26 / 04 / 2024

53. ICCA Kongresi ne zaman

53. ICCA Kongresi ne zaman

ULUSLARARASI Kongre ve Konvansiyon Organizatörleri Birliği'nin (ICCA) 53. Kongresi, Antalya Belek'te başladı. Kongre açılış konuşmasında Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Osman Budak Antalya'nın gelişimini anlattı..

17. Avrupa Hazır Beton Birliği Kongresi sona erdi!

Türkiye Hazır Beton Birliği’nin düzenlediği 17. Avrupa Hazır Beton Birliği Kongresi (ERMCO) tamamlandı. 17. Avrupa Hazır Beton Birliği Kongresi 4-5 Haziran 2015 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirildi.

Avrupa Hazır Beton Birliği Kongresi sona erdi!

Bu yıl, Türkiye Hazır Beton Birliği’nin İstanbul’da ev sahipliği yaptığı 17. Avrupa Hazır Beton Birliği Kongresi (ERMCO) 400’ü aşkın katılımcıyla tamamlandı.

Hazır Beton Kongresi’ne 400 uzman temsilci katıldı!

Türkiye Hazır Beton Birliği’nin ev sahipliğinde düzenlenen Hazır Beton Birliği’nin (ERMCO) 2015 Kongresi İstanbul’da yapıldı. 4-5 Haziran 2015 tarihleri arasında İstanbul Askeri Müze’de gerçekleştirilen kongreye 400 temsilcisi katıldı.

Avrupa Hazır Beton Birliği Kongresi İstanbul'da düzenlenecek!

3'üncü Havalimanı, 3'üncü Köprü, Avrasya Tüneli gibi projeler Avrupalı çimento üreticilerini Türkiye'ye çekti. Avrupa Hazır Beton Birliği (ERMCO) 2015 Kongresi İstanbul'da düzenleme kararı aldı.

Avrupa Hazır Beton Birliği Kongresi başladı!

Avrupa Hazır Beton Birliği’nin 2015 Kongresi İstanbul’da düzenleniyor. Türkiye Hazır Beton Birliği ev sahipliğinde gerçekleştirilen kongrede hazır beton ile ilgili yenilikçi yaklaşımlar, 400 uzman ile birlikte tartışılıyor.

2. Ulusal Yapı Kongresi 3 Haziran'da başlıyor!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi “Yapı Üretimi, kullanımı ve koruma süreçleri” konulu Yapı Kongresi düzenliyor. 3-5 Haziran tarihleri arasında Ankara’da ODTÜ Mimarlık Fakültesinde yapılacak olan kongrenin son hazırlıkları tamamlanıyor.

Dünya Enerji Kongresi'nin 23.'sü İstanbul'da yapılacak!

Dünya Enerji Konseyi tarafından 3 yılda bir düzenlenen Dünya Enerji Kongresi’nin 23.'süne İstanbul ev sahipliği yapıyor. Konsey Başkanı Nadeau, 2060 yılı için enerji senaryoları hazırladıklarını, bu senaryoları İstanbul’da açıklayacaklarını söylüyor.

Avrupa Hazır Beton Birliği Kongresi 4-5 Haziran'da!

Türkiye Hazır Beton Birliği, 4-5 Haziran 2015 tarihleri arasında üyesi olduğu Avrupa Hazır Beton Birliği’nin Kongresi’ne ev sahipliği yapacak.Kongreye Avrupa başta olmak üzere birçok ülkeden 400’ü aşkın hazır beton sektörü temsilcisi katılacak.

ERMCO 2015 Kongresi 4 Haziran'da İstanbul'da!

Avrupa Hazır Beton Birliği’nin ( ERMCO ) 2015 Kongresi İstanbul ’da düzenlenecek. Toplantıya Türkiye Hazır Beton Birliği ev sahipliği yapacak.

4. Uluslararası Yeşil Çatı Kongresi gerçekleşti!

4. Uluslararası Yeşil Çatı Kongresi, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin himayesinde, International Green Roof Association (IGRA) Uluslararası Yeşil Çatı Derneği ev sahipliğinde 2021 Nisan tarihlerinde Raffles İstanbul Zorlu Center'da gerçekleştirildi.

İstanbul'da 4. Uluslararası Yeşil Çatı kongresi yapıldı!

4. Uluslararası Yeşil Çatı kongresi İstanbul'da kapılarını açtı. Türkiye'de yeşil çatı pazarının bu yıl 8 milyon eurodan yüzde 25 artışla 10 milyon euroya çıkması bekleniyor.

4. Uluslararası Yeşil Çatı Kongresi İstanbul'da başladı!

Yeşil çatılar konusunda dünyadaki en büyük organizasyon olan 4. Uluslararası Yeşil Çatı Kongresi bu yıl ilk kez İstanbul’da düzenleniyor. Şehirlere nefes aldıran yeşil çatılar konusunda Avrupa önemli bir ilerleme kaydetmiş durumda.

Yeşil Çatı Kongresi, İstanbul'da gerçekleşecek!

Uluslararası Yeşil Çatı Derneği'nin (IGRA) 4. kez düzenlediği Uluslararası Yeşil Çatı Kongresi, ilk kez Türkiye'ye gerçekleştirilecek. 20-21 Nisan 2015 tarihlerinde Raffles İstanbul Zorlu Center'da düzenlenecek.

53. ICCA Kongresi ne zaman Haberi

53. ICCA Kongresi ne zaman

Belek'teki Su Sesi ve Cornelia Diamond otellerinde gerçekleşen kongreye, 96 ülkeden 1000'in üzerinde kongre turizmcisi katılıyor. ICCA kongresine Türkiye 21 yıl önce İstanbul'da ev sahipliği yapmıştı. 21 yıl aradan sonra Antalya'da gerçekleştirilen kongrede ICCA'nın yeni başkanı da seçilecek. Başkanlık için yarışacak 3 aday arasında Haliç Kongre Merkezi Genel Müdürü Handan Boyce de yer alıyor. 

Kongrenin açılışına Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Antalya Valisi Muammer Türker, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Osman Budak da katıldı. 


Çetin Osman Budak, ICCA Genel Kurulu'nun açılışında yaptığı konuşmada, Antalya'nın 20 yılda 1 milyon ziyaretçiden 13 milyon yabancı turist sayısına ulaştığını söyledi. 

Bu süreçte 125 milyon konuğa ev sahipliği yapan Antalya'nın bugüne kadar deniz turizmiyle geldiğini hatırlatan Budak,...