23 / 04 / 2024

2.354 TL hesaplara yatıyor! 6 Mayıs 2022 evde bakım maaşı yatan iller hangileri?

2.354 TL hesaplara yatıyor! 6 Mayıs 2022 evde bakım maaşı yatan iller hangileri?

İhtiyaç sahibi ailelere destek ödemeleri yapılmaya devam ediliyor. Evinde engelli, yardıma muhtaç, hasta veya yaşlı yakınına bakanlara evde bakım maaşı ödemesi gerçekleştiriliyor. İşte 6 Mayıs 2022 evde bakım maaşı yatan iller listesi...



Evinde engelli, yardıma muhtaç, hasta veya yaşlı yakınına bakan kişilere evde bakım maaşı ödemesi yapılıyor. Bu ödemeyi almaya hak kazanan vatandaşların banka hesabına veya PTT’den çekilmek üzere kimliklerine 2 bin 354 TL para ödemesi gerçekleştiriliyor. 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın E-Devlet kapısında yer alan sayfası üzerinden evde bakım maaşı ödeme bilgileri sorgulanabiliyor. Bununla beraber evde bakım maaşı ödeme bilgileri Ziraat Bankası üzerinden SMS ile de öğrenilebiliyor. Sisteme kayıtlı olan vatandaşlar, şifreleri ve T.C kimlik numaralarıyla sorgulama işlemini gerçekleştirebiliyorlar. 

2.354 TL hesaplara yatıyor! 6 Mayıs 2022 evde bakım maaşı yatan iller hangileri?

SMS İLE MAAŞ SORGULAMA:

Maaşlarını Ziraat Katılım Bankası aracılığı ile alanlar, cep telefonlarının mesaj bölümüne BAKIYE yazıp, 4747’e SMS atarak sorgulama işlemini yapabilecekler.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön