24 / 04 / 2024

ABD soğuk denizlere Kanal İstanbuldan mı çıkmak istiyor

ABD soğuk denizlere Kanal İstanbuldan mı çıkmak istiyor

Çılgın proje Kanal İstanbul, bölgede büyük sorunlar yaratmasının dışında  Montrö Boğazlar Sözleşmesi'nin dayanaklarını da bozma tehlikesi taşıyor mu? 

Meteorolojiden uyarı: Soğuk hava dalgası geliyor, 7 Kasım tarihine dikkat!

Meteoroloji son dakikada yeni bir hava uyarısı yayınladı ve bu uyarı ile ilgili iller tarafından detaylar paylaşıldı. Ülke genelinde etkili olması beklenen bu soğuk hava dalgası için belirli bir tarih verildi. Kar yağışı ne zaman başlayacak sorusu artık yanıt buldu ve sadece birkaç gün kaldı.

Bankada altını olanlara soğuk duş etkisi! Bu haberi okuyan yatırımcılar şok olacak!

Yaptığı altın tahminleri ile dikkat çeken araştırmacı yazar Haluk Özdil bu defa bankada altını olanlara soğuk duş etkisi yaratacak açıklamalarda bulundu.

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi kuruldu!

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Çapkın tarafından kuruldu.

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi kuruldu!

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Çapkın tarafından kuruldu.

Soğuk havalarda artık üşümeyeceksiniz! Bakanlık kolları sıvadı.. 500 TL ödeme yapılacak

Vatandaş havaların soğumasıyla devletin ''kış destekleri'' ile alakalı detaylara erişmek istiyor. Bu haber kış desteği araştırması yapan vatandaşlar için. Ailelerin soğukta kalmaması için bakanlıktan yapılan ödemeler için doğalgaz  faturalarına ilave 500 TL ödeme yapılıyor.

Ahşap ev soğuk olur mu? Ahşap ev kurtlanır mı?

Ahşap ev yaptırmayı düşünenler, bu konuda detaylı bir bilgi edinmek istiyorlar. Peki ahşap evler soğuk olur mu? İşte ahşap evlere dair araştırılan detaylar!

Emeklilere peş peşe resmen soğuk duş! Bir bir açıklandı, duyan emeklinin adeta dünyası başına yıkıldı! Hemen bakın!

Emeklilere peş peşe resmen soğuk duş... Bir bir açıklandı, duyan emeklinin adeta dünyası başına yıkıldı... Hemen bakın...

Soğuk hava üfleme tekniği ile gıdalarınız istediğiniz gibi donsun! 12 Şubat 2023 fiyat listesi

Buzdolabım soğutmuyor diyenler için Profilo, üstten donduruculu no frost soğutma teknolojisini sahip buzdolabını tüketicisine sunuyor. Buzdolabı geniş saklama alanı sayesinde özellikle kalabalık aileler tarafından tercih ediliyor. İşte güncel buzdolabı fiyat listesi

Dijitsu Sıcak- Soğuk Su Sebili en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar ? 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Evlerin ve iş yerlerinin vazgeçilmezi su sebili aynı anda sıcak ve soğuk su elde etme açısından pratik bir kullanım imkanı sunuyor. Soğutma ve ısıtma gücü yüksek tasarıma sahip Dijitsu su sebili elimin altında sıcak ve soğuk suyum olsun diyenlerin tercihi. Peki su sebilinin özellikleri neler? 

Emekliler bu tarihte resmen soğuk terler dökecek! İşte 13 milyon uykularını kaçıran o tarih! Hemen bakın!

Emekliler bu tarihte resmen soğuk terler dökecek... İşte 13 milyon uykularını kaçıran o tarih... Hemen bakın...

Altını olana resmen soğuk duş! İslam Memiş az önce tek tek açıkladı, duyanına adeta dünyası başına yıkıldı! Hemen bakın

Altını olana resmen soğuk duş... İslam Memiş az önce tek tek açıkladı, duyanına adeta dünyası başına yıkıldı! Hemen bakın...

Altını olanlara adeta soğuk duş! Bu fiyatları görenin ağzı tam bir karış açık kaldı! İşte 15 Ocak 2023 altın fiyatları!

Altını olanlara adeta soğuk duş... Bu fiyatları görenin ağzı tam bir karış açık kaldı... İşte 15 Ocak 2023 altın fiyatları...

Doları olanlara adeta soğuk duş! İslam Memiş az önce açıkladı, doları olanın resmen dünyası başına yıkıldı! Hemen bakın!

Doları olanlara adeta soğuk duş... İslam Memiş az önce açıkladı, doları olanın resmen dünyası başına yıkıldı... Hemen bakın...

ABD soğuk denizlere Kanal İstanbuldan mı çıkmak istiyor Haberi

ABD soğuk denizlere Kanal İstanbuldan mı çıkmak istiyor

Dışişleri Bakanı Tevfik Rüştü Aras ile yanında bulunan Suad Davaz, Numan Menemencioğlu, Asım Gündüz ve Necmeddin Sadak tarihi bir sözleşme imzaladıklarının farkındaydı. Birgün'den Utku Deniz Eren'in haberine göre, bir ay süresince süren müzakereler boyunca, her ne kadar ellerini güçlü hale getiren siyasal koşullar olsa da gerilimin tırmandığı anlar yaşandı. İki önemli kırmızı çizgileri bulunuyordu: Öncelikle boğazları yeniden Türkiye toprağı haline getirmek istiyorlardı. Bir de Karadeniz’i güvenli duruma getirecek koşulları yerine getirmek de kritik önem taşıyordu. Bunları dünyanın genel durumu ve savaşın zaman geçtikçe yaklaşmasının etkisiyle elde edebildi.

İmzadan sonra Aras’ın gerçekleştirdiği konuşma bir zafer nutku olsa da bir yandan da tavizler verildiğini kabul ediyordu.

21 Temmuz 1936 tarihli Ulus gazetesinde yayımlanan beyanatında şu ifadeler yer aldı;

“Bu neticeye erişmek için bizlerden her...