25 / 04 / 2024

abdulgafur yeniay

abdulgafur yeniay

Doğal gaz kullanımının her geçen gün yaygınlaştığı Türkiye'de uzmanlar, merkezi sistem kullanımının hem bina ömrüne hem de vatandaşın cebine katkı sağlayacağına dikkat çekiyor.

Konutsan Gayrimenkul Yapı Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Konutsan Gayrimenkul Yapı Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Baran, Muhammed Yeniay, Can Bayraktar ve Özgür Garip Özdemir ortaklığında kuruldu.

Karca İnşaat Kuyumculuk İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Karca İnşaat Kuyumculuk İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi Avcılar'da 36 milyon 850 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Kaymaz ve Abdulgafur Kaymaz ortaklığında açıldı.

İktifa İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İktifa İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulgafur Chamat ve Mohamad Hassan Hamzeh ortaklığında kuruldu.

İktifa İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İktifa İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulgafur Chamat ve Mohamad Hassan Hamzeh ortaklığında kuruldu.

Atabeyoğulları Turizm Tekstil Taşımacılık İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atabeyoğulları Turizm Tekstil Taşımacılık İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulgafur Atabey ve Beşir Atabey tarafından kuruldu.

Halkalı Cadde 24 projesinin ruhsatı iptal edildi!

Küçükçekmece Belediyesi’nin eski başkanı Aziz Yeniay’ın şirketi tarafından hayata geçirilen inşaat projesinin ruhsatı, mahkeme tarafından iptal edildi.

Aziz Yeniay hakkında nitelikli dolandırıcılık iddiası!

Eski Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay hakkında nitelikli dolandırıcılık davası açıldı. Ancak İçişleri Bakanlığı'ndan soruşturmaya onay çıkmadı. 

İber İzolasyon Havalandırma Gemi İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İber İzolasyon Havalandırma Gemi İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulgafur Oral tarafından kuruldu.

BT Dekorasyon ve Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BT Dekorasyon ve Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdulgafur Oral tarafından kuruldu.

Kavi Otelcilik Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kavi Otelcilik Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulgafur Oral tarafından kuruldu.

Yeniay Emlak İnşaat Metal Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeniay Emlak İnşaat Metal Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hatun Hasret Çavga tarafından kuruldu.

Halkalı Cadde 24 projesi durduruldu!

Eski Küçükçekmece Belediyesi’nin AKP’li Başkanı Aziz Yeniay’ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu 24 Gayrimenkul tarafından Halkalı Atakent’e inşa edilen Cadde 24 projesi için İstanbul 3. İdare Mahkemesi’nden yürütmenin durdurulması kararı çıktı.

İnşaat sektörünün durağanlığını Eylül'de telafi edeceğiz!

Türkiye ve Rusya arasındaki normalleşme süreci inşaat sektörünün de yüzünü güldürdü. 24 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yeniay normalleşme süreci hakkında değerlendirmelerde bulundu.

abdulgafur yeniay Haberi

abdulgafur yeniay

Makine Mühendisleri Odası Erzurum Şube Başkanı Abdulgafur Yeniay, yaptığı açıklamada, Türkiye'de son yıllarda doğal gaz kullanan illerin sayısında artış olduğunu belirterek, özellikle doğal gaz kullanımı ve denetimi konularında gereken hassasiyetin gösterilmesi gerektiğini söyledi.

Yeniay, doğal gazın merkezi sistemle kullanımının önemine dikkat çekerek, "Olası depremlerde merkezi sistemde doğal gaz kullanımı daha az hasar ve can kaybına neden olur" dedi.

Bireysel ısınmanın binanın ısı dengesini bozduğunu ifade eden Yeniay, şunları kaydetti: "Münferit ısınmada, bir kat ısınıyor bir kat ısınmıyor. Dairenin birisi az ısınıyor, diğeri çok. Bu da binalarımızda terlemelere neden oluyor.

Özellikle mantolanmamış binalarda büyük sıkıntı oluşturuyor. Erzurum'da binalarımızın yüzde 98'inin mantolanmamış binalar olduğu da göze alınırsa konunun önemi daha çok anlaşılır. Terlemeler zaman içerisinde binaların önce sıvalarının...