25 / 04 / 2024

6 mayıs evde bakım parası

6 mayıs evde bakım parası

İhtiyaç sahibi ailelere destek ödemeleri yapılmaya devam ediliyor. Evinde engelli, yardıma muhtaç, hasta veya yaşlı yakınına bakanlara evde bakım maaşı ödemesi gerçekleştiriliyor. İşte 6 Mayıs 2022 evde bakım maaşı yatan iller listesi...

Uluslararası yatırım pozisyonu Mayıs'ta 294,6 milyar dolar oldu

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 2023 Mayıs’a dair Uluslararası Yatırım Pozisyonu (UYP) verisini yayımladı. Bu kapsamda Uluslararası yatırım pozisyonu açığı Mayıs'ta 294,6 milyar dolar oldu.

Küresel ham çelik üretimi Mayıs ayında yüzde 5,1 düştü!

Merkezi Brüksel'de bulunan Dünya Çelik Birliği (Worldsteel) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, küresel ham çelik üretimi, Mayıs ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 5,1 düştü ve 161,6 milyon ton oldu.

Türkiye'den Körfez ülkelerine Mayıs ayında 1,6 milyar dolarlık ihracat!

Açıklanan resmi rakamlara göre Türkiye'nin Körfez ülkelerine ihracatı, Mayıs ayında geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 29 arttı ve 1 milyar 691 milyon dolar şeklinde oldu.

Mayıs ayında İŞKUR’a kayıtlı işsiz sayısı 2,6 milyon oldu!

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü (İŞKUR), 2023 yılı mayıs ayı Aylık İstatistik Bülteni verilerini yayımladı. Verilere bakıldığında mayıs ayında İŞKUR’a kayıtlı işsiz sayısının 2,6 milyona ulaştığı görüldü.

Evde bakım maaşı yatırılan şehirler listesi belli oldu mu? Evde bakım maaşı sorgulama detayları 25 Mayıs 2023!

Evde bakım maaşı yatırılan şehirler listesi belli oldu mu? İşte evde bakım maaşı sorgulama detayları 25 Mayıs 2023...

Evde bakım maaşı yatırılan iller listesi Mayıs 2023 tek tek açıklandı! Evde bakım maaşı sorgulama detayı 17 Mayıs 2023!

Evde bakım maaşı yatırılan iller listesi Mayıs 2023 tek tek açıklandı. Peki evde bakım maaşı hangi illerde yattı? Evde bakım maaşı sorgulama detayı 17 Mayıs 2023... 

Yüksek kaliteli malzemeleri ile BMW 6 serisi Mayıs zammı merak ediliyor

 BMW 6 Serisi, coupe ve cabriolet gibi farklı gövde tiplerinde sunulur. Bu da kişisel tercihinize göre seçim yapmanızı sağlar. Ayrıca, farklı motor ve donanım seçenekleriyle otomobili kendi ihtiyaçlarınıza ve zevkinize uygun şekilde özelleştirebilirsiniz. Peki 13 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Evde bakım maaşı hesaplara yatırıldı mı? Evde bakım maaşı ne zaman yatırılacak? Evde bakım parası 9 Mayıs 2023 sorgulama

Pek çok kişi evde bakım maaşı hesaplara yatırıldı mı? Evde bakım maaşı ne zaman yatırılacak? gibi sorularının yanıtlarını merak ediyor ve araştırıyor. İşte evde bakım parası 9 Mayıs 2023 sorgulama...

Az önce deprem nerede oldu? 6 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem son dakika deprem listesi!

Deprem listesi vatandaşlar tarafından merak edilmektedir. Son yaşanan deprem listesine nereden bakılır? Yakınımdaki depremleri nasıl öğrenebilirim? İşte 6 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem son dakika deprem listesi!

Araç sahipleri şokta! Akaryakıtta çifte zam! İşte 6 Mayıs Cumartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Araç sahiplerine kötü haber. Akaryakıtta çifte zam geldi. İşte 6 Mayıs Cumartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

6 Mayıs 2023 gram altın ne kadar? Bugün çeyrek altın, tam altın kaç TL? Ons altın ne kadar? 6 Mayıs 2023 altın fiyatları

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.266,25 liradan satılıyor. 6 Mayıs 2023 yani haftanın altıncı işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 6 Mayıs altın fiyatları!

Dolar bugün kaç TL? 6 Mayıs 2023 dolar, euro ve sterlin ne kadar? 6 Mayıs Cumartesi dolar ne kadar? İşte son durum!

Doları 6 Mayıs Cumartesi günü ne kadar? Piyasalardaki son durum ne? Dolar ne kadar oldu? Dolar/TL haftanın altıncı gününe 19,49 TL’nin üzerinde işlem görmektedir. İşte 6 Mayıs Cumartesi kuru…

Soğan fiyatları dip yaptı! BİM, A101, Şok ve Migros'ta soğan fiyatları ne kadar oldu? 6 Mayıs 2023 soğan fiyat listesi

Kilogram fiyatı 17-18 lira olan soğanın fiyatı 6-7 liraya kadar geriledi. Soğan fiyatları dip yaptı! BİM, A101, Şok ve Migros'ta soğan fiyatları ne kadar oldu? 6 Mayıs 2023 soğan fiyat listesi.

6 mayıs evde bakım parası Haberi

6 mayıs evde bakım parası

Evinde engelli, yardıma muhtaç, hasta veya yaşlı yakınına bakan kişilere evde bakım maaşı ödemesi yapılıyor. Bu ödemeyi almaya hak kazanan vatandaşların banka hesabına veya PTT’den çekilmek üzere kimliklerine 2 bin 354 TL para ödemesi gerçekleştiriliyor. 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın E-Devlet kapısında yer alan sayfası üzerinden evde bakım maaşı ödeme bilgileri sorgulanabiliyor. Bununla beraber evde bakım maaşı ödeme bilgileri Ziraat Bankası üzerinden SMS ile de öğrenilebiliyor. Sisteme kayıtlı olan vatandaşlar, şifreleri ve T.C kimlik numaralarıyla sorgulama işlemini gerçekleştirebiliyorlar. 

SMS İLE MAAŞ SORGULAMA:

Maaşlarını Ziraat Katılım Bankası aracılığı ile alanlar, cep telefonlarının mesaj bölümüne BAKIYE yazıp, 4747’e SMS atarak sorgulama işlemini yapabilecekler.

EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER LİSTESİ:

Evde bakım maaşı ile ilgili olarak 6 Mayıs itibariyle evde bakım maaşı yatan illerin listesi...