27 / 04 / 2024

90 bin yataklı şehir hastaneleri

90 bin yataklı şehir hastaneleri

3 yıl içerisinde 90 bin yatak kapasiteli şehir hastanelerinin devreye gireceğini dile getiren Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Prof.Dr. Eyüp Gümüş, Mersin'i haziranda, Adana'yı ve Yozgat'ı yıl sonunda, Ankara Bilkent'i 2017 Mayıs'ta açacaklarını söyledi.

Garanti Bankası borcu olana kampanya! Tam 90 bin alabilmek için nasıl başvuru yapılır?

Garanti Bankasından dev kampanya haberi geldi. Garanti Bankası, banka borcu olan kişilere özel olarak bir kampanya başlattığını duyurdu. Banka, banka borcu olan kişilere 90 bin TL'ye varan kredi vereceğini açıkladı.

90 bin taşeron işçiye kadro müjdesi! Hayaller gerçek oluyor! Resmi Gazete’de yayımlandı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in yaptığı açıklamalar sonrası 90 bin taşeron işçiye kadro düzenlemesinin detayları sorgulanıyor. Bakan Bilgin, "Önümüzde dosyamız duruyor ve düzenlemenin büyük kısmını tamamladık” dedi.

Taşerona kadro açıklaması geldi! Bakan Bilgin son noktayı koydu! 90 bin kişi bu anı bekliyordu! Hemen bakın

Taşeron işçiye kadro görüşmeleri devam ediyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından gelen açıklamalar da yakından takip edilirken 90 bin kişinin beklediği gelişme için son dakika açıklaması geldi. İşte detaylar.

90 bin işçiye kadro geliyor! Bakan Bilgin az önce tek tek açıkladı!

Geçici işçiye kadro düzenlemesinin TBMM’de onaylanmasının ardından tüm dikkatler 90 bin işçi için kadro düzenlemesine yoğunlaştı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, “Dosya önümüzde duruyor” dedi.

Nefes kesen son dakika deprem açıklaması! 485 fay hattı birden dirildi: 90 bin bina etkilenecek! Aman dikkat!

Deprem açıklamasıyla uykuları kaçıran haberde, 485 fay hattının aktif hale geldiği belirtiliyor ve bu fay hatlarından herhangi birinde deprem meydana gelirse en az 90 bin binanın etkilenebileceği ifade ediliyor.

Bakan Kurum'dan kentsel dönüşüm açıklaması! İstanbul'da 90 bin konutun dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Bakan Kurum, "İstanbul'daki tüm mahallelerimizde dönüşüm çalışmalarına ara vermeden devam ediyoruz. Hedefimiz, 90 bin konutun dönüşümünü gerçekleştirmek ve İstanbul'u doğal afetlere karşı daha dayanıklı hale getirmek. İlerleyen dönemlerde ise toplamda 1,5 milyon konutun dönüşümünü tamamlayacağız." ş

90 bin taşeron işçiye kadro düzenlemesinde son dakika! Bakan Bilgin resmen açıkladı! Taşerona kadroda son durum ne?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den 90 bin taşerona kadro düzenlemesine ilişkin açıklama geldi. İşte 90 bin taşerona kadroda son durum gelişmesi..

Prof. Dr. Naci Görür'den peş peşe deprem açıklaması: İstanbul'da can kaybı yaratacak bina sayısı 90 bin! 

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, olası İstanbul depreminde can kaybı yaratacak bina sayısının 90 bin olduğunu açıklayarak, çözüm önerilerini sıraladı.  

İstanbul depremi kapıya dayandı! 90 bin binaya acil müdahale geliyor!

İstanbul'da depremde çökeceği öngörülen yaklaşık olarak 90 bin bina ya yıkılıp yeniden yapılacak ya da güçlendirilecek. Peki vatandaşların işi nasıl kolaylaştırılacak? İşte tek tek açıklanan o detaylar...

90 bin taşeron işçiye kadro ne zaman verilecek? Bakan Bilgin resmen açıkladı! Taşerona kadroda son durum!

"90 bin taşeron işçiye kadro ne zaman verilecek?" sorusunun cevabı sorgulanan konular arasında yer alıyor. Çeşitli kurumlarda taşeron olarak çalışan işçiler kadro için gün sayıyor. Peki, 90 bin işçiye kadro ne zaman gelecek? Belediye şirket çalışanlarına kadro görüşmeleri başladı mı? İşte detaylar..

Olası İstanbul depreminde 90 bin yapı... Veriler peş peşe açıklandı! İstanbullular hemen bakın!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, depremle ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Olası İstanbul depreminde 90 bin yapı... Veriler peş peşe açıklandı!

Kia Sportage'a 90 bin TL'lik Ocak zammı geldi! Sportage 22 Ocak 2023 fiyat listesi!

Kia Sportage'a da hibrit ve plug-in hibrit teknolojisi bu ay tam 90 bin TL zamlandı.   Peki Kia Sportage'ın Ocak ayı fiyatları ne kadar? İşte Sportage 22 Ocak 2023 fiyat listesi!

Mazda MX-5 Aralık'ta 90 bin TL zamlandı! İşte Mazda MX-5 21 Aralık 2022 fiyat listesi

Mazda’nın cabrio spor modeli MX-5, bu ay 90 bin lira zam aldı. Peki Mazda MX-5 fiyatı kaç TL? İşte Mazda MX-5 21 Aralık 2022 fiyat listesi…

90 bin yataklı şehir hastaneleri Haberi

90 bin yataklı şehir hastaneleri

Uluslararası ilaç şirketi Servier, Türkiye pazarına yönelik İrlanda ve Fransa'da üretilen ilaçların üretimini Türkiye'ye taşıma kararı aldı. Şirket, bu karar kapsamında Türkiye'de gelecek 18 ay içerisinde 21 milyon kutu ilaç üretecek.


Konuya İlişkin CVK Park Bosphorus Otel'de düzenlenen basın toplantısında konuşan Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Eyüp Gümüş, vatandaşın sağlıkta en önem verdiği iki konudan birisinin ilaca erişim, diğerinin ise hastane ve doktorun bulunması olduğunu söyledi.


"Üç yılda 90 bin yatak kapasiteli şehir hastaneleri açılacak"


Türkiye'de gelecek 3 yıl içerisinde 90 bin yatak kapasiteli şehir hastanelerinin devreye gireceğini dile getiren Gümüş, Mersin'i haziranda, Adana'yı ve Yozgat'ı yıl sonunda, Ankara Bilkent'i 2017 Mayıs'ta açacaklarını anlattı.


Gümüş, Sağlık Bakanlığı'nın TOKİ ile yaptığı toplamda 40 bin yatak kapasiteli hastanelerin 2018'e kadar biteceğini belirterek, bu yıl 20...