16 / 04 / 2024

AAD Architects

AAD Architects

AAD Architects Kurucusu Mimar Ayşegül Güner, 11 yılda ürettikleri her projenin merkezine ‘İnsan Ruhu’nu koymayı ilke edindiklerini söyledi. Güner, "Tüm projelerimizi tasarım aşamasında tüm yönleri ile ele alıyor, her detaya büyük önem veriyoruz" dedi...

United Architects Mimarlık Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

United Architects Mimarlık Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emir Vaizoğlu ve Adnan Emrah Halimoğlu ortaklığında kuruldu.

Caglar Architects Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Caglar Architects Mühendislik Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Çağlar tarafından kuruldu.

Seka Architects Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seka Architects Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Oğuzcan Kara tarafından kuruldu.

Mardini Architects Dekorasyon Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mardini Architects Dekorasyon Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  500 bin TL sermaye bedeli ile Amr  Mardını tarafından kuruldu.

Bkn Architects Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Bkn Architects Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Kübra Nas tarafından kuruldu.

Iglo Architects’in tasarladığı YC Inox fabrikasında inşaat çalışmaları hız kesmiyor!

Mimari tasarım süreci Iglo Architects tarafından sürdürülen, Tayvanlı çelik devi YC Inox’un Dilovası’ndaki 80 milyon dolarlık dev yatırımının inşaatına ihale sürecinin tamamlanmasıyla star verilecek. Projede 2021 yılının son çeyreğinde test üretimlerine geçilmesi hedefleniyor.

Asitane’nin İstanbul’daki ofisinde Iglo Architects imzası!

Iglo Architects, film ve fotoğraf prodüksiyon şirketi Asitane’nin İstanbul’daki ofisini dizayn etti. Asitane, çalışan konforunun ve verimliliğinin maksimum düzeyde tutulduğu, sıcak ve dinamik bir iç mekan olarak hayata geçirildi.

Iglo Architects, AT Kearney’in Türkiye ofisinin tasarımını üstlendi! 

Iglo Architects, AT Kearney’in Türkiye ofisinin tasarımını ve uygulamasını üstlendi. Iglo Architects, AT Kearney Türkiye ofisini, atıl kalma riskine sahip pek çok alanda daha az metrekare kullanarak, ferah ve rahat çalışılabilen mekanlar haline getirdi...

YC Inox’un dev yatırımındaki mimari partneri Iglo Architects!

Tayvanlı çelik devi YC Inox’un Dilovası Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde inşa edeceği 80 milyon dolarlık dev yatırımda mimari partneri Iglo Architects oldu.

Tayvanlı YC Inox'un dev yatırımındaki mimari partneri Iglo Architects!

Mimari ve iç mimari projelere imza atan Iglo Architects, Türkiye’de sıfırdan yapılacak olan ilk Tayvan yatırımının mimarı projesini üstlendi.

Ayşegül Güner: Mimarın çizdiği her detayın ekonomik bir karşılığı var!

AAD Architects Kurucusu Mimar Ayşegül Güner yaptığı açıklamada, mimarlığın, sanatsal ve sosyal içeriğe sahip, proje odaklı profesyonel hizmetlerin bütünü olduğunu söyledi.

Boytorun Architects’e Mercedes Benz Vadi İstanbul projesiyle birincilik!

Boytorun Architects tarafından tasarlanan Mercedes Benz Vadi İstanbul projesi, The Architecture Community tarafından organize edilen International Architecture Awards’ta “ticari” kategoride birincilik ödülüne layık görüldü...

AAD Lojistik İnşaat Medikal Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AAD Lojistik İnşaat Medikal Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Osman Türkmen tarafından kuruldu.

AAD Architects Haberi

AAD Architects

İstanbul’da 2002 yılından beri  edindiği deneyimi 2008'de AAD Architects&U.WE Design çatısı altında birleştiren Mimar Ayşegül Güner, mimarlık, iç mimarlık ve kentsel tasarım konularında yurt içinde ve uluslararası platformlarda proje, danışmanlık ve uygulama hizmeti veriyor. Mimari çözümlerden proje geliştirmeye, finansman yönetiminden işletmeye kadar 360 derece hizmet sunun AAD, her projesinin merkezine 'insan'ı koyarak tüm iş süreçlerini şekillendiriyor.

AAD Architects’in kurucusu Güner, "Projelerimizi tasarlarken ilhamımızı insandan alıyoruz. Bir fabrikadan ünivesiteye dönüştürdüğümüz Nişantaşı Üniversitesi’ni de tasarlarken de; eğitim yaşamına farklı bir bakış açısı için sadece Türkiye’nin değil dünyanın en prestijli eğitim merkezlerinden birini tasarladık. " dedi.

AAD Architects 11 yılda 130’un Üzerinde Proje Üretti

Mimari Proje Tasarımı, İç Mimari, Tasarım Uygulama (İnşaat), Proje Yönetimi ve Arazi Geliştirme konularında uzmanlaşan AAD Architects 11 yılda 130’un...