29 / 03 / 2024

Abdi İbrahim İlaç inşaat sektörü

Abdi İbrahim İlaç inşaat sektörü

Abdi İbrahim İlaç'ın yönetim kurulu başkanı Nezih Barut, Cezayir ve Türkiye'de yeni ilaç yatıranları için harekete geçti. Ancak Barut'un yatırım yaptığı tek alan ilaç değil.

Muğla'da Molla İbrahim Koyu'ndaki kaçak yapı yıkıldı!

Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından kontrol belgesi iptal edilmesinden sonra Milas Belediyesi tarafından mühürlenen Molla İbrahim Koyu'ndaki kaçak bina yıkıldı.

Muğla Molla İbrahim Koyu’ndaki kaçak yapılaşma pes dedirtti!

Muğla Milas'ta bulunan Mazı Köyü’nün eşsiz koyu Molla İbrahim Koyu’nda beton yapılaşma bu kadarına pes dedirtti.

Kötü yapılaşma mevzuat değil, toplumsal bilinç meselesidir!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Depreme karşı tedbirler alınmaktadır. Kötü yapılaşma sadece mevzuat değil, aynı zamanda bir toplumsal bilinç meselesidir." dedi.

Abdi İbrahim'den 1 milyar liralık yatırım hamlesi!

Abdi İbrahim, Esenyurt'ta 400 milyon liralık yatırımla Türkiye'nin en büyük biyoteknolojik ilaç üretim tesisini açacak. Şirket ayrıca, 600 milyon liralık yatırımla iki yeni tesisin de temellerini atacak.

Abdi İpekçi Spor Salonu’nun yıkımına başlandı!

Zeytinburnu’nda 30 yıla yakın önemli karşılaşmalara sahne olan Abdi İpekçi Spor Salonu için yıkım çalışmaları başladı. 

Abdi İbrahim'den 150 milyon TL'lik yatırım!

Abdi İbrahim Maslak'taki merkezinde basın toplantısı düzenledi. Yönetim Kurulu Başkanı Nezih Barut, bu yıl 150 milyon liralık yatırım planladıklarını, 3 bin 500 kişiye istihdam sağlayacaklarını belirtti.

Edirne Darüşşifası İyileştirme Projesi'nde ödül!

Abdi İbrahim, 500 yıllık geçmişiyle tıp tarihinde önemli bir yere sahip olan Edirne Darüşşifası İyileştirme Projesi ile bu yıl 7'nci kez düzenlenen Altın Havan Ödülleri'nde Sosyal Sorumluluk Ödülünün sahibi oldu.

Nezih Barut inşaat sektörüne girdi!

Abdi İbrahim İlaç'ın yönetim kurulu başkanı Nezih Barut, Cezayir ve Türkiye'de yeni ilaç yatıranları için harekete geçti. Ancak Barut'un yatırım yaptığı tek alan ilaç değil.

Abdi İbrahim Cezayir'de yeni üretim tesisi açacak!

Abdi İbrahim Yönetim Kurulu Başkanı Nezih Barut, 2020 yılında dünyadaki ilk 100 ilaç şirketi arasına girerek 1 milyar dolar ciro hedeflediklerini açıkladı. Abdi İbrahim yakında 50 milyon dolarlık yatırımla Cezayir üretim tesisini de devreye sokacak.

Abdi İbrahim Türkiye'nin en büyük biyoteknoloji tesisini kuruyor!

Abdi İbrahim CEO’su Süha Taşpolatoğlu, ''Şimdi de yeni bir inşaat var. Burada 100 milyon dolarlık yatırımla Türkiye'nin en büyük biyoteknoloji tesisini kuruyoruz.''dedi.

Abdi İbrahim, Esenyurt’taki 2 tesis yatırımını öne çekti!

İlaç şirketi Abdi İbrahim, Esenyurt’taki üretim kompleksinde 2017 yılı içinde temelini atacağı iki yeni tesis yatırımını öne çekme kararı aldı.

Edirne Darüşşifası İyileştirme Projesi'ne 2 ödül!

Abdi İbrahim’in sosyal sorumluluk projesi Edirne Darüşşifası İyileştirme Projesi, Stevie Uluslararası İş Ödülleri kapsamında iki ödüle birden layık görüldü.

Kocaeli'nde nasıl bir yapılaşma anlayışı var?

Özgür Kocaeli Gazetesi'nin konuk yazarı Halil İbrahim Kahraman bugünkü yazısında Kocaeli'ndeki yapılaşma anlayışını kaleme aldı. İşte H. İbrahim Kahraman'ın o yazısı...

Abdi İbrahim İlaç inşaat sektörü Haberi

Abdi İbrahim İlaç inşaat sektörü

Abdi İbrahim İlaç'ın yönetim kurulu başkanı Nezih Barut, Cezayir ve Türkiye'de yeni ilaç yatıranları için harekete geçti. Ancak Barut'un yatırım yaptığı tek alan ilaç değil. Tahincioğlu GYO'da hissesi olan Barut, inşaat sektörüne yaptığı yatırımlara Nefin projelerine ortaklıkla devam ediyor. Barut ayrıca Revo Capital'deki ortaklığı ile yeni nesil girişimcilere de yatıran yapıyor. 


Türk ilaç sektörünün en büyük şirketlerinden 480 milyon dolar cirolu Abdi İbrahim İlaç, global bir şirket olma adına önemli adımlar atıyor. Türkiye'deki teknolojik yatırımlannın yanı sıra Kazakistan ve Cezayir'de kurduğu fabrikalar bu hedef için ortaya konan en önemli yatırımlar arasında yer alıyor. 


Abdi İbrahim, bu alanda yoluna emin adımlarla devam ederken, şirketin yönetim kumlu başkanlığını yürüten Nezih Barut'un son üç yıldır gündeminde olan bir sektör daha var. 


İnşaat sektörü, Barat'un gittikçe...