19 / 04 / 2024

A Özel Mimarlık iletişim

A Özel Mimarlık iletişim

A Özel Mimarlık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Atılgan Özel tarafından kuruldu. 

Düzel Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzel Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zülfü Geçer tarafından kuruldu.

Aşlak Mimarlık İnşaat Hafriyat Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aşlak Mimarlık İnşaat Hafriyat Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 250.000,00 TL sermaye bedeli ile Sedat Aşlak tarafından kuruldu.

Aıh Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aıh Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Uluslararası Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Abuhuraıra Barkathullah tarafından kuruldu.

Maça Design Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Maça Design Mimarlık Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Bağırgan tarafından kuruldu.

Karağaçlı Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karağaçlı Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100  bin TL sermaye bedeli  ile Sinan Karağaçlı tarafından kuruldu.

A Class Mimarlık İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Class Mimarlık İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ergen tarafından kuruldu.

Arıboğa Restorasyon Mimarlık Proje Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıboğa Restorasyon Mimarlık Proje Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Arıboğa ve HB Restorasyon İnşaat Taahhüt Turizm ve Ticaret Limited Şirketi ortaklığında kuruldu.

Selçuk Kurt İç Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Selçuk Kurt İç Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kağıthane'de 140 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Güzel tarafından açıldı. 

İrme Elektrik Headquarters’a XL Mimarlık ve Mühendislik imzası!

Mimar Arda Işık’ın önderliğinde ulusal ve uluslararası ölçekte ödüllü mimari ve iç mimari projeler hayata geçiren XL Mimarlık+Mühendislik tasarımına sahip İrme Elektrik Headquarters, çevreye, kente ve çalışanların hayatını değerlendirecek bir genel merkez olarak kurgulanacak.

Koronavirüs özel mimarlık projelerini etkiledi mi?

Artstyle Mimarlık’ın kurucusu mimar Şerif Soğukbulak, koronavirüsün mimarlık ve iç mimarlık sektörlerini etkilediğini belirtti. Soğukbulak, mimarlık projelerinin yurt içinde yavaşladığını, yurt dışında ise durdurulduğunu ifade etti...

Ağcakale Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ağcakale Mimarlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 30 bin TL sermaye bedeli ile Seva Ağcakale tarafından kuruldu.

Adem Açıcı Mimarlık Sanayi Ticaret limited Şirketi kuruldu!

Adem Açıcı Mimarlık Sanayi Ticaret limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Açıcı tarafından kuruldu.

Basamaklar'19 TSMD Mimarlık Merkezi'nde açılışını yaptı!

TürkSMD Mimarlık Öğrencileri Proje Sergisi “Basamaklar”a TSMD Mimarlık Merkezi 6. kez ev sahipliği yaptı...

A Özel Mimarlık iletişim Haberi

A Özel Mimarlık iletişim

A Özel Mimarlık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Atılgan Özel tarafından kuruldu. 

A Özel Mimarlık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirket aşağıdaki amaç ve konularda faaliyet göstermek üzere kurulmuştur. 1-Her türlü mimarlık hizmetleri vermek,şehir ve imar planlarıhazırlamak,uygulamalarını yapmak,her türlü mühendislik hizmetleri vermek,proje ve uygulamalarını yapmak. 2-Her türlü bina,büro,tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi veçevre düzenlemesi alanında mimarlık,mühendislik,teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan,proje,teknik hesaplar,danışmanlık etüd,araştırma,tasarım,fizibiliteler yapmak,bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek.3-Durum(hali hazır),kadastro,yer altı maden ocakları,deniz dibi tünel ve baraj,yol,su,kanalizasyon,boru hattı gibi şehirharitalarının yapımı,parselasyon planlarının yapımı,ıslah imar planlarının yapımı ve uygulama işlemlerinin yapımı.ve ana sözleşmesinde yazılı diğer işler...

A Özel Mimarlık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi adres: Atatürk Mah.Ertuğrul Gazi Sk. Metropol İst.A...