24 / 04 / 2024

Satılık dairene fiyatına, sezonluk villa!

Satılık dairene fiyatına, sezonluk villa!

Yaz aylarına girmemizle birlikte Bodrum'da hareketlilik başladı. İlçede satılık dairene fiyatına, sezonluk villalar kiralanıyor. Cennet Koyu'nda bir villa tam 50 milyon TL'ye kiralandı.



Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisinin etkileriyle ilgili birçok şey söylendi.  Kuşadası, Çanakkale, Şile gibi daha sakin olan ilçelere talebin arttığı sık sık gündeme geldi. Para Dergisi'nde yer alan habere göre; pandemi sonrası Ege Bölgesi'ne göç hızlandı. Bölgede kiralık ve satılık evlerin fiyatları iki katına çıktı. 

Satılık dairene fiyatına, sezonluk villa!Yaz aylarına girmemizle birlikte Bodrum yeniden hareketlenmeye başladı. Sezonluk evlerin fiyatları satılık dairelerin fiyatlarıyla yarışır hale geldi. Bu durumdan birçok kişi memnun olmadığını dile getirirken ilgi ise hala devam ediyor.

Satılık dairene fiyatına, sezonluk villa!

Bazı ev sahipleri bu durumu fırsata çevirmek için mülklerinde oturmak yerine kiraya vermeyi tercih etti. Bodrum satılık villa ilanları incelendiğinde astronomik fiyatlar dikkat çekiyor. Re Elit Lotus Villaları projesini yapan Niziplioğlu Holding'in villaları 115 milyon TL'ye satıldı. 

Cennet Koyu'nda bir villa ise 50 milyon TL'ye kiralandı. Bodrum, Türkiye'nin en pahalı ilçesi konummuna geldi...

Yazlık bölgelerde konut fiyatları uçuşa geçti! 


Geri Dön