27 / 04 / 2024

ABM İnvest Gayrimenkul, DAMAC Property ile anlaşma imzaladı!

ABM İnvest Gayrimenkul, DAMAC Property ile anlaşma imzaladı!

Abm İnvest Broker firma olarak, Dubai ve Orta Doğu'nun en büyük lüks yapı firması DAMAC Property ile resmi anlaşmayı imzaladı.



ABM INVEST Gayrimenkul ve yatırım danışmanlığı tüm Ingiltere, Türkiye, Dubai ve uluslararasi gayrimenkul yatırımlarında profesyonel danışmanlık hizmeti vermek üzere finans merkezi ingiltere de 2010 yilinda Ali Eroglu tarafindan kuruldu.


Ali Eroğlu, uzman yatirim danışmanı ekibimizle yatirimcilarina önce en iyi hizmeti vermek sonra da en değerli yatırımları yapmasina aracılık ve sebep olmak üzere yola çıktık. Felsefemiz ve hedefimiz bu sektörde güven ve profesyonelliği aynı çatı altında toplamak ve yatırımcılarımıza dünya standartlarında bir hizmet sunuyor.


Gerek ulusal, gerekse uluslararası piyasalarda, konusunda lider müşterilerine “Kurumsal Gayrimenkul Danışmanlığı” hizmeti veren ABM INVEST kurulduğu tarihten bu yana kaliteli, doğru, dürüst ve güvenilir hizmeti ön planda tutarak, modern çalışma sistemi ve ilkeleri ile yatirim alanında bir Marka olmus ve kendi marka degeriyle signature projelerin altina ismini yazmaya devam etmektedir. Abm marka ile dünyaya açılmak isteyen Türk yatirimciya Ingiltere`de en iyi hizmeti sunmaya calışıyor.


Damac projeleri Ingiltere, Turkiye ve Avrupa`da Abm invest farkiyla yatirimcilara sunum yapmaktadir. Dubai emlak pazarının en büyük lüks konut inşaatçısı olan Fendi, Versace, Trump ve Paramount Pictures gibi markalarla dunya`da signature projelerle yasam alanlari insa etmektedir ve projeler Damac Properties imzası ile inşa ediliyor, Birinci sınıf deluxe yasam alanlari alışveriş, yemek ve eğlence tesislerinin yer aldigi Damac projelerinde Abm invest farkiyla yatirimcilara esnek ödeme planları oluşturulmakta. Buda bizim yatirimcimiza vermis oldugumuz deger ve hizmetin bir parcasi.


Geri Dön