20 / 04 / 2024

Abdullah Erin Tel Abyad inşaat

Abdullah Erin Tel Abyad inşaat

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Barış Pınarı Harekatı sayesinde terörden temizlenen Suriye'nin Tel Abyad ilçesinde yapımı süren kamu inşaatlarını inceledi.

Türkiye'nin terörden arındırdığı bölgelerde imar ve inşa faaliyetleri tam gaz!

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin yaptığı açıklamada Fırat'ın batısında ve doğusunda Türkiye'nin terörden arındırdığı bölgelerde imar ve inşa faaliyetlerinin son hızla devam ettiğini söyledi.

Şanlıurfa'da arazi kavgası: 4 ölü, 2 yaralı!

Şanlıurfa'da akrabalar arasında çıkan silahlı kavga sonucunda 4 kişi yaşamını yitirirken, 2 kişi yaralandı. Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin de olay yerine giderek yetkililerden bilgi aldı.

Rasulayn'da yapımı tamamlanan hizmet binaları açıldı!

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Suriye'nin Rasulayn ilçesinde inşaatı tamamlanan hizmet binalarının açılışını yaptı.

Tel Abyad'daki kamu inşaatlarında son durum ne?

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Barış Pınarı Harekatı sayesinde terörden temizlenen Suriye'nin Tel Abyad ilçesinde yapımı süren kamu inşaatlarını inceledi.

Adıyaman Samsat'ta bin bina hasarlı!

Adıyaman Valisi Abdullah Erin, depremde zarar gören Samsat ilçesindeki hasar tespit çalışmalarının tamamlandığını belirtti. Erin, toplam 2 bin civarında bina bulunan Samsat'ta bin binada hasar oluştuğunu söyledi.

Adıyaman Çetintepe Barajı'nın inşaatı 2018'de bitecek!

Adıyaman Valisi Abdullah Erin, fiziki gerçekleşmenin yüzde 50 üzerinde olduğu Çetintepe Barajı'nın temelden yüksekliğinin 116 metre olduğunu ve 12 Milyon M3 dolgu hacmine sahip olduğunu belirtti. Erin, Barajın 2018 yılında bitirilmesi öngörülüyor'' dedi.

Abdullah Avni Şahin kimdir?

İnşaat Mühendisi Abdullah Avni Şahin kimdir? Abdullah Avni Şahin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdullah Avni Şahin, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Abdullah Avni Şahin...

Abdullah Hacı Kırklareli'ndeki yol çalışmasını inceledi!

Kırklareli Belediye Başkanı Abdullah Hacı, Fen İşleri Müdürlüğü'nce Atatürk Mahallesi Fatih Caddesi'nde devam eden çalışmaları incelemede bulundu.

Muğla Köyceğiz'deki kaya mezarlara tel örgü çekilecek!

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi’ndeki 2 bin 400 yıllık geçmişe sahip koruma altındaki kaya mezarlarına, yasak olmasına rağmen hatıra fotoğrafı çektirmek için çıkanların verdiği zararın önüne geçilmesi amacıyla Ortaca Belediyesi tarafından tel örgü çekilecek.

Abdullah Sevimçok'tan Konuksever AVM kararına teşekkür!

Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, Konuksever mahallesine planlanan AVM’ye red oyu veren Büyükşehir Meclis üyelerine teşekkür etti.

Abdullah Bekki: Balıkesir'e yeni yatırımlar yolda!

BASİAD Başkanı Abdullah Bekki, yılın ilk 4 ayında 26 şirketin kente 279 milyon 693 bin 895 liralık yeni yatırım yapmak için izin belgesi aldığını açıkladı.

Swissôtel Resort Bodrum Beach bu ay açılacak!

Mitolojik hikayelere de esin kaynağı olan Ege kıyılarında, Swissôtel yeni bir sahil oteli ile konforlu ve lüks odaları, eşsiz plajı ve birbirinden lezzetli yemekleri ile Haziran 2015’te konuklarını ağırlamaya hazırlanıyor.

Swissôtel The Bosphorus’ta ilk kısım tamamlandı!

2013 Kasım ayında renovasyon sürecine giren Swissôtel The Bosphorus'ta 206 oda ve süitlerin tamamı değiştirildi. Swissôtel The Bosphorus’ta ilk kısım tamamlandı.

Abdullah Erin Tel Abyad inşaat Haberi

Abdullah Erin Tel Abyad inşaat

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Barış Pınarı Harekatı'yla terörden temizlenen Suriye'nin Tel Abyad ilçesinde yapımı süren kamu inşaatlarında incelemeler yaptı.

Şanlıurfa Valiliğinin yaptığı yazılı açıklamaya göre, Valilik bünyesindeki Suriye Destek ve Koordinasyon Merkezi (SUDKOM), Tel Abyad'da yaşayan halkın refah seviyesinin yükseltilmesi amacıyla yoğun çalışma yürütüyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Barış Pınarı Harekatı ile terör örgütlerinden temizlenerek huzur ve güven ortamının oluştuğu Tel Abyad'da SUDKOM tarafından yapımı süren inşaat çalışmalarını inceledi.

Tel Abyad'da Emniyet Müdürlüğü, Nüfus ve Vergi Dairesi inşaatlarında incelemeler yapan Vali Erin, çalışmalar hakkında ilgililerden de bilgiler aldı. 

Türkiye'den yetkililerin gözetiminde devam eden inşaat çalışmalarının en kısa sürede tamamlanacağını belirten Vali Erin, yeni hizmet binalarının faaliyete girmesiyle Barış Pınarı bölgesinde kamusal hizmet alanlarında önemli bir adım atılmasının planlandığını vurguladı.

Vali...