20 / 04 / 2024

abd hazinesi ne kadar

abd hazinesi ne kadar

ABD Hazine Bakanlığı, bu yılın dördüncü çeyreğinde 617 milyar dolar borçlanmayı planladığını bildirdi.

Altın ABD enflasyon rakamlarına odaklandı! Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 13 Şubat 2024 altın fiyatları

Bugün ABD enflasyon rakamları açıklanacak. Piyasaları etkileyecek olan kritik veriler yakından takip ediliyor. ABD enflasyon rakamları öncesi altın fiyatları ne kadar oldu? Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 13 Şubat 2024 altın fiyatları.

Aralarında İstanbul, Muğla ve Antalya’nın da olduğu 12 şehirdeki 73 taşınmaz için özelleştirme kararı!

Mülkiyeti Maliye Hazinesi’ne kayıtlı olan 12 şehirdeki toplam 73 taşınmazın özelleştirilmesine ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı bugünkü 32439 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlandı. İşte detaylar...

ABD enflasyonu sonrası altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Bugün altın fiyatları ne oldu? 12 Ocak altın fiyatları

ABD'de piyasaların merakla beklediği enflasyon oranı dün açıklandı. Açıklanan oran sonrası altın fiyatlarında hareketlenmeler başladı. Peki ABD enflasyonu sonrası altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Bugün altın fiyatları ne oldu? 12 Ocak 2024 altın fiyatları.

ABD 1 hafta içerisinde 112 milyar dolarlık tahvil ihalesi yapacak! Gözler bu satışa çevrildi!

ABD Hazinesi perşembe gününe kadar 3 ihalede toplam 112 milyar dolarlık tahvil ihalesi gerçekleştirecek. Analistler, bu ihalelerde oluşacak tahvil faizlerinin piyasalar üzerinde etkili olmasının öngörüldüğünü belirtti.

ABD'nin ticari ham petrol stokları 10 milyon arttı! Brent petrol bugün ne kadar oldu? Brent petrolün varili kaç dolar?

ABD'nin ticari ham petrol stokları geçen hafta bir önceki haftaya göre yaklaşık 10 milyon 200 bin varil artış kaydetti. Hal böyle olunca gözler güncel petrol fiyatlarına çevrildi. Bugün brent petrol yükseldi mi, düştü mü? 13 Ekim brent petrolün varil fiyatı ne kadar oldu?

ABD enflasyonu sonrası dolarda son durum! Dolar bugün ne kadar oldu? 11 Ağustos Cuma dolar/TL kuru

Piyasaların merakla beklediği ABD enflasyon rakamları dün açıklandı. ABD'de  Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) temmuz ayında yüzde 0,2 ile beklentilere paralel arttı. ABD enflasyonu sonrası dolar ne kadar oldu? Dolar bugün kaç lira?

ABD'de enflasyon dip yaptı, kurlar şaşırttı! 1 dolar kaç TL? Euro ve Sterlin ne kadar? 14 Temmuz 2023!

ABD'deki enflasyon oranı Haziran ayında yüzde 3 olarak kaydedildi, bu değer son iki yılın en düşük seviyesine ulaştı. Peki 14 Temmuz 2023 Cuma dolar, euro ve sterlin ne kadar? İşte dolar, euro, sterlin kuru...

Altın 2.000 doların üzerinde! ABD enflasyonu sonrası altın ne olacak?

Altının onsu 2.000 doların üzerinde işlem görüyor. ABD enflasyon verileri yarın açıklanacak ve veriler sonrası altın fiyatlarının yönünün nasıl olacağı merak konusu. Peki ABD enflasyonu sonrası altın ne olacak?

ABD enflasyon rakamı ne zaman açıklanacak? Nisan ayı ABD enflasyon rakamı oranı ne, saat kaçta belli olacak?

ABD enflasyon oranı Nisan ayı verielri merak konusu olmaya devam ediyor. ABD enflasyon rakamı ne zaman açıklanacak? Nisan ayı ABD enflasyon rakamı oranı ne, saat kaçta belli olacak?

ABD Kasım ayı enflasyon verileri açıklandı! Altın ve dolar fiyatları ne oldu? Piyasalarda son durum!

Piyasaların merakla beklediği ABD Kasım ayı enflasyon verileri açıklandı. Verilerin açıklanamsı ile gözler altın ve döviz piyasasına çevrildi. Peki altın ve dolar fiyatları ne oldu? İşte piyasalarda son durum...

ABD Hazinesi'den FED öncesi flaş açıklama!

ABD Hazinesi bu yılın dördüncü çeyreği için borçlanma tahminini 400 milyar ABD dolarından 550 milyar ABD dolarına yükseltti.

Sabancı Holding Türkiye ve ABD'de iki yeni şirket kurdu

Sabancı Holding enerji ve iklim teknolojileri konusunda Türkiye ve ABD'de kurduğu iki yeni şirketle ilgili KAP'a açıklama yaptı. Açıklama kapsamında ABD'de gerçekleştirilerek güneş enerji projesi hakkında bilgi verildi. İşte detaylar...

Euro ne kadar? Euro bugün kaç TL? 11 Ekim 2022 Euro/TL kuru 

Döviz kurlarında son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Geçen hafta cuma günü ABD tarım dışı istihdam verileri dolara yön verirken, euro değer kaybetmeye başladı. Peki bugün euro ne kadar? Euro kaç lira? İşte son dakika euro/TL kuru...

abd hazinesi ne kadar Haberi

abd hazinesi ne kadar

ABD Hazine Bakanlığı, bu yılın ekim-aralık ve 2021'in ocak-mart döneminlerine ilişkin borçlanma tahminlerini açıkladı. Açıklamada, hazinenin bu yılın dördüncü çeyreğinde 617 milyar dolar borçlanmasının beklendiği kaydedildi.

Sputniknews'de yer alan habere göre; aralık sonu nakit dengesinin 800 milyar dolar olacağının tahmin edildiği belirtilen açıklamada, borçlanma öngörüsünün ağustos ayında duyurulan tahminden 599 milyar dolar düşük olduğu aktarıldı.

Açıklamada, hazinenin 2021'in ilk çeyreğinde de 1.127 trilyon dolar borçlanmasının beklendiği bildirildi. Hazinenin bu yılın temmuz-eylül döneminde ise 454 milyar dolar borçlandığı belirtilen açıklamada, söz konusu çeyrek sonu nakit dengesinin 1.782 trilyon dolar olduğunun bilgisi verildi.

Bakanlık, ağustosta paylaştığı tahminde, hazinenin yılın üçüncü çeyreğinde 947 milyar dolar borçlanmasının beklendiğini, eylül sonu nakit dengesinin 800 milyar dolar olacağının varsayıldığını...