26 / 04 / 2024

ABD ortabatı sel

ABD ortabatı sel

ABD'de şiddetli yağış nedeniyle ortabatı eyaleti sele teslim oldu. Yüzlerce ev, köprü ve yolların zarar gördüğü bölgede binlerce ev tahliye edildi.

Selçuk Geçer altın yatırımcılarını iki gün önceden uyardı: Yeni dönem başlıyor! Bu tarihten itibaren gram altın tam....

Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer, ABD Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrasında altın sahiplerini yeni bir dönemin başlayacağı konusunda uyardı.

Ekonomist Selçuk Geçer doların geleceği seviyeyi resmen açıkladı! Bu rakamı gören şaştı kaldı! Son dakika dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru dün açıklanan ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra düşüşe geçti. Yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ederken Ekonomist Selçuk Geçer, doların geleceği seviyeyi resmen açıkladı! Bu rakamı gören şaştı kaldı! Hemen bakın! Son dakika dolar gelişmesi.

Dolar kahini Selçuk Geçer korkuttu! 'Dolar 35 Lira olacak'

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolarda beklenen yükselişi açıkladı. Doların 35 TL olacağını ısrarla söyleyen Selçuk Geçer “Görünen o ki ABD enflasyonu frenlemiş gibi. Önümüzdeki aylarda ki ortalama 3-4 ay olabilir bu süreç dolar değer kaybederken Türkiye’de yükselmeye devam edecek” dedi…

Dolarda kıyamet işte şimdi koptu! Selçuk Geçer bu kez hem kötü haberi verdi hem de son dakika tahmini yaptı!

Yaptığı dolar tahminleriyle dikkat çeken Ekonomist Selçuk Geçer, 'Söylemedi demeyin' diyerek, dolar için kıyamet tarihini açıkladı. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra korkutan açıklamayı da yaptı

Dolar kahini Selçuk Geçer'den çılgın dolar yorumu! ABD enflasyonundan sonra korkutan açıklama geldi! Söylemedi demeyin

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den, ABD enflasyonun açıklanmasından sonra korkutan dolar açıklaması geldi. ''Söylemedi demeyin'' diyerek belirten Geçer dolar için çılgın yorumu yaptı.

Doları adım adım bilen Selçuk Geçer şanslı olacağız dedi! Doların nerede duracağını açıkladı

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, ABD’nin 9,1’lik enflasyon rakamının Türkiye’ye nasıl yansıyacağını açıkladı.

ABD'nin ortabatı eyaletinde binlerce ev tahliye edildi!

ABD'de şiddetli yağış nedeniyle ortabatı eyaleti sele teslim oldu. Yüzlerce ev, köprü ve yolların zarar gördüğü bölgede binlerce ev tahliye edildi.

ABD'deki 32 katlı Türkevi'nde Osmanlı motifleri kullanılacak!

Türkiye’nin ABD’nin New York kentinde 12 katlı mevcut Türkevi’nin yerine yapacağı 32 katlı gökdelen Türkevi, 120 metre uzunluğunda olacak, Osmanlı-Selçuklu motifleriyle süslenecek.

ABD'de her türlü felakete karşı koyan bina tasarlandı!

ABD’de her türlü felakete karşı koymak üzere bin kişi kapasiteli bir bina tasarlandı. Bina, 10’luk depreme, atom bombasına, 10 günlük yangına dayanıyor, sel altında 3 hafta kalabiliyor

ABD'de 'geleceğin şehri'ni Türk öğrenciler kuruyor

ABD'nin başkenti Washington'daki Türk okulu Pinnacle Academy'nin öğrencileri, geleceğin şehrini tasarladı

ABD'de konut fiyatları Kasım ayında 0,2 arttı!

ABD'de konut fiyatları geçen yıl kasım ayında da arttı, böylece konut fiyatları 6 ay üst üste yükselmiş oldu

ABD'de mortgage krizi alışkanlıkları değiştirdi

Dünya genelindeki ekonomik krizin başlangıcını oluşturan ABD'deki mortgage krizi, Amerikalılara alışkanlıklarını da değiştirtti

ABD'liler artık ev almıyor

Dünya genelindeki ekonomik krizin başlangıcını oluşturan ABD'deki mortgage krizi, Amerikalılara alışkanlıklarını da değiştirtti

ABD ortabatı sel Haberi

ABD ortabatı sel

ABD'de şiddetli yağış ve kar erimesi nedeniyle Nebraska, Iowa, Wisconsin, Missouri ve Kansas eyaletleri sele teslim oldu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; hafta sonundan beri devam eden yağışlar nedeniyle yükselen su seviyeleri rekor seviyeye çıktı. 

Ortabatı eyaletlerinde etkili olan sel nedeniyle Nebraska'da ölenlerin sayısının 3'e yükseldiği, 2 kişinin ise kaybolduğu açıklandı. Binlerce kişi ise evlerinden tahliye edildi.

Sel nedeniyle yüzlerce ev, köprü ve yollar zarar...