18 / 04 / 2024

ABM İnvest Gayrimenkul DAMAC Property anlaşması

ABM İnvest Gayrimenkul DAMAC Property anlaşması

Abm İnvest Broker firma olarak, Dubai ve Orta Doğu'nun en büyük lüks yapı firması DAMAC Property ile resmi anlaşmayı imzaladı.

Capital İnvest Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Capital İnvest Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Danışmanlığı Limited Şirketi Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdukahar Koylun ve Kayyum İzbasar ortaklığında kuruldu.

Key Invest Consultıng Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Key Invest Consultıng Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Erdoğan tarafından kuruldu.

İnvest Spot Gayrimenkul Aracılık Ve Öğrenci Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnvest Spot Gayrimenkul Aracılık Ve Öğrenci Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi  Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Badarna tarafından kuruldu.

Investınhouse Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Investınhouse Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Barkın Eren tarafından kuruldu.  

Mtts Invest Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mtts Invest Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Üstay tarafından kuruldu.

İmanoğlu Invest İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İmanoğlu Invest İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Araz Gulıyev tarafından kuruldu.

Gb Invest Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gb Invest Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Guler Beshlı Ogly tarafından kuruldu.

Best2ınvest Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Best2ınvest Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdul Haı Feraıdoon ve A. Abdulrahim Mohammad ortaklığıyla kuruldu.

Sky İnvest Turkey Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sky İnvest Turkey Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ceyda Tanrıçer Genç tarafından kuruldu.

4c İnvest Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4c İnvest Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Çevik, M.I.M. Tuffaha, S.S.H. Alamoudı ve Ümit Minsin ortaklığında kuruldu.

Ertux İnvest Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Ertux İnvest Gayrimenkul Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erman Düzener ve Turgay Şimşek ortaklığında kuruldu.

Brand İnvest Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brand İnvest Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahdı Ebadollahı Noudeh ve Morteza Jozebaratı ortaklığında kuruldu.

Vesta Invest Gayrimenkul Yatırım Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Vesta Invest Gayrimenkul Yatırım Teknolojileri Anonim Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alper Oskay ve Koray Göçmen ortaklığında kuruldu.

ABM İnvest Gayrimenkul DAMAC Property anlaşması Haberi

ABM İnvest Gayrimenkul DAMAC Property anlaşması

ABM INVEST Gayrimenkul ve yatırım danışmanlığı tüm Ingiltere, Türkiye, Dubai ve uluslararasi gayrimenkul yatırımlarında profesyonel danışmanlık hizmeti vermek üzere finans merkezi ingiltere de 2010 yilinda Ali Eroglu tarafindan kuruldu.


Ali Eroğlu, uzman yatirim danışmanı ekibimizle yatirimcilarina önce en iyi hizmeti vermek sonra da en değerli yatırımları yapmasina aracılık ve sebep olmak üzere yola çıktık. Felsefemiz ve hedefimiz bu sektörde güven ve profesyonelliği aynı çatı altında toplamak ve yatırımcılarımıza dünya standartlarında bir hizmet sunuyor.


Gerek ulusal, gerekse uluslararası piyasalarda, konusunda lider müşterilerine “Kurumsal Gayrimenkul Danışmanlığı” hizmeti veren ABM INVEST kurulduğu tarihten bu yana kaliteli, doğru, dürüst ve güvenilir hizmeti ön planda tutarak, modern çalışma sistemi ve ilkeleri ile yatirim alanında bir Marka olmus ve kendi marka degeriyle signature projelerin altina ismini yazmaya...