04 / 05 / 2024

Abdulrahman Al-Bianoony

Abdulrahman Al-Bianoony

Sümeyye Gayrimenkul Tarım Ticaret Limited Şirketi, Abdulrahman Al-Bianoony tarafından 100 bin TL'Lik sermaye ile 25 Ekim'de Başakşehir, Başakşehir Mahallesi, İstiklal Caddesi, Ebik İş Merkezi'nde kuruldu

Al Zayed Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Zayed Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Abdulrahman Alı Alreshdawı tarafından kuruldu.

Aman Group Gayrimenkul İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Aman Group Gayrimenkul İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile A.S. Abdulrahman Al-Dubaı ve Z. Alı Ahmed Al-Sharafı ortaklığında kuruldu.

Al Sama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Sama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrahman    Alasfour tarafından kuruldu. 

Imtılaa Gayrimenkul Danışmanlık Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Imtılaa Gayrimenkul Danışmanlık Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Alaa Shakou ve Abdulrahman Al-Mesbahı ortaklığında kuruldu. 

Al Asil Oğulları İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Asil Oğulları İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrahman Alıbrahım ve Sulıman Ibrahım ortaklığında kuruldu. 

El Şeyh Emlak Turizm Danışmanlık Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Şeyh Emlak Turizm Danışmanlık Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Abdulrahman Al Sheıkh tarafından Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Al Nahas Kardeşler Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Nahas Kardeşler Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdulrahman Alhanas ve Ahmed Alhanas ortaklığıyla 130 bin TL sermaye ile 22 Ocak'ta Esenyurt, Akevler Mahallesi'nde kuruldu.

Sümeyye Gayrimenkul Tarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sümeyye Gayrimenkul Tarım Ticaret Limited Şirketi, Abdulrahman Al-Bianoony tarafından 100 bin TL'Lik sermaye ile 25 Ekim'de Başakşehir, Başakşehir Mahallesi, İstiklal Caddesi, Ebik İş Merkezi'nde kuruldu

Adil Bey Konut Satın Alırken Nelere Dikkat Ediyor? - 2

Bu yazımızda da konut alıcısı Adil Bey, konut ya da konut projesinden yer satın alırken dikkat edilmesi gerektiğini düşündüğü hususları da şu şekilde sıralamaya devam etti:

Adil Bey konut satın alırken nelere dikkat ediyor? -1

Konut alıcısı Adil Bey, konut satın almanın insan yaşamının en önemli kararlarından biri olduğunu, konunun yasal, ekonomik, sosyal, kültürel, teknik, bürokratik ve psikolojik birçok boyutu bulunduğunu bilmektedir. Bu nedenle, konut satın almadan ya da bir

Konut alıcısının 2008'e bakışı

Yılsonlarında değerlendirme yapma kervanına bu yıl konut alıcısı Adil Bey de katıldı ve yorumunu yaptı: "Durağan dönemler bir fırsat olarak algılanmalıdır..."

Alışveriş merkezleri emlak fiyatlarını nasıl ve neden etkiliyor?

Ülkemizde gayrimenkul sektöründe en fazla hareket alışveriş merkezleri alanında yaşanıyor. Bu yarış sayesinde son yıllarda neredeyse bitişik nizam alışveriş merkezlerine sahip olduk.

Konut alıcısı Adil Bey

Elektronik Mühendisi Adil Bey 33 yaşında, evli, bir çocuklu. Özel sektörde, iyi bir şirkette müdür. Eşi, bir firmada İnsan Kaynakları uzmanı. Uzun süredir, konut almayı kafalarına koymuşlar. Ama kafaları karışıkmış. Nedenini öğrenmeye çalışıyoruz, Adil Be

Abdulrahman Al-Bianoony Haberi

Abdulrahman Al-Bianoony

Sümeyye Gayrimenkul Tarım Ticaret Limited Şirketi, Abdulrahman Al-Bianoony tarafından 100 bin TL'Lik sermaye ile 25 Ekim'de kuruldu. 


Sümeyye Gayrimenkul Tarım Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Gayrimenkul satın almak satmak kiralamak takas etmek kısa ve uzun vadeli kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Sümeyye Gayrimenkul Tarım Ticaret Limited Şirketi adres: Başakşehir, Başakşehir Mahallesi, İstiklal Caddesi, Ebik İş Merkezi...