27 / 04 / 2024

Abbas Onur Zabun

Abbas Onur Zabun

Abba Yapı Yatırım Anonim Şirketi, Abbas Onur Zabun Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 200 bin TL sermaye ile 26 Ekim'de Bakırköy, Cevizlik Mahallesi, Hatboyu Caddesi 'nde kuruldu.

Paşalar İç Ve Dış Ticaret İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Paşalar İç Ve Dış Ticaret İnşaat Sanayi Anonim Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Aydın ve Abbas Onut Zabun ortaklığında kuruldu.

Onur Park Life İstanbul’da çok özel kampanya!

Onur Park Life İstanbul’dan yüzde 5 peşinatlı, yüzde 20’si teslimde ödemeli, 0,69 oranlı ve 120 ay vadeli dev kampanya! Üstelik Mart ayına kadar geçerli!

Onur Durmuş: Yatırımcı rotayı gayrimenkule çevirdi!

Coordinat Bornova projesiyle inşaat sektöründe hedef büyüten DRC Grup'un Kurucu Ortaklarından Onur Durmuş, yaşanan tüm sıkıntılara rağmen 2016 yılının inşaat sektörü açısından verimli bir yıl olduğunu belirterek, "Yatırımcılar, ekonominin dalgalanmalar yaşadığı bu dönemde, rotayı gayrimenkule, krizi

Onur Park Life İstanbul projesi 0,69 oranı ile 120 ay vade!

Onur Park Life İstanbul ‘un dizaynında, '' Yeni Bir Hayata Açılın'' mottosundan yola çıkılarak; tahammül edilemez bir hal alan şehir trafiği ve yaşam karmaşasına çözüm sunuluyor.

Onur Park Life projesinde 0,69 faizle 120 aya kadar vade!

Onur Park Life İstanbul ‘un dizaynında, '' Yeni Bir Hayata Açılın'' mottosundan yola çıkılarak; tahammül edilemez bir hal alan şehir trafiği ve yaşam karmaşasına çözüm sunuluyor.

Onur Park Life İstanbul, Azerbaycan’da görücüye çıktı!

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de gerçekleşen 2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda, Onur İnşaat A.Ş, Onur Park Life İstanbul projesiyle yer alıyor.

Abbas And Kanaan İnşaat Sanayi İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Abbas And Kanaan İnşaat Sanayi İthalat İhracat Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Abdulnaser Kanaan, Alaa Eddin Kanaan, Ahmad Kanaan, Hesham Kanaan ve İman Kanaan imzasıyla kuruldu.

Onur Park Life Evleri 399 bin TL'ye!

718 konutun yer aldığı Onur Park Life, konumuyla öne çıkıyor. Aile konseptiyle yatırımcıların gözdesi hâline gelen projede 2+1 dairelerin satış fiyatı 399 bin liradan başlıyor.

Onur Park Life İstanbul, Kuveyt Fuarı'nda büyük ilgi gördü!

Onur İnşaat A.Ş. ve Onur Çimento Yapı A.Ş., Kuveyt Uluslararası Gayrimenkul Fuarında Onur Park Life İstanbul projesiyle görücüye çıktı.

Onur Park Life İstanbul'un ilk etabı 2018'de teslim!

Onur Park Life İstanbul, Türkiye Satranç Federasyonu tarafından düzenlenen Küçükler Satranç Turnuvasına katılan velilere hafta sonuna özel bir kampanya düzenledi…

Onur Öngün: Arapların altını Türkiye!

Yurt genelinde son dönemde Arap yatırımcıların gayrimenkul alımlarına yön veren Onursal Gayrimenkul Geliştirme AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, “Emtiada altın nasıl güvenli liman olarak görülüyorsa, Araplar da Türkiye’yi güvenli liman olarak görüyor” dedi.

Onur Park Life İstanbul ile yeni bir hayata açılın!

Onur Park Life İstanbul ‘un dizaynında, '' Yeni Bir Hayata Açılın'' mottosundan yola çıkılarak; tahammül edilemez bir hal alan şehir trafiği ve yaşam karmaşasına çözüm sunuluyor.

Onur Yurt İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Onur Yurt İşletmeciliği Limited Şirketi bugün Muhammet Sait Gayberi tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Bahçelievler'de kuruldu.

Abbas Onur Zabun Haberi

Abbas Onur Zabun

Abba Yapı Yatırım Anonim Şirketi, Abbas Onur Zabun Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 200 bin TL sermaye ile 26 Ekim'de Bakırköy, Cevizlik Mahallesi, Hatboyu Caddesi'nde kuruldu.


Abba Yapı Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır İNŞAAT 1-  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-  Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...