25 / 04 / 2024

4g internet

4g internet

Savunma Sanayii Müsteşarlığı ve ASELSAN arasında imzalanan Dördüncü Nesil Haberleşme Sistemi Geliştirme Projesi kapsamında ASELSAN liderliğinde geliştirilen 4G baz istasyonları ile cep telefonlarında internet bağlantı hızı 10 katına çıkacak.

Türk Telekom Prime'dan evde internet kullanıcılarına özel kampanya!

Türk Telekom Prime, evde internet kullanıcılarına özel Tivibu GO Süper Paketi kampanyası yapacağını açıkladı. Buna göre, şirketten yapılan açıklama kapsamında, Türk Telekom Prime evde internet kullanıcıları, 6 ay boyunca Tivibu GO Süper Paketi'nden ücretsiz kullanabilecekler.

Gençlik ve Spor Bakanı resmen duyurdu! Öğrencilere telefon ve internet desteği başvuruları başladı!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'tan öğrencileri yakından ilgilendiren, son dakika duyurusu geldi. Yükseköğretim öğrencilerin merakla beklediği "teknolojik cihaz ve internet desteği" başvuruları başladı.

Bakan Uraloğlu açıkladı: Üniversite öğrencilerine 12 ay boyunca aylık 10 GB internet desteği verilecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, üniversite öğrencilerine 12 ay boyunca aylık 10 GB internet desteği sağlanacağını duyurdu.

Bakan Uraloğlu'ndan gençlere müjde: Ücretsiz 10 GB internet uygulamanın başlayacağı tarih netleşti İşte başvuru adımları

Milyonlarca gencin meraklı bekleyişini Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun müjdeli haberi sonlandırdı. Bakan Uraloğlu, ücretsiz 10 GB internet için tarihi açıkladı. İşte 10 GB internete ilişkin tüm merak edilenler...

Öğrencilere güzel haber: 10 GB ücretsiz internet ekimde kullanılacak!

Öğrencileri kapsayan 10 GB internet ekim ayında kullanılmaya başlanacak. Üniversitelilere bir hatla sınırlı olmak üzere 12 ay boyunca aylık 10 GB kota tanımlanacak. 

Kaçak emlakçılar hortladı: İnternet veya sosyal medyadan faaliyet gösteriyor!

Son dönemlerde artan kira ve konut fiyatlarından sonra kaçak emlakçılar ortaya çıktı. Ankara'da 2 bin emlakçının kaçak olduğu belirtiliyor. Bu kapsamda bu şahısların internet veya sosyal medyadan faaliyet gösterdikleri belirtiliyor... İşte detaylar...

İnternet üzerinden emlak ilanı vermek artık yetki belgesi ile mi sınırlanıyor?

Kaçak emlakçılığı önlemeye yönelik olarak yeni bir düzenleme hayata geçirildi. Artık internet üzerinden satılık daire ilanı yayınlamak isteyen emlakçılar için yetki belgesi alma zorunluluğu getirildi. Bu düzenlemeye uymayan emlakçılar ise cezalandırılacaklar. İşte detaylar...

TurkNet internet fiyatlarına zam geldi! İşte zamlı yeni fiyat tarifesi...

Türkiye'de faaliyet gösteren internet sağlayıcıları arasında yer alan TurkNet, internet hizmeti fiyatlarına zam yaptı. İşte güncel fiyatlar...

Her gün 252 bin yeni internet sitesi açılıyor!

Dünya çapında 1 milyardan fazla internet sitesinin kullanımda olduğu sanal alemde, günde 252 bin, her saniye 3 yeni internet sitesi hizmete giriyor. Dünya nüfusunun yüzde 64,9'u (5,18 milyar) internet kullanırken yüzde 59,9'u da (4,8 milyar) sosyal medya kullanıyor.

Türk Telekom'dan internet ücretlerine dev zam: Ucuza internet kalmadı!

Türk Telekom'dan internet ücretlerine zam geldi... Gören duyan inanamadı... Hemen bakın...

MediaMarkt’ta Philips tam otomatik espresso makinesi internet sitesine özel fiyatla satışa çıktı!

MediaMarkt, kahve tiryakilerine özel yeni bir kampanya başlattı. Philips EP2220/10 tam otomatik espresso makinesi internet sitesine özel fiyatla satışa çıkaran MediaMarkt, espresso makinesine ilişkin tüm detayları paylaştı.

İnternet alışverişleriniz Yapı Kredi ile bedavaya gelsin! Son gün yarın sakın kaçırmayın!

Yapı Kredi internet alışverişlerine özel dev kampanyayı açıkladı. İşte Yapı Kredi’nin bu kampanyası!

Vivo Y36 4G: Bluetooth 5.0 Desteğiyle Geliyor!

Vivo Y36 4G, Bluetooth SIG sertifikasını alarak internet sitesinde V2247 model numarasıyla görüntülendi. Bu sertifikasyon sayesinde, yeni telefonun Bluetooth 5.0 teknolojisi ile donatılmış olacağı kesinleşti.

4g internet Haberi

4g internet

ASELSAN liderliğinde geliştirilen 4G baz istasyonları ile cep telefonlarında internet bağlantı hızı 10 katına çıkacak.


Savunma Sanayii Müsteşarlığı ve ASELSAN arasında imzalanan Dördüncü Nesil (4G/LTE) Haberleşme Sistemi Geliştirme (ULAK) Projesi kapsamında ASELSAN liderliğinde, NETAŞ ve ARGELA firmaları tarafından geliştirilen 4G/LTE baz istasyonunun ilk prototipi üretildi.


4G baz istasyonları sayesinde cep telefonlarından internete 10 kat daha hızlı bağlanılabilecek.


İlk görüşmeyi Bakan Elvan yaptı


Prototip, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’ın ASELSAN’ı ziyareti sırasında kullanıldı. Ziyarette, baz istasyonu ve kullanıcı ekipmanları arasında yerel bir ağ oluşturularak, yüksek kalite görüntü aktarımı ve görüntülü konuşma kablosuz olarak başarılı şekilde gerçekleştirildi. Gösterim sırasında cep telefonu üzerinden kesintisiz yüksek kalite video aktarımını ve görüntülü görüşmeyi izleyen Bakan Elvan, Türkiye’de kurulacak 4G alt yapısında bu ürünün  kullanılması gerektiğini ifade...