26 / 04 / 2024

Abdullah A KH S B Al Subaih

Abdullah A KH S B Al Subaih

Gulf Turkey Gayrimenkul Anonim Şirketi, Mubarak D M S D Alsabah, Abdullah A KH S B Al Subaih tarafından 111 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Castle Assets Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Castle Assets Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah A.I. Alaamerı tarafından kuruldu.

Aldelaıgan Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldelaıgan Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Samı A Kh M Aldelaıgan tarafından kuruldu.

Abdullah Gül'den dikkat çeken ekonomik kriz çıkışı: Hayret verici gelişmeyi ilk kez açıkladı

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 25. Avrasya Ekonomi Zirvesi'ne katılarak konuşma yaptı. Ekonomik krize ilişkin değerlendirmeler de yapan Gül, yüksek enflasyonun herkes tarafından hissedilen rahatsız edici bir boyuta ulaştığını söyledi. Gül, ekonomideki "Hayret verici" gelişmeyi de açıkladı

Tema Constructıon Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tema Constructıon Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi  Kartal’da  1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Abdullah Aça kuruldu.

Emirler Emlak Danışmanlığı İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Emirler Emlak Danışmanlığı İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi bugün Sultangazi’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Açkalmaz, Hami Açkalmaz ve Murat Yalçın tarafından kuruldu.

Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi açıldı!

Derince Belediyesi Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi hizmete açıldı.

Ümit Abdullah Bilik'ten arazi kiralaması açıklaması! 

Fatih Karagümrük'ün iç saha maçlarını oynadığı Vefa Stadı'nın müdürü Ümit Abdullah Bilik, kalıcı başarılara ulaşabilmek için yeni tesis ve stat yapmaları gerektiğini açıkladı...

Mimar Abdullah Burnaz'ın Özlem Altay'a açtığı davaya mahkemeden ret!

Mimar Abdullah Burnaz’ın, 9 yıl önce boşandığı Özlem Altay’a açtığı 1 milyon 300 bin liralık çocuk mallarının korunması ve 2 bin liralık nafakanın iptali davası mahkeme tarafından reddedildi...

Falcon Emlak İnşaat Danışmanlık İthalat ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Falcon Emlak İnşaat Danışmanlık İthalat ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli Abdullah A.M Al-Ameri ve Mohammed A.M. Al-Ameri ortaklığıyla kuruldu...

Mr Havacılık Teknoloji Limited Şirketi kuruldu!

Mr Havacılık Teknoloji Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Aşlamacı, Fatih Oruç ve Onur   Erden ortaklığında kuruldu. 

Emsiva Araç Ve Gayrimenkul Acentalığı Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emsiva Araç Ve Gayrimenkul Acentalığı Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Paşa, Abdullah Çağata Yakar ve Serhat Dündar ortaklığında kuruldu. 

Abdullah Ağa Vakfı Altunizade Oteli için düğmeye basıldı!

18 yıldır otel yapılması istenen Abdullah Ağa Vakfı'nın Altunizade arazisi üzerinde planlanan otel projesi için düğmeye basıldı..

Afam Grup Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afam Grup Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah A.M AL Ammarı, Ahmed Nasr Esmail ve Faısal Hasan Abdullah ortaklığında kuruldu. 

Abdullah A KH S B Al Subaih Haberi

Abdullah A KH S B Al Subaih

Gulf Turkey Gayrimenkul Anonim Şirketi, Mubarak D M S D Alsabah, Abdullah A KH S B Al Subaih tarafından 111 milyon TL'lik sermaye ile 16 Aralık'ta kuruldu. 


Gulf Turkey Gayrimenkul Anonim Şirketi iş konusu; 1. Konutları, toplu konutları, her türlü yerleşim birimlerini, ofisleri, ticaret ve iş merkezlerini, kongre merkezleri, parkları, fabrikaları, depoları, alışveriş merkezlerini, marketleri, konaklama yerlerini, otelleri, motelleri, sosyal tesisleri, turistik tesisleri, spor tesislerini, eğitim ve kültür tesislerini, sinema ve tiyatro salonlarını, hastaneleri, bakım ve huzurevleri de dâhil olmak ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere her türlü gayrimenkulleri kendi adına ve/veya üçüncü kişiler adına almak, satmak, kiralamak, alt kira sözleşmesi ile üçüncü kişilere kiraya vermek, işletmek ve işlettirmek; 2. Yukarıda sayılanlar dâhil ancak bunlarla sınırlı kalmaksızın her türlü gayrimenkulü kendi...