19 / 04 / 2024

50 milyon dolarlık tıp fakültesi

50 milyon dolarlık tıp fakültesi

Bahçeşehir Üniversitesi ile Medical Park Hastaneleri 50 milyon dolarlık tıp fakültesi yatırımı için işbirliği yaptı...

Foça Club Med’in yerine lüks tatil köyü yapılacak! Tam 50 milyon dolarlık yatırım!

Foça'daki Club Méditerranée veya kısa ismiyle Club Med'in yerine 50 milyon dolar yatırımla lüks tatil köyü yapılması planlanıyor. İşte ayrıntılar...

Azim Group Holding'ten Mardin’e 5 milyon dolarlık yatırım!

Azim Group Holding Mardin'de 5 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastı. Azim Group Holding bünyesinde temeli atılan 50 bin ton kapasiteli ürün depolama ve mısır kurutma tesisi inşa edilecek. 

Suudi Arabistan ve Türkiye arasındaki 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı için imzalar atıldı

Suudi Arabistan Türkiye’ye 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı yapacak. Orient International Invest ile Suudi Arabistanlı Alrabiah firması arasında ikili görüşmeler sonucunda yatırım için imzalar atıldı. İşte detaylar...

Teknoloji devine bir şok daha! 50 milyon dolarlık dava açıldı

Apple'ın tespit edilen kusurlu MacBook klavyeleriyle ilgili tüketici iddialarını çözüme kavuşturan 50 milyon dolarlık toplu dava anlaşması onayladı.

SASA'dan 350 milyon dolarlık elyaf tesisi yatırımı!

Yatırımlara hızla devam eden SASA, geçtiğimiz eylülde günlük bin 50 ton kapasiteli elyaf tesisini devreye aldı. Bu alandaki ikinci yatırımı için çalışmalara başlayan 350 milyon dolarlık yatırım planlanan tesisle, tekstil sektörünün dışa bağımlılığı düşecek.

Divan Talya için 50 milyon dolarlık yatırım kararı!

Marmaris Altınyunus, yaklaşık 8 yıl önce faaliyetine ara verilen Divan Talya Oteli'nin yeniden yapımı için 50 milyon dolarlık yatırım kararı alındığını duyurdu.

Jennifer Lopez'den 32 milyon dolarlık villada kutlama!

Jennifer Lopez Miami'de 32 milyon dolarlık lüks villada 50'nci yaş gününü kutladı. 

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'na 50 milyon dolarlık teminat!

Beykoz'daki Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'na çarpan geminin ait olduğu şirket ve yalı sahipleri arasında protokol imzalandı. Protokole göre yalının onarımı için 50 milyon dolarlık ihtiyati haciz teminatı yatırıldı.

Kilim Mobilya'dan 50 milyon dolarlık yatırım!

Kayseri merkezli Kilim Mobilya, 50 milyon dolarlık yeni yatırıma hazırlanıyor. Bu yatırımla halen dört tesiste toplam 350 bin metrekarelik alanda yapılan üretim tek tesiste toplanacak. Şirket, bunun için 500 bin metrekarelik bir yer arıyor. Bu tesisin Kayseri’de kurulması planlanıyor..

Tekfen'den Kazakistan'a 438 milyon dolarlık proje!

Tekfen İnşaat'ın yüzde 50 hissesine sahip olduğu Gate İnşaat, Kazakistan'da 438 milyon dolarlık proje yapacak. 

Altınbaş Holding 350 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Altınbaş Holding, 2017 yılına yeni yatırım kararlarıyla girdi. Sağlık, mücevher ve enerji sektörlerine 50 milyon dolarlık ayıran Altınbaş Holding Kıbrıs'ta bir otel yatırımı da yapmayı planlanıyor.

Limak Holding'den Afrika'ya 50 milyon dolarlık fabrika!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Afrika ziyaretinde Limak Holding de 50 milyon dolarlık fabrika açacak.

Katarlı Abu Issa, Türkiye'de 50 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Türkiye’de 10 milyon dolarlık yatırımı bulunan Katarlı perakende devi Abu Issa, hedef büyüttü. Abu Issa Holding CEO’su Ashraf Abu Issa, uzun vadede 50 milyon dolarlık yatırım hedeflediklerini belirtti.

50 milyon dolarlık tıp fakültesi Haberi

50 milyon dolarlık tıp fakültesi

Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) yeni akademik dönemde öğrenci kabul etmeye başlayacak olan tıp fakültesi için Türkiye'nin en büyük hastane zincirlerinden Medical Park ile işbirliği anlaşması imzaladı. Bahçeşehir Üniversitesi Medical Park Göztepe Hastane Kompleksi, Türk tıbbını dünyanın sağlık ve bilim merkezi haline getirmeyi hedefliyor. İşbirliği toplantısında konuşan Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel, "Bu yatırım ile temel tıp bilimine yatırım yapmayı düşünüyoruz. İlk yılda temel tıbba minimum 50 milyon dolar yatırım yapacağız"...