29 / 03 / 2024

A Ofis nerede

A Ofis nerede

İstanbul Avrupa yakası Çağlayan'da hayata geçirilen A Ofis projesi, alıcıları için sıfır faiz olanağı sunuyor. Dap Yapı imzası taşıyan A Ofis projesinde çeşitli ödeme şekilleri yer alıyor.

Dap Yapı A Ofis projesinde kolay ödeme imkanları!

Dap Yapı tarafından hayata geçirilen proje, alıcılarına sıfır faiz imkanı ve kolay ödeme yolları sağlıyor. İstanbul Avrupa Yakası Çağlayan'da hayat bulan A Ofis projesi 73 bölümden oluşuyor.

A Ofis'te fiyatlar 287 bin TL'den başlıyor!

Bölgedeki fabrika arazilerini geliştirmeye devam eden şirket, Z Ofis, Bumerang ve İ Ofis'ten sonra A Ofis'in inşaatını başlattı. 287 bin TL'den başlayan fiyatlarla lansman öncesi satışa çıkarılan A Ofis'te kişiye özel ödeme seçenekleri mevcut.

A Ofis projesinde 325 bin TL'ye ofis! Sıfır faizle!

Dap Yapı A Ofis projesinde yer alan ofislerin fiyatları 325 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede lansman öncesi yüzde 40 avantajlı fiyatlar sunuluyor. Ayrıca faiz de uygulanmıyor...

KİPTAŞ Ayazağa projesi nerede? KİPTAŞ Ayazağa fiyat listesi!

KİPTAŞ Ayazağa projesi nerede sorusunun yanıtı ve KİPTAŞ Ayazağa fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Ayazağa KİPTAŞ projesinde 70704 konut 334 ofis bulunuyor.

Flatofis Kağıthane, kapılarını metroya açıyor!

Gayrimenkul sektörünün lider firmaları arasında yer alan Sinpaş Holding’in geliştirdiği, Türkiye’nin ilk yataya kurulu A+ ofis projesi Flatofis Kağıthane, kapılarını metroya açıyor.

Ege Yapı Kasımpaşa projesi nerede? Ege Yapı Kasımpaşa fiyat listesi 2022!

Ön talep sürecinin başladığı Ege Yapı Kasımpaşa projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Ege Yapı Kasımpaşa projesi nerede sorusunun yanıtı ve Ege Yapı Kasımpaşa fiyat listesi 2022...

Vega Cadde Ofis nerede?

Nata Holding imzasıyla Ankara'nın en gözde ilçesi Yenimahalle'de yükselen Vega Cadde Ofis satışa çıktı. Peki Vega Cadde Ofis nerede? Vega Cadde Ofis satılık daire fiyatları ne kadar? İşte projeyle ilgili tüm merak edilenler...

Torkam E5 açık çarşı nerede?

Torkam E5 açık çarşı nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 234 rezidans, 117 ofis ve 310 dükkan bulunuyor.

Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV indirimi için son günler!

Kurumsal firmaların her geçen gün yerini aldığı, Güneşli ve çevresinin A+ ofis projesi Balance Güneşli’de avantajlı satışlar ve kiralamalar devam ediyor. Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV indirimi için son günler... 

RE/MAX Hills ortaklarından yeni girişim: Kiraplus!

2015’te çıktıkları serüven, RE/MAX sayesinde onları büyük bir başarıya ulaştırdı. Bölgelerinde birinci olup, 2017’de “A Ofis” ödülünün sahibi oldular...

Newist Bayrampaşa Projesi nerede?

İstanbul Anıt Otelcilik A.Ş. tarafından hayata geçirilen Newist Bayrampaşa Projesi, otel ve ofisten meydana geliyor. Peki, Newist Bayrampaşa Projesi nerede?

Vogue Çağlayan nerede? İşte adres bilgisi!

Toplam 190 bağımsız bölümden oluşan Vogue Çağlayan projesi 15 katlı 2 blok şeklinde yükseliyor. Peki Vogue Çağlayan nerede? İşte adres bilgisi!

Nidapark Bomonti nerede? İşte açık adresi!

36 ay sonra teslimlerin gerçekleşeceği Nidapark Bomonti projesinde 536 konut, 102 ofis ve 12 mağaza yer alıyor. Peki Nidapark Bomonti nerede? İşte açık adresi!

Nidakule Kayaşehir Projesi ödeme kampanyası!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de hayata geçirilen Nidakule Kayaşehir projesi üst segmentte A + ofis kulesi olarak yükseliyor...

Nidakule Tahincioğlu Kayaşehir Projesi fiyat!

Nidakule Kayaşehir projesi A+ofis kulesi olarak Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirildi. Projede Emlak Konut GYO güvencesi bulunuyor...

Kayaşehir Nidakule Ofisleri fiyat bilgisi!

Nidakule Kayaşehir projesi A+ofis kulesi olarak yükseliyor. Projede vade farksız 60 ay taksitli olarak ödeme yapılabiliyor...

A Ofis nerede Haberi

A Ofis nerede


Dap Yapı imzası taşıyan proje, Çağlayan'da yükseliyor. Projede; 1 otopark katı, 2 mağaza-ofis katı, 1 toplantı- sığına katı, 1 giriş katı ve 4 ofis katından oluşuyor. 


Toplamda 73 bölümden oluşan proje 51 ile 300 metrekarelik bir alana yayılıyor. Proje, 61 adet ofis alanı ile 45-140 metrekare arasında değişen 12 adet dükkanı da içine alıyor.


Alıcılar için, çeşitli ödeme imkanları da sunuluyor. Alıcılara banka kredisiz 0 faiz  ve 36 ay firma içinde vadelendirme şansları da veriyor. 




Telefon: 0212 295 61 88

Web adresi:http://www.dapyapi.com.tr

Başak...