekare arsa satışa çıkarılmış. Arsayı satanlar arsanın metrekaresi için 50 kuruş istemiş...

Siltaş Yapı'dan yılın son kampanyası: 4 projede yüzde 20 indirim fırsatı!

İş dünyasındaki 40 seneyi aşkın köklü geçmişi ışığında 2011'den bu yana şehre değer katan yapılar hayata geçiren Siltaş Yapı; Siltaş Panorama, Siltaş Comfort, Siltaş Korupark ve Siltaş Premium projelerinde yeni bir kampanya başlattı. İşte kampanya detayları...

TÜSEDAD, 1 litre çiğ süt en az 15 lira 72 kuruşa satılmalı!

Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği (TÜSEDAD), çiğ süt için talebini açıkladı. TÜSEDAD 1 litre çiğ sütün en az 15 lira 72 kuruşa satılmasını belirtti.

Dünyaca ünlü ekonomist üstüne basa basa uyardı! Dolar 7 lira birden düşecek!

Dünyaca ünlü ekonomistten son dakika dolar kuru açıklaması geldi. O ekonomist doların 7 lira birden düşeceğini söyleyerek, üstüne basa basa uyardı. İşte detaylar...

Motorine yarın tam bu kadar indirim geliyor: Sürücülere son dakika müjdesi! İl il açıklandı! 

Akaryakıt fiyatları için bir son dakika indirim müjdesi geldi. Aktarılan detaylarag öre, 40 lirayı aşan motorine yarın indirim geliyor. İşte ayrıntılar ve BP, PO, Shell, Total, Opet 29 Ekim 2023 fiyat listesi...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan son dakika dolar kuru açıklaması! Hareketlilik beklemiyoruz!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, dolar kuruna yönelik tahmin ve açıklamalarda bulundu. Kurda herhangi hareketlilik beklemediklerini belirten Yılmaz, "Serbest kur rejimi var, son dönemlerde önemli hareketlilik oldu, önümüzdeki dönemde böyle yüksek ölçüde hareketlilik beklemiyoruz. '' dedi.

Milyonların beklediği haber geldi! Memur maaşları ve mesai ücretlerinde ayrıntılar netleşti!

Memur ve memur emeklilerine ocak ayında yapılacak zam yüzde 50'ye ulaşırken, memurların fazla mesai ücreti 5 lira 40 kuruştan 10 lira 10 kuruşa yükseldi.  Memur maaşları ve mesai ücretlerinde ayrıtılar netleşti. İşte ayrıntılar...

40 kuruşa sigorta Haberi

40 kuruşa sigorta


Yeni Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) kanunu yarın yürürlüğe girerken, zorunlu deprem sigortasının vatandaşa maliyeti de merak konusu oldu. 


DASK'ın maliyeti, deprem riskine göre değişecek. Birinci derece deprem bölgesinde yıllık 151 TL'ye mal olacak sigorta için günde 40 kuruş ödenecek. Toplu sigorta yaptırılırsa yüzde 20 ilave indirim gündeme gelecek. DASK, internet üzerinden de yapılacak.


DASK YOKSA ELEKTRİK VE SU DA YOK 

DASK Başkanı Selamet Yazıcı, HABERTÜRK'e yaptığı açıklamada, yeni kanunun 18 Ağustos itibariyle yürürlüğe girmesiyle birlikte, belirledikleri eylem planlarını adım adım hayata geçireceklerini söyledi. Yazıcı, zorunlu deprem sigortası bilincini geliştirmeye büyük önem verdiklerini belirterek, "Bir yandan toplumsal bilinçlendirme çalışmaları yaparken diğer yandan yeni yasayla birlikte uygulanacak olan sigorta kontrol uygulamalarını etkinleştirmeye çalışacağız. Bu çalışmalar önümüzdeki dönemde daha somut sonuçlar vermeye başlayacağına inanıyoruz....