25 / 04 / 2024

Abdullah Uğurlu

Abdullah Uğurlu

Bardaklı Turizm İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Uğurlu tarafından 100 bin TL sermaye ile 9 Kasım'da Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nde kuruldu.

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Suat Küçükuğurluoğlu tarafından kuruldu.

Uğurlu Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hayati Uğurlu tarafından kuruldu.

Uğurlu Dükkan Bozcaada’da açıldı!

Kafeleri, tasarım mağazaları ve villaları ile dikkat çeken Uğurlu Dükkan şimdi de Bozcaada’da hizmete açıldı.

Uğurlu Dükkan Home Villaları'na Kovid-19 talebi!

Yemyeşil doğa alanı ve gölü ile büyükşehirlerde yaşayanların kaçış yeri Sapanca’da konumlanan Uğurlu Dükkan Home Villaları, koronavirüs salgını sürecinde kalabalıktan uzak tatil yapmak isteyenlerin ilgi odağı oldu. 

Berat Albayrak: 4 ayrı finansman paketi milletimize hayırlı olsun!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, kamu bankalarının 4 yeni kredi paketini hayata geçirmesine ilişkin, "4 ayrı finansman paketi milletimize hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Uğurlu Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Uğurlu Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Merve Betül Uğurlu ve Sebahattin Uğurlu ortaklığında kuruldu.

Faizler düşecek mi? Bakan Albayrak açıkladı!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Allah'ın izniyle 2020'ye girerken tek haneli faizleri kamu bankalarımız piyasalarımıza başlatıyor. Hayırlı uğurlu olsun." diye konuştu.

Cumhuriyet'in en cesur kararı kentsel dönüşüm!

Yüksek Mimar Kâmil Uğurlu, kentsel dönüşüm ile ilgili olarak, "Kentsel dönüşüm, mevcut bir yıkıntı alanını, bir çöküntü bölgesini tamamen kürüyüp, orada yeni bir yapılar grubu oluşturmak olarak algılanırsa, işte bu yanlıştır." dedi...

Makins Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Makins Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Uğurlu ve Hasan Hüseyin Gül tarafından kuruldu.

Uğurlu Global Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Global Turizm Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Raja'ı Kefah R. Najım ve Uğur Yaprak ortaklığında kuruldu.

Masist İnşaat Yatırımları ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Masist İnşaat Yatırımları ve Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Uğurlu ve Selim Gülşan ortaklığında kuruldu. 

Beylikdüzü'ne metro müjdesi!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Beylikdüzü'ne metro gelecek. Hayırlı uğurlu olsun. Ambarlı Limanı'ndan, Esenyurt'a kadar yeşil vadi koridorunu yapıyoruz'' diye konuştu.

Büyükada'ya 4 bin 600 metrekarelik spor tesisi kurulacak!

Seçim çalışmaları kapsamında Büyükada'ya giden AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, ''Adalar-Bakırköy hattı tekrar kurulacak, hayırlı uğurlu olsun. Adalar'dan Büyükada'dan Maden Mahallesi'ne spor tesisi yapacağız'' diye konuştu.

Abdullah Uğurlu Haberi

Abdullah Uğurlu

Bardaklı Turizm İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Uğurlu tarafından 100 bin TL sermaye ile 9 Kasım'da Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nde kuruldu. 


Bardaklı Turizm İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi iş konusu; TURİZM a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. e. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir f. Hava araçları ile ambulans hizmetleri...