17 / 04 / 2024

abd birinci el konut satışları ne kadar

abd birinci el konut satışları ne kadar

ABD Ticaret Bakanlığı'nın önceki gün açıkladığı verilere göre, 1. el konut satışları eylülde önceki aya kıyasla yüzde 11,5 azalarak 468 bine geriledi.

ABD'de 1. el konut satışları yüzde 5.7 arttı!

ABD Ticaret Bakanlığı'nın bugün açıkladığı verilere göre, 1. el konut satışları ağustosta, önceki aya kıyasla yüzde 5,7 artışla 552 bine yükseldi. Satışlara yönelik piyasa yönelik piyasa beklentisi, 515 bin ya da yüzde 1.6 artış olarak öngörülmüştü.

ABD'de 1. el konut satışları beklentiyi aştı!

ABD Ticaret Bakanlığı'nın açıkladığı verilere göre, 1. el konut satışlan ağustosta, önceki aya kıyasla yüzde 5,7 artışla 552 bine yükseldi.

ABD'de 2. el konut satışları 3,82 milyona çıktı!

Ulusal Emlakçılar Birliği (NAR) tarafından açıklanan rakamlara göre ABD'de 2. el konut satışları, Kasım ayında yüzde 0,8 artış göstererek, piyasa beklentilerinin üzerinde gerçekleşti.

ABD'de 2024 yılında 4,71 milyon ikinci el konut satılması bekleniyor!

ABD'de Ulusal Emlakçılar Birliği yaptığı açıklamada 2024 yılında toplam olarak4,71 milyon ikinci el konut satışı beklediğini ve Austin, Teksas'ın en çok bastırılmış konut talebine sahip en iyi emlak piyasası olduğunu belirtti.

Krediyle ev alacaklara şok: Faizler 10 yılın zirvesinde! Aylık taksitler hane gelirini yutuyor...

Konut kredisinde faizler fırlarken, konut kredisi kullanımı düştü. Bu durum birinci el konut piyasasında daralmaya neden oldu. İşte GYODER Gösterge 2023 3. Çeyrek Raporu'nda yer alan veriler...

ABD'de ikinci el konut satışlarında görülmemiş düşüş! 7 ayın en düşük seviyesine indi!

ABD'de ikinci el konut satışları, ağustos ayında yüzde 0,7 oranında azaldı. Böylece ocak ayından bu yana en düşük seviyesini gördü.

ABD ikinci el konut satışları, son 5 ayın en düşüğüne geriledi!

Haziran ayında ülkedeki ikinci el konut piyasasında medyan fiyatlar, 410 bin 200 dolarla tüm zamanların ikinci en yüksek düzeyine çıkarak yeni bir rekor kırdı.

ABD'de 2. el konut satışları yüzde 3,4 azalışla beklentilerin altında kaldı!

National Association of Realtors (NAR) tarafından açıklanan verilere göre, ABD'de 2. el konut satışları, Nisan ayında aylık bazda yüzde 3,4 azalışla beklentilerin altında kaldı.

ABD'de 2. el konut satışları beklentileri aştı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de 2. el konut satışları, Şubat ayında aylık bazda yüzde 14,5 arttı ve beklentilerin üzerine çıktı.

Gayrimenkul sektörünün 2022 4. çeyrek karnesi! Birinci el konut satışlarında zirve! Konut fiyatları ne oldu?

GYODER tarafından Ziraat GYO'nun katkıları ile hazırladığı 'GYODER Gösterge' 2022 4. Çeyrek Raporu açıklandı. Gayrimenkul sektörünün 2022 4. çeyrek karnesi! Birinci el konut satışlarında zirve! Konut fiyatları ne oldu?

Orta gelir grubu konut kampanyası ile konut üretimi artacak! Yeni Evim, birinci el konutu destekleyecek! 

Sosyal Konut Projesi sonrası orta gelir grubu konut kampanyası için de tüm ayrıntılar dün bir bir açıklandı. GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu, kampanya ve detayları ile ilgili açıklamalarda bulundu ve konut üretiminin artacağına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

KONUTDER: Birinci el satışlarda kredi kısıtlamaları acil olarak kaldırılmalı!

KONUTDER Başkanı Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas birinci el konut satışlarında kredi kısıtlamalarının acil olarak kaldırılması gerektiğini söyledi.

ABD'de ikinci el konut satışlarında düşüş devam ediyor!

ABD'de ikinci el konut satışları sekizinci ayda da düşüşünü sürdürdü.

ABD'de ikinci el konut satışları son 2 yılın en düşük seviyesinde!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de 2. el konut satışları, Haziran ayında aylık bazda yüzde 5,4 azalma gösterdi ve Haziran 2020 tarihinden bu yana en düşük seviyeye geriledi.

ABD'de ikinci el konutları pandemi ve savaş vurdu

ABD ekonomisinde beklenen resesyon ikinci el konut piyasasını da etkiledi. Konut satışları Haziran 2020 yılından bu yana en düşük seviyeden işlem gördü. Uzmanlar konut satışlarındaki düşüşün nedeni olarak iki faktöre dikkat çekti.

abd birinci el konut satışları ne kadar Haberi

abd birinci el konut satışları ne kadar

ABD'de 1. el konut satışları, eylülde yüzde 11,5 azalışla Kasım 2014'den bu yana en düşük seviyesini kaydetti. 


ABD'de 1. el konut satışları, eylülde yüzde 11,5 azalışla son 10 ayın en düşük seviyesinde gerçekleşti. ABD Ticaret Bakanlığı'nın önceki gün açıkladığı verilere göre, 1. el konut satışları eylülde önceki aya kıyasla yüzde 11,5 azalarak 468 bine geriledi. Bu sonuçla, Kasım 2014'den bu yana en düşük seviyesini kaydeden satışlara yönelik piyasa beklentisi ise 550 bin ya da yüzde 0,4 düşüş olarak öngörülmüştü. 


Beklentilerin çok altında kalan 1 .el konut satışlarında, tüm bölgeler etkili olurken, özellikle ülkenin kuzeydoğusundaki satışların yüzde 61,8 gerilemesi dikkati çekti. Bu arada, ağustos ayına satış rakamları, 552 binden 529 bine revize edildi. Ekonomistler, hazirandaki zayıf performansın ardından temmuz ve ağustosta yükselen...