19 / 04 / 2024

50 Centin satılık evi

50 Centin satılık evi

Amerikalı rapçi 50 Cent, 8 yıl önce 18 milyon dolara satılığa çıkardığı evinin fiyatını 8,5 milyon dolara indirdi. Connecticut eyaletinde yer alan ev, Amerika'daki en büyük malikanelerden biri olarak kabul ediliyor.

50 Cent ABD'deki evini yeniden satışa çıkardı!

Geçen ay iflas ettiğini açıklayan ABD’li rap’çi 50 Cent’in avukatı, 2007’de satışa çıktıktan sonra fiyatı birkaç kez düşürülen, 4 bin 600 metrekarelik evin en yakın zamanda satılacağını söyledi.

Satılık konut fiyatlarındaki artış yıl sonunda yüzde 50 bandında düşüşe geçecek!

Emlakjet, Türkiye genelinde hem satılık hem de kiralık konutlardaki artışa değerlendirerek, yıl sonunda satılık konut fiyatlarındaki artışın yüzde 50 bandında gerileyeceğini aktardı.

Yabancıların konutta yeni gözdesi Milas oldu! Satılık ve kiralık ev fiyatları tavan yaptı! 

Realtyplus Franchising A.Ş Kurucu Ortağı Özhan Carda, Bodrum'dan sonra yatırımcıların yeni gözdesinin Milas olduğuna dikkat çekerek, Milas’ta son bir senede kira yükseliş oranının yüzde 50, satılık evlerin metrekare birim fiyatlarının ise yüzde 130 yükseldiğini belirtti. 

Satılık dairene fiyatına, sezonluk villa!

Yaz aylarına girmemizle birlikte Bodrum'da hareketlilik başladı. İlçede satılık dairene fiyatına, sezonluk villalar kiralanıyor. Cennet Koyu'nda bir villa tam 50 milyon TL'ye kiralandı.

Andiçen Villaları Sitesi'nde 46 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul Anadolu Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Kandilli Mahallesi, 934 ada, 50 parselde yer alan villayı 46 milyon TL'ye satılık villa...

Koşuyolu Excellence satılık daire fiyatları!

Toplam 184 daire ve 27 ticari birimden meydana gelen Koşuyolu Excellence satılık daire fiyatları ilk 50 daire için metrekare birim bazında 15 bin TL'den başlıyor.

Yeşilkent Evim Yüksekdağ Evleri satılık!

Yeşilkent Evim Yüksekdağ Evleri satılık dairelerin fiyatları 245 bin liradan başlıyor. Evim Yüksekdağ Evleri Esenyurt projesinde 50 ay sıfır faizle taksit imkanı sunuluyor...

Evim Yüksekdağ Evleri Esenyurt satılık!

Evim Yüksekdağ Evleri Esenyurt satılık 2+1 dairelerin fiyatları 245 bin liradan başlıyor. Evim Yüksekdağ Evleri projesinde 50 ay sıfır faizle taksit seçeneği sunuluyor...

Evim Yüksekdağ Evleri satılık daire!

Evim Yüksekdağ Evleri satılık daire fiyatları 245 bin liradan başlıyor. Esenyurt'ta yer alan Evim Yüksekdağ Evleri projesinde 50 ay vade farkı olmadan ödemeler yapılıyor...

Vadi Yaka Cadde satılık dükkan!

Vadi Yaka Cadde satılık dükkan fiyatları 199 bin TL'den başlıyor. İhalesi 24 Ocak 2016 Pazar günü gerçekleşecek olan projede 50 adet dükkan satışa sunulacak.

Kaşmir Göl Evleri Eryaman satılık!

Toplam 50 adet dairelerinde yüzde 10 indirim sağlandığı proje Ankara İl'i, Eryaman ilçesine bağlı Göksu'da yükseliyor. Kaşmir Göl Evleri Eryaman satılık daire alanları 129 metrekareden başlıyor.

Beyoğlu Elysium Soul satılık ev!

Beyoğlu Elysium Soul satılık ev büyüklükleri 50 ile 225 metrekare arasında değişiyor. Arsa alanı 6 bin 610 metrekare olarak belirlenen projede 36 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Beyoğlu Elysium Soul Evleri satılık!

Beyoğlu Elysium Soul Evleri satılık konut alanları 50 ile 225 metrekare arasında değişiyor. 12 ay vade farksız taksit imkanı sunan proje Ofton İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor.

Nurol Park Güneşli Rezidans satılık!

84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daireden oluşan proje İstanbul Bağcılar - Güneşli 'de inşa ediliyor. Nurol Park Güneşli Rezidans satılık daireler 50 aya vade sağlıyor.

50 Centin satılık evi Haberi

50 Centin satılık evi

Amerikalı rapçi 50 Cent, 8 yıl önce 18 milyon dolara satılığa çıkardığı evinin fiyatını 8,5 milyon dolara indirdi.



Evini satmak için yoğun uğraşlar veren 50 Cent, fiyatı zaman geçtikçe büyük oranda azalttı. 50 Cent'in avukatı ise evin sermaye oluşturmak için satılacağını söyledi. Asıl adı Curtis Jackson III olan 50 Cent, 21 odalı evi 2003 yılında Mike Tyson'dan 4,1 milyon dolara almıştı. Fakat ünlü rapçi malikaneyi yenilemek için 6 milyon dolar harcamıştı. 40 yaşındaki şarkıcı, temmuz ayında kaybettiği dava sonrası 7 milyon dolarlık ceza ödemeye mahkum edilmiş ve hemen ardından iflas için mahkemeye başvurmuştu. Connecticut eyaletinde yer alan ve Amerika'daki en büyük malikanelerden biri olarak kabul edilen evin bu fiyata bile alıcı bulamayacağı...