27 / 04 / 2024

Abdurrahman Arıcı kimdir

Abdurrahman Arıcı kimdir

Kültür ve Turizm Bakanlığınca turizmde alternatif oluşturma ve işitme engellilerin kültür ile turizm değerlerinden daha fazla yararlanabilmeleri amacıyla "İşiten Türkiye Projesi" hazırlandı.

Abdurrahman Arıcı: Turist sayısı geçen yıllara yakın olacak!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Rusya, Ukrayna, Suriye ve Avrupa'da yaşanan negatif gelişmelere karşı bu sene Türkiye'ye gelen turist sayısının, geçen yıllara yakın olacağını belirtti.

Abdurrahman Arıcı: Kültür turizminin yaygınlaşması gerekiyor!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Türkiye'de yayla ve kültür turizminin yaygınlaştırılması gerektiğini belirtti .Arıcı, Şanlıurfa'nın da kültür ve turizm bakımından önemli olduğunu söyledi.

Abdurrahman Arıcı kimdir?

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı kimdir? Abdurrahman Arıcı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdurrahman Arıcı, ne zamandan beri Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı olarak görev alıyor?

Koray Arıkan kimdir? Koray Arıkan ne iş yapıyor?

Koray Arıkan  kimdir? Koray Arıkan'ın eğitim durumu nedir? Koray Arıkan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Koray Arıkan'ın kim olduğu ve Koray Arıkan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Zyk Yalınkılıç Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ve Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zyk Yalınkılıç Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ve Temizlik Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zelal Yalınkılıç Arıcı tarafından kuruldu.

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Damar tarafından kuruldu.

SON DAKİKA! Arıcılık yapanlara yeni destek müjdesi: Tam bu kadar verilecek! Resmi Gazete'de yayımlandı! 

Organik arıcılık yapanlara kovan başına verilecek destek açıklandı. Konuya ilişkin tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de de yayımlandı. İşte ayrıntılar...

Gnc Grup Bina Tesis Yönetimi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gnc Grup Bina Tesis Yönetimi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ali Arıcı tarafından kuruldu.

Nda Tasarım Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Nda Tasarım Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Demirhan Arıcı ve Yasin Arıcı ortaklığında kuruldu.

Esra Yazıcı kimdir, kaç yaşında? Esra Yazıcı hangi dilleri biliyor?

Polisan Holding'in bağımsız yönetim kurulu üyesi olan Esra Yazıcı kimdir? Esra yazıcı kaç yaşındadır? Esra yazıcı kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Alişan Arıkan hangi okuldan mezun oldu? Hangi alanlarda görev yaptı? Alişan Arıkan nereli?

Arsan Tekstil Ticaret ve Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Alişan Arıkan kimdir? Nerede doğru? Nereden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? İşte Alişan Arıkan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

İlkay Arıkan kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Görevleri nedir?

EGS Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi İlkay Arıkan kimdir? Kaç yaşında? İlkay Arıkan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İlkay Arıkan'ın eğitim hayatı nasıldı?

Arıcılık yapmak isteyenlere müjde! Devlet yüzde 70 hibe verecek! Kavanozunu 400'e satabilirsiniz!

Devlet hibesiyle birlikte kilo fiyatı 400 liraya düşen tamamen organik ürünler raflarda yerini aldı! Tüm gözler bu habere döndü..

Avrupa'nın tercihi Mersin poleni! Kilo başına 300 liradan ihraç ediliyor!

Mersin arıcıları, kaliteli polenlerini Avrupa'ya ihraç ediyor. Erdemli'deki üreticiler, kilosu 300 liradan satılan polenlerle büyük talep görüyor. Yüksek fiyatlar arıcılara mutluluk verirken, polenler sağlık bilincine sahip tüketicilerin ilgisini çekiyor.

Bakanlıktan depremzede arıcılara müjde! 1 milyon 339 bin 613 arı için...

Zelzelenin vurduğu kentler için Tarım ve Orman Bakanlığı daha evvelden bir ilan yapmış ve 90 milyon 473 bin 760 TL bedelindeki beslenme şekeri verilmeye başlanacağını ifade etmişti. Dağıtım başladı.

Mehmet Soyarıcı kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Birlik mensucat  Ticaret ve Sanayi İşletmesi A.Ş Yönetim Kurul Başkanı Mehmet Soyarıcı kimdir? Kaç yaşında?   Mehmet Soyarıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Soyarıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Mehmet Soyarıcı'nın hayatına dair merak edilenler.

Abdurrahman Arıcı kimdir Haberi

Abdurrahman Arıcı kimdir

Projenin ilk toplantısı, Muratpaşa ilçesindeki bir otelde, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı başkanlığında gerçekleştirildi. 


Arıcı, yaptığı açıklamada, Türkiye'de 3 milyon, dünyada da 600 milyona yakın işitme engelli bulunduğunu belirtti. Ülke turizmine önemli bir vizyon kazandırma amacıyla turizm sektörü temsilcileri ile "İşiten Türkiye" ve turizmin başkenti Antalya için "İşiten Antalya" projelerini hayata geçirmek istediklerini anlatan Arıcı, projenin uygulama alanları için buluştuklarını kaydetti. 



Türkiye'nin 2023 hedeflerinden bahseden ve turizm için 50 milyon misafir, 50 milyar dolar gelir hedeflediklerini hatırlatan Arıcı, bu hedefe ulaşmak için turizmi çeşitlendirmeye yönelik adımlar attıklarını bildirdi. 



Bakan Yardımcısı Arıcı, proje için Antalyalı kamu kurum ile sivil toplum kuruluşu temsilcilerine önemli roller düştüğünü belirtti. 



Çalışanlara işitme dili öğretilecek

Proje çerçevesinde ilk olarak eğitim çalışmalarına ağırlık vereceklerini anlatan Abdurrahman Arıcı, "İlk etapta...