25 / 04 / 2024

Flatofis Kağıthane, kapılarını metroya açıyor!

Flatofis Kağıthane, kapılarını metroya açıyor!

Gayrimenkul sektörünün lider firmaları arasında yer alan Sinpaş Holding’in geliştirdiği, Türkiye’nin ilk yataya kurulu A+ ofis projesi Flatofis Kağıthane, kapılarını metroya açıyor.



Gayrimenkul sektörünün lider firmaları arasında yer alan Sinpaş Holding’in geliştirdiği, Türkiye’nin ilk yataya kurulu A+ ofis projesi Flatofis Kağıthane, kapılarını metroya açıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, ttrafik stresinden kurtaran Flatofis Kağıthane, yatay mimarisi, gün boyu gün ışığı alan ofisleri, teknolojik alt yapısı, geniş açık otoparkları ve bahçe keyfi seçenekleriyle alışagelmiş ofis anlayışını bütünüyle değiştirmeyi de sürdürüyor.

Verilen bilgiye göre, Türkiye’nin ilk A+ yatay ofisi olarak geliştirilen Flatofis Kağıthane, iş dünyasını dikey ve dar dolayısıyla verimsiz olan plazalardan kurtarıyor ve yatay konseptiyle ferahlık ve maksimum verimlilik sağlıyor. 

Flatofis Kağıthane, kapılarını metroya açıyor!

7/24 Ofis Flatofis!

Verilen detaylara göre, mega kent İstanbul trafiğinden kurtaran ofis arayanlar için öne çıkan Flatofis şimdi de kapılarını resmen metroya açıyor. Verilen bilgilere göre, 7/24 çalışma fırsatı sunan projede bahçe keyfi, gün boyu güneş alan odalar, geniş açık otopark ve teknolojik alt yapısıyla taşınmaya hazır ofisler, Kağıthane metro durağının hemen yanıbaşında ulaşım kolaylığı sağlamasıyla da oldukça dikkat çekiyor. 
Yine verilen bilgiye göre, komisyon alınmayan ofis ayrıcalığıyla ön plana çıkan ofisler KDV avantajıyla da karlı bir yatırım imkanı sunuyor.


Geri Dön